Eikö jooga meinaa onnistua? – 4 helppoa niksiä

Eikö mieli meinaa hiljentyä joogamatolla? Näillä ohjeilla rauhoitat mielesi, ja antaudut rentouttavalle kehon hiljaisuudelle. Neuvot pätevät myös pilates- ja syvävenyttelytunneille, sekä meditaatioon.

1) Sulje silmäsi. Avoinna olevat silmät ahmivat ympäriltään ärsykkeitä, jotka saavat mielen laukkaamaan. Sulkiessasi silmäsi on kuin sulkisit korvasi: hiljennyt nykyhetkeen ja kuuntelemaan kehosi ääntä. Tämän vuoksi esimerkiksi kundaliinijoogaa harjoitetaan aina silmät kiinni.

2) Kohdista katse kolmanteen silmään. Kun pelkkä silmien sulkeminen ei tunnu riittävän, kohdista sisäinen katseesi kulmakarvojen väliin, hieman kulmakarvojen yläpuolelle, kolmanteen silmään. Mielesi rauhoittuu ja keskittyy hetkeen.

3) Keskity hengitykseen. Älä ole välinpitämätön hengitystäsi kohtaan, joka on kaiken elämääsi liittyvän edellytys. Hengitä syvään, aina varpaista asti palleaan ja päälakeen. Helppo meditaatiokeino, jota voi harjoittaa myös joogassa, on ajatella hengittävänsä sydämen kautta: koe, kuinka sisäänhengitys läpäisee sydämen ja puhdistaa sitä. Visualisoi, kuinka uloshengitys laskee sydämen energian ympärillesi.

4) Tahdita joogaliikkeet hengitykselläsi. Pääset entistä syvemmälle harjoitukseen: liikkeen ja hengityksen yhdistämiseen keskittyessä et edes ehdi ajatella mitään muuta ja mieli saa ansaitun tauon päivän ajatusmyllerryksestä.

Kuva Nina Vuori

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
Saat -30% alennuksen korttipakoista etukoodilla KORTIT30 
PUOTIIN
close-image