Koti-workshopit

Hidasta elämää koti-workshopit ovat Hidasta elämää -valmentajien, -ohjaajien ja -asiantuntijoiden tekemiä noin tunnin mittaisia kokonaisuuksia, joita voit tehdä kotona – milloin haluat.

Kun ostat koti-workshopin, se on käytössäsi kaksi viikkoa ostosta. Ota vaikka illalla tai viikonloppuna hetki omalle hyvinvoinnillesi ja valitse juuri sinulle sopiva teema.

Kurssi on käytössäsi heti, kun ostat sen. (Näpyttelethän sähköpostiosoitteesi huolellisesti ostohetkellä. Tarkistathan, että meiliboksissasi on tilaa. Jos kurssilinkkiä ei näy, tarkistathan sähköpostistasi mahdolliset lisäkansiot – myös roskaposti.)

Hinta per workshop 9,90€

Päästä irti pelosta – valitse rakkaus

Usein meitä ohjaa elämässä jompikumpi ydintunne: rakkaus tai pelko. Kummasta suunnasta sinä haluat lähestyä elämää? Tämä Katri Syvärisen ohjaama workshop auttaa sinua kohtaamaan pelkosi, päästämään siitä irti ja valitsemaan sen tilalle luottavaisen, rakastavan näkökulman. Workshop sisältää 10 minuutin meditaationauhan sekä kysymyksiä intuitiiviseen kirjoittamiseen. Voit varata harjoituksen tekemiseen 60 minuuttia. Harjoitus on aiemmin julkaistu Syvärisen verkkokurssilla Kohtaamisia sydämen kanssa. Tarvitset: kynän ja paperia. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

Juuret – Löydä rauhaa kaaoksenkin keskellä

Voimme harvoin kontrolloida elämässämme tapahtuvia asioita. Joskus elämässä tapahtuu niin paljon ja niin isoja asioita, että oma olo ja mieli on levoton, ahdistunut, kaoottinenkin. Silti kaiken keskellä on mahdollista löytää itsestään rauhaa. Tämä Emmi Ohraniemen ohjaama työpaja kutsuu sinut pysähtymään aina läsnäolevan kehosi äärelle – löytämään juuria läsnäolosta sekä liikkeestä sen kanssa. Tarvitset joogamaton/alustan, tyynyn, sekä kynän ja paperia. Varaa työpajaan n. 60 minuuttia. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

Ymmärrä paremmin itseäsi ja muita

Olet varmaan joskus ihmetellyt muiden tapaa toimia tai hämmästellyt omaa reaktiotasi. Jokaisella persoonallisuustyypillä on ihan oma, toisistaan poikkeava toimintalogiikkansa. Tässä Auli Malimaan laatimassa workshopissa tutustut yhdeksään erilaiseen toimintatapaan, joiden avulla ymmärrät paremmin itseäsi ja läheisiäsi. Workshop sisältää kuvaukset kaikista yhdeksästä persoonallisuustyypistä, ohjeet omaan tyyppiisi tutustumiseen sekä vinkit muiden kanssa toimimiseen. Tarvitset vain avoimen mielen, paperia ja (väri)kyniä. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

Meditoi ja maalaa – Sisäinen maailma näkyväksi

Jos maalaisit sisäisen maailmasi, juuri tämän hetkisen tunnetilasi, miltä se näyttäisi? Tämä Emmi Ohraniemen ohjaama työpaja johdattaa sinut meditaation ja maalaamisen avulla kohtaamaan itsesi sellaisena kuin juuri nyt olet. Maalaamisen avulla voi tuoda itselleen näkyväksi omia tunnetilojaan ja sisäisiä kokemuksiaan – kun riisuu oletukset siitä, miltä oman työn tulisi näyttää. Tarvitset maalausta kestävää paperia/maalauspohjan, sekä vesi- akryyli- tai öljyvärit. Varaa työpajaan n. 60 minuuttia. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

Herätä hyvä sinussa vaikeuksienkin keskellä

Tunnetko kaipuuta kohti syvempää sisäistä rakkautta, iloa ja onnea? Jokin sinussa tietää tämän olevan mahdollista – kenties vain pienten muutosten ja oivallusten päässä. Tämä Riikka Lauanteen ohjaama workshop auttaa sinua käsittelemään onnen tiellä lymyäviä esteitä, omaa vapauttasi, sekä motivaatiotasi omistautua yhä syvemmin omalle onnellisuudellesi. Workshop sisältää kaksi lyhyttä videota sekä tekstiosion, johon sisältyy kolme kirjallista harjoitusta. Voit varata workshopin tekemiseen n. 60 minuuttia. Tarvitset: kynän ja paperia. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

Vastaa sisimpäsi kutsuun ja toiveeseen

Välillä elämässä voi myllertää. Vaikka löytäisimmekin pysähtymistä ja rauhoittumista, niin elämässä tarvitaan myös suuntaa ja toimintaa. Tämän miniworkshop auttaa sinua kirkastamaan mitä haluat ja mikä on sinulle juuri nyt elämässäsi tärkeää. Pääset ydinarvojesi, inspiraatiosi ja ainutlaatuisen itsesi ”sielusi” äärelle. Ehkä sinulla on myös workshopin jälkeen muutama unelma kirkkaampana, joita haluat lähteä luomaan. Workshop kestää reilun tunnin. Mukana on kaksi videota ja videoita tukeva teksti. Toinen videoista on ohjattu mielikuvameditaatio. Tarvitset kynän ja papereita. Workshopin ohjaa Jarko Taivasmaa. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

 

Irti kehokriittisyydestä taideterapian avulla

Kaipaatko eroon kriittisyyden äänestä, kohti syvempää itsesi hyväksymistä? Taideterapia on antoisa ja tehokas tapa käsitellä omaan kehoon liittyvää suhtautumista. Tämä Riikka Lauanteen workshop auttaa sinua käsittelemään kehonkuvaasi, tiedostamaan siihen liittyviä ajatuksia ja muuntamaan kehokriittisyyttä kehopositiivisuudeksi. Workshop sisältää kaksi videonauhoitetta sekä kolme taideterapeuttista tehtävää. Voit varata kurssin tekemiseen n. 60 minuuttia.Tarvitset: värikynät ja paperia (halutessasi myös vesivärit käyvät hyvin). Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa.  OSTA WORKSHOP TÄÄLTÄ.

Vahvista uskoasi unelmiisi

Joskus usko omien unelmien toteutumiseen on koetuksella. Näyttää ja tuntuu siltä, että se, mitä toivoo, on mahdoton: Tässä hetkessä, tämän hetken tiedon pohjalta, on vaikea nähdä oma unelma toteutuneena. Olo saattaa olla niin toivoton, että mahdollisuuksia ei pysty näkemään. Tässä pienessä Sanna Wikströmin workshopissa pääset tutkailemaan omia sisäisiä esteitäsi unelmiesi tiellä – ikään kuin lapioimaan lumet unelman toteutumisen edestä. Workshop sisältää meditaation sekä kaksi harjoitusta, joita varten tarvitset kynän ja paperia (meditaatio ja harjoitukset on julkaistu aiemmin Unelmakarttakirja-verkkokurssilla – ei löydy kirjasta!). Varaa workshopin tekemiseen noin tunti. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄÄLTÄ.

Luo yhteys sydämeesi ja tunteisiisi

Tärkeä osa sydämen ohjaamaa, tasapainoista elämää on tulla tietoiseksi omista tunteistaan. Tämä Katri Syvärisen ohjaama workshop auttaa sinua luomaan yhteyden sydämeesi ja tunteisiisi. Workshop sisältää 10 minuutin meditaationauhan sekä kysymyksiä intuitiiviseen kirjoittamiseen. Voit varata harjoituksen tekemiseen n. 60 minuuttia. Harjoitus on aiemmin julkaistu Syvärisen verkkokurssilla Kohtaamisia sydämen kanssa. Tarvitset: kynän ja paperia. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

Hetki hyvälle unelle

Tämä lyhyt koti-workshop on tarkoitettu sinulle, joka kärsit uniongelmista. Workshop sisältää luku- ja tehtäväpaketin, jossa on muutamia hyviä vinkkejä kokeiltavaksi unen saantiin, kirjalliset ohjeet noin 20 minuutin Progressiiviseen jännitä-rentouta -harjoitukseen sekä tehtävän unettomuuteen liittyvien uskomusten purkamiseen ja toimivampien uskomusten synnyttämiseen. Lisäksi saat em. rentoutusharjoituksen itsellesi mp3-äänitteenä. Workshopin on suunnitellut psykofyysinen fysioterapeutti Karita Palomäki. Voit varata workshopin läpikäymiseen n. 60 minuuttia. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa.   OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

Miten lopettaa överiempatia?

Aistitko herkästi toisten tunteita ja huolehditko niistä oman hyvinvointisi kustannuksella? Tämä Marika Vepsäläisen ohjaama workshop auttaa sinua tunnistamaan, mistä ylivastuullisuutesi toisten tunteista johtuu ja miten voit höllentää sen otetta itsestäsi. Workshop sisältää valmennuksen, meditaatioharjoituksen ja kirjallisen materiaalin. Varaa workshopiin n. 60 minuuttia. Workshop on aiemmin julkaistu verkkokurssilla Miten lopetat överiempatian – Käännä haastavat suhteet herkkyytesi voimaksi. Tarvitset: kynän ja paperia. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

Erityisherkän palautumispaketti

Erityisherkkä ihminen kokee asiat usein voimakkaasti, poimii ympäriltään paljon informaatiota ja saattaa kuormittua muita herkemmin. Ylivireystila voi tuntua ärtyneisyytenä, väsymyksenä, levottomuutena tai vaikkapa itkuisuutena. Omaa hermostoaan on hyvä opetella rauhoittamaan ja pitää huoli riittävästä palautumisesta. Tässä Suvi Bowellanin ohjaamassa workshopissa saat videoluennolla vinkkejä voimavaroista huolehtimiseen, kolme tekniikkaa rauhoittumiseen, ohjatun syvärentoutuksen ja lyhyen oppaan erilaisista keinoista suojata itseä ylikuormittumiselta. Workshop on käytössäsi kaksi viikkoa. OSTA WORKSHOP TÄSTÄ.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image