Kurkuma on valittu vuoden 2010 rohdoskasviksi, eikä syyttä. Kurkumaa on käytetty tuhansia vuosia intialaisessa lääkintäperinteessä puhdistavana, ruoansulatusta parantavana, kuumetta laskevana, tulehduksia lievittävänä ja maksaa hoitavana kasvina. Kurkuma on erittäin tehokas antioksidantti, mutta maustekurkuman hyödyt jäävät usein imeytymättä elimistöön, joten tehokkaampi valinta on nauttia kurkumiinia lisäravinteena. Lue lisää
Avainsana: mausteet
Kurkuma, kaneli ja inkivääri ovat herkullisia terveyden tukijoita – tulehduksen lievittäjä, verensokerin tasaaja ja vastustuskyvyn voimistaja
Yksi helppo tapa vaikuttaa kehon hyvinvointiin on käyttää mausteita järkevästi. Mausteita on käytetty iät ja ajat tuomaan ruokiin makua ja samalla antamaan ihmiselle monialaisia terveysvaikutuksia. Monilla mausteissa onkin paljon eri ainesosia, jotka auttavat … Lue lisää