Hyvän elämän reseptejä -kortit (täytettävät)

Hyvän elämän reseptejä -kortit on ensimmäiset täytettävät kortit Hidasta elämää korttiperheessä!

Korttipakka sisältää 38 kuvitettua korttia: 19 korttia sisältää teeman ja 19 on kokonaan avoimia omille teksteille. Kortteihin voit kerätä voimalauseita esimerkiksi kirjoista tai netistä. Voit kirjoittaa niihin omia oivalluksiasi tai sinulle tärkeimpiä sanoja tai harjoituksia. Voit tehdä näistä korteista juuri sinulle sopivat!

Ideoita:

1. Täytä ja anna lahjaksi

Haluatko muistaa ystävääsi, työkaveriasi tai vaikka puolisoasi uniikilla lahjalla? Täytä osa korteista valmiiksi ja anna lahjan saajan täyttää itse loput. Voitte myös isommalla porukalla täyttää kortteja ja antaa sitten lahjan saajalle vaikka muistoksi tai elämän evääksi.

2. Täytä juuri sinun ryhmällesi sopivat kortit

Jos sinulla on jokin ryhmä, jossa käytät kortteja, voit tehdä juuri omiin tarkoituksiisi sopivat kortit. Hyödynnä esmerkiksi harjoituksia, ajatuksia tai vain yksittäisiä sanoja – mikä sopii parhaiten juuri sinun ryhmällesi. Teemakortit voit jättää joko avoimeksi tai käyttää teemaa otsikkona: otsikon alle voit kirjoittaa ajatuksen tai kysymyksen, jonka haluat.

3. Tee omat voimakortit

Tee kokonaan itsellesi sopivat voimakortit poimimalla suosikkilauseitasi kortteihin. Voit etsiä sinulle sopivia voimalauseita vaikka kirjoista tai somesta (esim. Instagram, Facebook tai Pinterest) – enää ei tarvitse säilöä yksittäisiä ajatuksia puhelimella tai verkossa vaan saat ne käyttöön korttien avulla. Hyödynnä korttien täyttämisessä myös omia oivalluksiasi ja pohdintojasi!

4. Sekoita, nosta ja pohdi

Voit käyttää täytettyjä kortteja sekoittamalla korttipakan ja valitsemalla satunnaisen kortin. Kortin sanomaa voit pohtia hetken kortin äärellä, mietiskellä kortin sanomaa hiljaisuudessa tai vaikka kirjoittaa päiväkirjaa sen avulla.

5. Levitä kortit tekstipuoli ylöspäin ja valitse hetkeen sopiva kortti

Levitä kortit tekstipuoli ylöspäin ja valitse se kortti, joka sopii juuri siihen hetkeen tai päivään parhaiten. Voit kiinnittää kortin näkyvälle paikalle, esim. jääkaapinoveen tai työpöydälle.

6. Tee korteista kuukausikalenteri

Kiinnitä kuukauden päivien verran kortteja esim. ”pyykkinarulle” tai ilmoitustaululle. Käännä kortti päivässä. Huom! Kiva idea myös työpaikalle tai luokkahuoneeseen!

Tilaa kortit TÄÄLTÄ.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image