Ale!

Lasten oppeja äideille -kirja

10,00  (sis. alv)

Tässä kirjassa suositut Hidasta elämää -sivuston äitibloggarit jakavat järisyttävimmät oppinsa, jotta kukaan äiti ei olisi yksin.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): lastenoppeja Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Lasten oppeja äideille

Tämä kirja on kirjoitettu sinulle äiti,

-joka vasta odotat uutta elämää tulevaksi – koska äitiys ei ole sitä, mitä ajattelet, vaan niin paljon enemmän, ja aina erilaista.

-joka olet arjen sankari silloinkin, kun tuntuu, että kaikki kaatuu päälle – koska sinussa on kaikki voima ja viisaus, joka luo ja kannattelee elämää.

-jonka lapset ovat jo kadonneet portin näköpiiristä – koska kokemuksia voi hoitaa myös jälkeenpäin.

Tämä kirja on omistettu kaikille niille lapsille, jotka ovat tehneet sekä kirjan kirjoittajista että lukijoista äitejä.

Tämä kirja on jokaisen äidin lohtu- ja vertaisopas, joka vapauttaa turhasta syyllisyydestä, huolestuneisuudesta ja stressaamisesta. Äitiyteen mahtuu monia tunteita. 28 lasta on opettanut 11 äidille merkittäviä asioita elämästä, ihmisyydestä ja olemisesta. Suositut Hidasta elämää -sivuston kirjoittajat jakavat järisyttävimmät oppinsa, jotta kukaan äiti ei olisi yksin.

Kirjoittajat Suvi Bowellan, Susanna Erätuli, Tara Lange, Noora Lintukangas, Eevi Minkkinen, Miia Moisio, Karita Palomäki, Marika Rosenborg, Eveliina Salonen, Keiju Vihreäsalo ja Sanna Wikström. Kirjan on toimittanut Sanna Wikström.

#lastenoppejaäideille

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Palautteita kirjasta:

Tämä ihana kirja! Se itkettää, naurattaa ja lisää armollisuutta itseä kohtaan. Ja tarjoaa niin upeita oivalluksia! 💗 Äitiys 💗 Oon kiitollinen kolmesta lapsestani, jotka toimivat mun opettajina.

Tästä kirjasta tulee niin hyvä mieli. Ihan kuin joku silittäis ja sanois, että hei mä tiedän, että oot joskus väsynyt ja olo on riittämätön, mutta niin meillä kaikilla muillakin – ja se on ok. 

Jokaisen pienen lapsen äidin pitäisi saada tämä kirja jo synnärille luettavaksi. Tunsin huomattavaa helpotusta, kun huomasin, etten olekaan ainut äiti ajatusteni kanssa. 

 

Lisätiedot

Paino 0.240 kg
Mitat 19.1 × 13.5 × 2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...