Taikahetkiä elämään -kortit

(4 tuotearviota)

24,90  (sis. alv)

Menestyskirjailija Katri Syvärisen Taikahetkiä elämään -kortit vahvistavat sisäistä viisauttasi ja auttavat löytämään vastaukset sisältäsi.

Varastossa

Kuvaus

Taikahetkiä elämään -kortit

Mistä tiedän mitä sydämeni tahtoo? Mistä saan uusia näkökulmia? Miten pysähtyä itseni äärelle?

Mitä jos arjen ei tarvitsekaan olla kovin ihmeellistä ollakseen taianomaista? Taikahetkiä elämään -kortit opastavat sinua kauniisti ja hellästi kohti sydämen ohjaamaa elämää. Ne auttavat pysähtymään ja kuulostelemaan omaa elämää, ajatuksia ja tuntemuksia. Korttien avulla voit löytää uusia näkökulmia omaan elämäntilanteeseen sekä vastauksia syvältä sisältäsi.

Taikahetkiä elämään -korttipakka sisältää 44 taikakorttia. Kortit toimivat tukena, inspiraationa, lohtuna ja peilinä, kun haluat pysähtyä itsesi äärelle, peilata elämäntilannettasi, meditoida tai kirjoittaa sydämesi sanoja talteen. Jokaisessa kortissa on oma teemansa.

 

Nämä kortit ovat Sinulle, joka…

…meinaat kadottaa itsesi arjen kiireiden alle.

…kaipaat pieniä muistutuksia siitä, miten ihmeellistä elämä voi olla.

…haluat tutustua itseesi yhä uudestaan ja uudestaan.

…haluat oppia näkemään elämän uudella, taianomaisella tavalla.

…kaipaat uusia näkökulmia nykyiseen elämäntilanteeseen.

 

Korttien käyttöohjeet:

Nosta kortti aamun aluksi, illan päätteeksi tai aina kun kaipaat yhteyttä itseesi. Vietä hetki viestin äärellä ja tunne, mitä se sinussa herättää. Voit myös kirjoittaa mieleesi nouseen asian ylös.

Ota rauhallinen hetki, kun työskentelet korttien kanssa. Sekoita pakka ja käännä sisäänpäin. Voit halutessasi pyytää ohjausta tiettyyn aiheeseen tai yleisesti tähän hetkeen. Luo korttien avulla omat taikahetkesi, jotka inspiroivat ja kannattelevat elämän pyörteissä.

 

Korteilla on FSC® -merkki

Korttien tekijä:
Katri Syvärinen on valmentaja, kirjailija ja uuden ajan hyvinvointivaikuttaja. Katri uskoo, että meissä kaikissa on voimaa, valoa ja taikaa – kun vain uskallamme tuoda sen esiin. Katrilta on ilmestynyt kirjat Löydä elämän taika, Vuoden paras päivä, Sinun tarinasi voima ja Löydä elämän taika -tehtäväkirja sekä Anna valosi loistaa -rohkaisukortit.

Graafinen suunnittelu: Sanna Wikström.

4 arviota tuotteelle Taikahetkiä elämään -kortit

 1. Heli (varmistettu kirjoittaja)

  Kortit herättelevät todellakin ajattelemisen arvoisia ajatuksia ja saattelevat pohtimaan omaa elämää mielenkiintoisilta näkökannoilta. Kortteja olen ehtinyt käyttää vasta pari kertaa, mutta sen voin jo sanoa, että korttien parissa tulee hyvä mieli; tulee tunne, että saan välittää itsestäni ja ottaa aikaa itselleni. Mielialani kohenee vietettyäni hetkisiä korttien parissa ❤️ Suosittelen näitä kortteja lämpimästi kenelle tahansa.

 2. Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä kortit ovat aivan suosikkini, joka viikkoinen parhaan ystäväni kanssa käytävä hetki ulottuu näiden korttien ääreen. Lämmin suositus!

 3. Elina Nyman

  Jakamalla kortteja asiakkailleni haluan niin jakaa myös hyvää mieltä ja taukoa myös mielelle .

 4. Saara Keinonen (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä ihanuudet tulisi löytyä jokaiselta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...