Kiitollisuuskynttilä

12,90  (sis. alv)

Laadukas artesaanikynttilä Hidasta elämää -mietelauseella. Ihana lahja ❤

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kiitollisuuskynttila Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ihana violetti Hidasta elämää -kynttilä tuomaan valoa ja tunnelmaa. Kynttilän vyötteessä teksti ”Kiitollisuuskynttilä – Laita kynttilä palamaan ja tuo mieleesi asioita, joista haluat kiittää.”

Desicon kynttiläpajan Hidasta elämää -kynttilät palavat puhtaasti, eikä niiden valmistamisessa koskaan käytetä palmuöljyä. Kynttilät värjätään myrkyttömillä väriaineilla ja valmistetaan vegaanisesta, EU:n alueella tuotetusta, oliiviöljypohjaisesta steariinista sekä puhtaasta ja laadukkaasta parafiinistä. Lisäksi käytetyt väriaineet ja tuoksuöljyt ovat kosmetiikkalaatuisia. Kynttilät valmistetaan Fiskarsin kylässä käsityönä paikallisten kynttilänvalajien toimesta.

Muotonsa ja oikeiden mittasuhteittensa ansiosta kynttilät palavat tasaisesti eivätkä oikeissa olosuhteissa valuta, sillä liekki lämmittää ja imee vahaa tasaisesti joka suunnasta. Laadukas, puuvillainen sydänlanka ja puhtaat ainesosat takaavat poikkeuksellisen pitkän paloajan ja oikean kokoisen liekin, joka tuottaa runsaasti valoa eikä savuta. Puhtaat ja myrkyttömät ainesosat aikaansaavat puhtaan palamisen, jolloin sisäilma säilyy terveellisenä.

Kynttilän korkeus 14 sm.

Saatat myös pitää...