Näillä tutuilla päivärutiineilla elämä uusiksi

Tutuissa päivärutiineissa on suuri viisaus, kun niitä tarkastelee uudenlaisessa valossa.

Pese hampaat
Kun peset hampaita, pese hampaita. Mikään ei juuri sillä hetkellä ole tärkeämpää kuin hampaiden peseminen. Jos vaivut ajatuksiisi, olet jo kadottanut yhteyden elämään. Ajatus on yhtä todellista kuin se, että hampaat pysyisivät puhtaana pelkällä pesun mielikuvaharjoittelulla. Todellinen elämä on vain tässä ja nyt – ei eilisessä eikä huomisessa, sillä mennyt ja tuleva ovat vain aivojen kemiallista tuotosta.

Riisuudu
Riisuudu niin alastomaksi kuin uskallat. Negatiivisuus on useimmiten suojavaate, joka pitää todellisuuden piilossa. Todellisuus ei siis ole negatiivinen, ei. Sinä olet se, joka päätät kulkea piikikkäissä vaatteissa ja ikuisen yön laseissa. Riisu itsesi ja tutki alastomuutta, todellisuutta.

Sytytä valot
Kun olet riisuutunut, sytytä valot. Voimme valita, mihin valonheittimemme kohdistamme: mistä asioista puhumme, miten puhumme tai ajattelemme, ja minkä osan elämästämme näemme. Onko syyspäiväntasauksessa pimeyttä jo 12 tuntia vai valoisuutta vielä 12 tuntia? Sinä päätät.

Hengitä – aina
Olitpa missä hyvänsä ja tapahtuipa mitä hyvänsä, hengitä (paitsi vedessä). Onpa typerä ohje, vai mitä? Emmehän pysyisi hengissä hengittämättä. Juuri niin: tapahtuipa mitä hyvänsä, jos hengität, olet hengissä, se on kaikki, mitä sinulla todellisuudessa on. Ja siihen voit aina turvata. Hengitys pitää meidät kiinni elämässä – ei tavarat, statukset, saavutukset tai muut ulkopuoliset asiat.

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image