Masturbaatio on vapauttava tapa ihailla, arvostaa ja helliä itseään

Masturbaatio voi olla paljon muutakin kuin fyysisen halun tyydyttämistä. Masturbaation tarkoituksena ei välttämättä ole orgasmi. Kukaan ei kiellä sinua koskettamasta itseäsi niin, että voit nauttia eroottisuudestasi ilman mitään päämäärää. Kosketa itseäsi hellien, tunnustellen ja arvostaen. Moni on tottunut koskettamaan tällä tavoin kumppaniaan, muttei itseään.

Voit antaa itsellesi sen, mitä kaipaat, erittäin monella tasolla. Kun koet eroottisuuttasi vapaasti myös itsenäisenä ihmisenä, on seksi yhdessä kumppanin kanssa paineetonta.

Myös fantasia voi liittyä ainoastaan omaan itseesi ja omaan kehoosi. Se saattaa ujostuttaa. Haluatkin itseäsi. Haluat tehdä kaiken vain itsellesi, antamatta samalla kenellekään muulle mitään. Tämä voi herättää itsekkyyden tai jopa syyllisyyden tuntemuksia. Anna silti itsesi kokea tämä nautinto ilman turhaa analysointia!

Ylläoleva teksti on mukailtu lainaus Mitran kirjasta Seksi ja läsnäolo.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image