Kyttöehdot – sovellus

Käyttöehdot

Tervetuloa käyttämään Hidasta elämää -sovellusta (“Sovellus”), jonka tarjoaa Hidasta elämää Suomi Oy (“me”), osoitteessa Sörnäisten rantatie 27, 00500 Helsinki, Suomi. Nämä käyttöehdot (“Ehdot”) määrittelevät Sovelluksen käytön ehdot.

Hyväksyntä Ehtoihin

Lataamalla, asentamalla tai käyttämällä Sovellusta sitoudut noudattamaan näitä Ehtoja. Mikäli et hyväksy Ehtoja, sinun ei tule käyttää Sovellusta.

Sovelluksen Sisältö

Hidasta elämää -sovellus sisältää Hidasta elämää -sivuston sisällön sekä Hidasta elämää -median luomia rauhoittavia sisältöjä Hetki itselle -osiossa. Hetki itselle -palvelun voit tilata sovelluksen tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla. Tilaus jatkuu automaattisesti laskutettavana, mikäli et peruuta sitä.

Tilaus ja Peruutus

Voit halutessasi peruuttaa palvelun koska tahansa. Palvelun peruminen tapahtuu sovelluskaupan tilausten hallinnan kautta. Jos perut tilauksesi, sinulla on pääsy sisältöön laskutuskauden loppuun saakka, jonka jälkeen pääsy katkaistaan automaattisesti.

Asiakaspalvelu

Asiakkuuteen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä asiakaspalvelu@hidastaelamaa.fi.

Käyttöoikeus

Palvelun voi ostaa vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Hetki itselle -palvelun sisältöjä ei saa tallentaa tai jakaa palvelun ulkopuolelle. Mitään sisältöjä ei saa kopioida tai nauhoittaa. Tiedostoja kuunnellaan ja luetaan vain palvelun sisällä. Luettavat tekstitiedostot saat tallentaa omaan käyttöösi, mutta ne ovat henkilökohtaisia ja tarkoitettuja vain tilaajan omaan käyttöön.

Kaupallinen Käyttö

Palvelua ei saa käyttää osana kaupallista toimintaa. Mikäli haluat käyttää palvelua ammatinharjoittamiseen tai muussa kaupallisessa tarkoituksessa, olethan yhteydessä asiakaspalvelu@hidastaelamaa.fi.

Kehitys ja Palaute

Palvelun sisältöä kehitetään jatkuvasti käyttäjien palautteiden perusteella, ja harjoitusten määrää lisätään toiveita kuunnellen. Käyttäjäpalautteet ja -valitukset ovat meille arvokkaita, ja ne käsitellään huolellisesti palvelun kehittämisen yhteydessä.

Tietosuojakäytäntö

Hidasta elämää käsittelee asiakkaan henkilötietoja tietosuojalausekkeen sekä tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Käyttäjien tulee tutustua Sovelluksen tietosuojakäytäntöön, joka löytyy Sovelluksesta. Tietosuojakäytäntö selittää, miten käsittelemme käyttäjien tietoja, erityisesti tilauksia tehdessä.

Käyttäjätilit ja Käyttäjätiedot

Sovelluksessa ei luoda käyttäjätiliä, eikä tallenneta käyttäjätietoja, ellei käyttäjä tee sovelluksen kautta tilauksia Hidasta elämää -puotiin. Tilausten yhteydessä kerättävät tiedot käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kilpailut, arvonnat ja palkinnot

Sovelluksen yhteydessä voi olla mahdollista voittaa kilpailuissa tai arvonnoissa Hidasta elämää tai sen yhteistyökumppanien ja sponsorien kulloinkin tarjoamia palkintoja. Palkinnot myöntää joko Hidasta elämää tai arvonnan yhteydessä ilmoitettu yhteistyökumppani tai sponsori. Palkinnon voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Apple, Google tai Meta eivät sponsoroi tai ole osallisena arvonnoissa.

Vastuunrajoitus

Emme vastaa mistään välillisistä, satunnaisista, erityisistä tai seuraamuksellisista vahingoista, jotka johtuvat Sovelluksen käytöstä tai käyttökyvyttömyydestä. Vastuumme rajoittuu sovellettavan lain sallimaan enimmäismäärään.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla, ja mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Muiden palveluntarjoajien palveluiden ehdot

Palveluihin jotka on saatettu Asiakkaan saataville Applen AppStoren, Google Playn tai muun palveluntarjoajan kautta, sovelletaan lisäksi myös kyseisen palveluntarjoajan käyttöehtoja ja tietosuojalauseketta.

Palvelu saattaa sisältää linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Tällaisiin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja, eikä Hidasta elämää vastaa näiden sivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image