Olet kaiken hyvän arvoinen

(2 tuotearviota)

Auli Malimaan  kirjassa olevien harjoitusten avulla kuljet kohti myönteisempää, hyvän täyttämää elämää. Avaudut arvostamaan itseäsi, oivallat pieniä ja suuria onnellisuutesi lähteitä sekä havahdut huomaamaan kaiken hyvän elämässäsi, sillä olet sen arvoinen  ❤️

 

HUOM! Painettu versio on loppuunmyyty. Kirja on kuunneltavissa äänikirjana kaikissa äänikirjapalveluissa. Jos sinulla ei vielä ole äänikirjapalvelua, saat BookBeatin käyttöösi 45 päiväksi maksutta.

Tuotetunnus (SKU): oletkaikenhyvanarvoinen Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Anna hyvälle mahdollisuus.

Hektisessä kiireen ja vaatimusten täyttämässä elämässä aivomme takertuvat herkästi kielteisyyteen ja estävät meitä havaitsemasta ympärillämme olevaa hyvää. Voimme kuitenkin tietoisesti ohjata itseämme ottamaan enemmän hyvää vastaan ja elämään ilon, mielenrauhan ja rakkauden täyttämää elämää. Samalla saamme yhteyden aitoon, onnelliseen itseemme ja näemme kaiken sen hyvän, joka on jo meissä.

Tämä kirja on Sinulle, joka:
-haluat lisätä hyvää elämääsi
-etsit mielenrauhaa kiireiden ja haasteiden keskellä
-haluat ymmärtää paremmin itseäsi ja mielesi toimintaa
-haluat löytää oman onnesi lähteet.

Kirjassa olevien harjoitusten avulla kuljet kohti myönteisempää, hyvän täyttämää elämää. Avaudut arvostamaan itseäsi, oivallat pieniä ja suuria onnellisuutesi lähteitä sekä havahdut huomaamaan kaiken hyvän elämässäsi, sillä olet sen arvoinen.

FM Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja, enneagrammiohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja, joka kirjoittaa myös Auliisti onnellinen -blogia Hidasta elämää -sivustolle ja laatii mielenjumppaharjoitteita verkossa olevalle Ilon ja onnellisuuden kuntosalille. Hän uskoo, että elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen. Aulin ensimmäinen kirja oli ihastuttava Onni asuu jo sinussa.

Palautteita kirjasta: 

“Kirjassa on niin paljon hyvää ajateltavaa siitä, miten voimme itse vaikuttaa onnellisuuteemme. Kirjan lukuisista ihanista harjoitteista saa myös hurjasti eväitä oman onnellisuuden lisäämiseksi. Rakkaus-meditaatio oli juuri sitä, mitä eilen tarvitsin. Kiitos <3”

“Todella hyvä ja ajatuksia herättelevä kirja, joka olisi hyvä jokaisen lukea ja kuunnella ajatuksen kanssa. Ihania esimerkkejä kirjoittajan omasta elämästä!”

 

 

2 arviota tuotteelle Olet kaiken hyvän arvoinen

  1. Paula (varmistettu kirjoittaja)

    Erinomainen teos oman elämän asioiden pohdiskelun pohjaksi. Olen lukenut teosta iltalukemisena pienen pätkän kerrallaan ja pohtinut asioita ja löytänyt uutta ymmärrystä elämässä kohtaamiini asioihin. Suosittelen lämpimästi tätä teosta.

  2. Helena Halonen (varmistettu kirjoittaja)

    Olet kaiken hyvän arvoinen.
    Suosittelen kaikille niille, jotka jostain syystä ovat menettäneet itsetuntemuksen ja tarvitsevat tsemppausta, että jaksavat mennä elämässä eteenpäin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...