Ale!

Seksi ja läsnäolo – Opas rentoon nautintoon

17,01  (sis. alv)

Seksi ja läsnäolo on syvällinen ja kaunis teos, josta jokainen voi ammentaa lisää syvyyttä omalle seksuaaliselle matkalleen.

Tuotetunnus (SKU): sjl Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Läsnäolo on avautumista asioille sellaisina kuin ne ovat. Kun olet läsnä seksissä, vapaudut odotuksista ja mielen luomista epävarmuuksista. Kun olet läsnä, voit keskittyä nauttimiseen ja unohtaa rutiinit ja suorittamisen. Jokaisesta seksuaalisuuden hetkestä kehkeytyy ainutkertainen kokemus.

Seksi ja läsnäolo -kirjassa syvennytään aiheeseen teemoittain ja yli 40 harjoituksen avulla. Oman läsnäolon merkityksestä siirrytään kumppanin kanssa tapahtuvan kommunikaation tutkailuun. Myös miehen ja naisen välistä dynamiikkaa tarkastellaan, ja seuraavassa luvussa yhdyntää ja orgasmia. Viimeisessä luvussa käsitellään uudistuvaa yhteiselämää, joka on suhteen pohja.

Kirja sopii niin nuorille kuin kokeneemmillekin lukijoille. Seksi ja läsnäolo on syvällinen ja kaunis teos, josta jokainen voi ammentaa lisää syvyyttä omalle seksuaaliselle matkalleen.

Mitra Vasara on kirjailija, puhuja, laulaja ja lauluntekijä. Tämä kirjan uudistettu painos on julkaistu lokakuussa 2020 (Basam Books).  Kirja ei kuulu Hidasta elämää -kirjaperheeseen, mutta sen kirjoittaja Mitra Vasara on sivuston bloggari, joka kirjoittaa suosittua Rauhaa ja rakkautta -blogia. Tutustu myös Mitran uutuuteen Sisäisen rauhan käsikirja.

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image