Ilman sinua ei olisi minua

26,90  (sis. alv)

Suositun Tikapuut rakkauteen -kirjan kirjoittajan Tara Langen uutuuskirja, joka luo tilaa rakkaudelle, ilolle ja tasapainoiselle parisuhteelle.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ILMANSINUA Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

ILMAN SINUA EI OLISI MINUA – Parisuhteen vetovoima

Kirja, joka luo tilaa rakkaudelle, ilolle ja tasapainoiselle parisuhteelle.

Haluatko löytää parisuhteeseen tasapainoa ja tavan ylläpitää yhteyttä? Parisuhteessa elää kaksi ihmistä, joilla molemmilla on omat tarpeensa. Parisuhteessa paitsi omien myös puolison keskeisimmät tarpeet ja niitä peilaavat tunteet on tärkeä oppia ymmärtämään. Tikapuut rakkauteen kirjan kirjoittajan Tara Langen odotettu uutuus teos Ilman sinua ei olisi minua – parisuhteen vetovoima kannustaa lähestymään parisuhdetta yhteisen kasvun näkökulmasta. 

Ilman sinua ei olisi minua luo tilaa rakkaudelle, ilolle ja tasapainolle sekä tarjoaa sinulle arkea helpottavia, testattuja ja toimivia tapoja ylläpitää yhteyttä parisuhteessa. 

Tara Lange on kirjailija, valmentaja, podcastaaja ja suosittu luennoitsija. Tara on energinen intuitiivisen elämän ja perheiden henkisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Hän nauttii elämästään englantilaisen aviomiehensä, kolmen oman lapsen, kahden bonuslapsen, maailman suurimman koiran ja kolmen kissan kanssa. Taralta on aiemmin ilmestynyt suositut teokset Tikapuut rakkauteen ja Tikapuut rakkauteen tehtäväkirja. 

#ilmansinuaeiolisiminua

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Palautteita kirjasta:

”Kaikkien pitäisi lukea tämä kirja.”

Saatat myös pitää...

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image