Ale!

Olet kaiken hyvän arvoinen

15,00  (sis. alv)

Auli Malimaan uutuuskirja ❤️

Tuotetunnus (SKU): oletkaikenhyvanarvoinen Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Anna hyvälle mahdollisuus.

Hektisessä kiireen ja vaatimusten täyttämässä elämässä aivomme takertuvat herkästi kielteisyyteen ja estävät meitä havaitsemasta ympärillämme olevaa hyvää. Voimme kuitenkin tietoisesti ohjata itseämme ottamaan enemmän hyvää vastaan ja elämään ilon, mielenrauhan ja rakkauden täyttämää elämää. Samalla saamme yhteyden aitoon, onnelliseen itseemme ja näemme kaiken sen hyvän, joka on jo meissä.

Tämä kirja on Sinulle, joka:
-haluat lisätä hyvää elämääsi
-etsit mielenrauhaa kiireiden ja haasteiden keskellä
-haluat ymmärtää paremmin itseäsi ja mielesi toimintaa
-haluat löytää oman onnesi lähteet.

Kirjassa olevien harjoitusten avulla kuljet kohti myönteisempää, hyvän täyttämää elämää. Avaudut arvostamaan itseäsi, oivallat pieniä ja suuria onnellisuutesi lähteitä sekä havahdut huomaamaan kaiken hyvän elämässäsi, sillä olet sen arvoinen.

FM Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja, enneagrammiohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja, joka kirjoittaa myös Auliisti onnellinen -blogia Hidasta elämää -sivustolle ja laatii mielenjumppaharjoitteita verkossa olevalle Ilon ja onnellisuuden kuntosalille. Hän uskoo, että elämämme haasteista huolimatta meillä jokaisella on kyky olla onnellinen. Aulin ensimmäinen kirja oli ihastuttava Onni asuu jo sinussa.

Palautteita kirjasta: 

“Kirjassa on niin paljon hyvää ajateltavaa siitä, miten voimme itse vaikuttaa onnellisuuteemme. Kirjan lukuisista ihanista harjoitteista saa myös hurjasti eväitä oman onnellisuuden lisäämiseksi. Rakkaus-meditaatio oli juuri sitä, mitä eilen tarvitsin. Kiitos <3”

“Todella hyvä ja ajatuksia herättelevä kirja, joka olisi hyvä jokaisen lukea ja kuunnella ajatuksen kanssa. Ihania esimerkkejä kirjoittajan omasta elämästä!”

 

 

Saatat myös pitää...

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image