Kuvaus
Yksi kaikkien aikojen myydyimmistä ruokakirjoista päivitettynä versiona!
Tässä kirjassa esitellään 122 villiyrttiä resepteineen. Näitä villiyrttejä kasvaa niin meren rannoilla, kuusimetsissä, niityillä kuin pihapiireissä.
Sami Tallberg on työskennellyt jo toistakymmentä vuotta alan merkittävissä ravintoloissa ympäri maailman keräten kokemuksia villiyrttien käytöstä ruoissa.
Palkitun luontoportti.com:in Jouko Lehmuskallion ottamat erinomaiset tunnistuskuvat, tiivistetty kasvikohtainen informaatio sekä keittiömestarin sesonginmukaiset, yksinkertaiset ja herkulliset reseptit kullekin villiyrtille tekevät tästä kirjasta uniikin. Mitään korvikkeita nämä kasvit eivät ole, vaikka moni niin saattaakin kuvitella. Samin valmistamat annokset näistä villiyrteistä ovat olleet järjestään myyntihittejä hänen työskentelemissä ravintoloissaan ja näyttelevät oleellista roolia myös hänen kotikeittiössään.
Sami Tallberg on palkittu keittiömestari, jonka erikoisalaa ovat villiyrtit, -sienet ja muut superterveelliset ainekset. Tallberg on erikoistunut biohakkerille sopivaan ravinnetiheään, puhtaaseen ruokaan. Maailmaa kiertänyt ruokavisionääri tunnetaan myös villiruoka-aiheisista kirjoistaan ja ainutlaatuisista villiyrttikursseistaan.
Lue lisää Samin ajatuksista täältä.
Villiyrttikeittokirja – 122 suomalaista villikasvia, niiden keruu ja käyttö
11. Painos, 2022, 550 s.
Tekijä: Sami Tallberg, samitallberg.com
Kustantaja: Readme.fi / A Bonnier Group Company
Lajikuvaukset: luontoportti.fi / Eija Lehmuskallio ja Jouko Lehmuskallio
Kasvikuvat: Jouko Lehmuskallio
“Plustietojen” sitaatit: Hannu Piekkola
Ruokakuvat: Tommi Anttonen
Graafinen suunnittelu: Jukka Aalto, Armadillo Graphics
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.