Eloa talven kuivattamiin hiuksiin näillä helpoilla tee se itse -hiustenhoitotuotteilla

Mainosyhteistyö

Yritysblogi on toteutettu mainosyhteistyössä PUR Hyvinvointikaupan kanssa.

Hiusten kosteuttava tehohoito
1 avokado
1 kananmuna

6 tippaa Bergamotin eteeristä öljyä (tai muuta vapaavalintaista eteeristä öljyä)


Avokado ja kananmuna sekoitetaan tasaiseksi massaksi ja lopuksi lisätään eteerinen öljy. Levitetään koko seos hiuksiin ja päänahkaan. Vaaleille hiuksille voi lisätä yhden sitruunan mehun hiussävyn kirkastamiseksi. Annetaan vaikuttaa 15min ja huuhdellaan pois huolellisesti. Lämpö tehostaa naamion vaikutusta, joten parhaimman tuloksen saat kun annat naamion vaikuttaa sen ajan kun nautit löylyistä saunan lauteilla 🙂 Avokado ja kananmuna sisältävät runsaasti A- ja E-vitamiinia. Lisäksi avokado sisältää 85% tyydyttyneitä rasvahappoja, joten tämä naamio pelastaa kuivimmankin hiuspehkon. Bergamotin eteerinen öljy tuo mielyttävän tuoksun naamioon ja vaikutusaikana voit nauttia sen aromaterapeuttisesta mieltä kohottavasta vaikutuksesta.


Pellavansiemenvesi
1 rkl pellavansiemeniä
2,5 dl vettä
2-3 tippaa valinnaista eteeristä öljyä

Kuumenna pellavansiemenet ja vesi pienessä kattilassa miedolla lämmöllä. Anna seoksen kiehahtaa, ja siirrää sivuun jäähtymään. Seos paksuuntuu hieman siemenistä irtoavan geelin ansiosta. Siivilöi seos ja sekoita viimeisenä sekaan eteeriset öljyt.

Pese hiukset ensin shampoolla ja hoitoaineella. Levitä tämän jälkeen pellavansiemenvettä hiuksiin sormilla ja kuivaa. VINKKI: hoitovesi muuttuu muotoilugeeliksi kun lisäät pellavansiementen määrää suhteessa veteen. Toimii erityisen hyvin kihartuville hiuksille!

Pellavansiemenvesi auttaa kosteuttamaan ja ravitsemaan hiuksia. Se on erinomainen hoitotuote etenkin näin talven kuivattamille, helposti pörröttyville ja sähköisille hiuksille. Pellavansiemenet sisältävät muiden ravinteiden lisäksi  runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka auttavat siloittamaan hiuksen pinnan ja lukitsemaan kosteuden hiukseen.

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% etukoodilla: SYYS20 norm. hintaisista tuotteista
PUOTIIN
close-image