Pelot ovat mahdollisuus rakentaa sisäistä maailmaamme

“Useimmat meistä kaipaavat jatkuvasti jotain, jota meiltä puuttui lapsuudessa. Jokainen läheinen side herättää henkiin nämä muinaiset tarpeet sekä tyydyttämättömiin tarpeisiin liittyvät pelot ja pettymykset. Näin saamme hienon mahdollisuuden käydä tutkimassa tukahdutettuja tarpeitamme, elvyttää elinvoimamme ja rakentaa sisäisen maailmamme elämää voimistavien periaatteiden mukaiseksi.

Ihmissuhteiden lujat siteet ovat kuin uskonnollisia siteitä: ne kestävät kaikenlaisia kolhuja. Niinpä vastustelumme on ainoa tuskasta nousevan kasvun este. Kun paikkaamme oman minuutemme rispaantunutta kangasta, vapautuu se, mikä aiemmin oli vangittu. Pääsemme taas kosketuksiin todellisen minämme kanssa ja voimme elää tuon uudelleen löytyneen tiedon mukaisesti.”

David Richo : Kuinka olla aikuinen ihmissuhteissa, (Basam Books, 2012)

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image