10 valintaa, jotka ohjaavat elämään ilman katumusta

On helppoa rypeä virheissään – mitä olisi voinut tai pitänyt tehdä. Mutta nuo kokemukset muokkaavat meistä ainutlaatuisia. Juju on käyttää virheitä ja katumuksen aiheita kasvamiseen. Tässä kymmenen vinkkiä katumuksen eliminoimiseen, ja kuinka keskittyä sen sijaan siihen, kuinka elää tässä hetkessä.

1. Vaali outouttasi.

Ja ota siitä hyöty irti! Kysynnän ja tarjonnan markkinoilla olet kuumaa, uniikkia tavaraa. Kohtele myös itseäsi sen mukaisesti.

2. Luovu muiden mielipiteiden pohtimisesta.

On mahdotonta kontrolloida muiden mielipiteitä sinusta. Voit yrittää koko elämäsi tehdä hyvää vaikutusta muihin, loppujen lopuksi epäonnistumalla. Älä tuhlaa aikaasi muiden ihmisten miellyttämiseen. Heidän miellyttämiseen, joiden mielipide merkitsee vähemmän kuin omasi. Tee valintoja, jotka miellyttävät sinua, ja itseluottamuksesi pääsee kasvuun.

3. Noudata kolmen sekunnin sääntöä.

Joka kerta, kun tekee mieli vastata vihan ja kivun läpi, hengitä kolme sekuntia rauhoittuaksesi, ja mieti miltä tuntuu loukata toista ihmistä. Se ei ole koskaan sen arvoista, ja näin säästyt tulevaisuuden katumukselta.

4. Älä tuhlaa aikaasi ihmisiin, joista et pidä.

Kuulostaa itsestäänselvyydeltä? Mutta kuinka usein osallistut juhliin tai tehtäviin, koska sinun pitää? Aika on meidän kallisarvoisin resurssimme, jota ei pitäisi tuhlata tapahtumiin tai ihmisiin, joista emme pidä. Eniten ihmiset katuvat kuolinvuoteellaan sitä, etteivät viettäneet enemmän aikaa rakkaittensa kanssa. Priorisoi heidät nyt. Tulet olemaan iloinen, että teit niin!

5. Rakasta työtäsi.

Vietämme töissä enemmän aikaa kuin muualla. Jos se imee sinut kuiviin, tylsistyttää tai tekee sinut onnettomaksi, se on väärä työ. Jos et ole varma, mitä haluaisit tehdä, ota aikaa itsetutkiskeluun. Muussa tapauksessa, nyt on aikasi ottaa askel lähemmäksi unelmatyötäsi. Mikä pidättelee sinua?

6. Kunnioita virheitäsi.

Virheet ovat oppitunteja. Epäonnistuminen ei ole jotakin, mistä tulisi ruoskia itseään. Se on jotakin, mitä juhlia. Se tarkoittaa, että olet yrittänyt. Opi virheistäsi, anna itsellesi anteeksi, ja suuntaa nenä kohti uusia tuulia!

7. Lopeta ylistyksien jahtaaminen.

Minkä tahansa tekeminen vain loistoa tavoitellen, johtaa lähes väistämättä pettymyksiin ja katkeruuteen. Sinun tulisi investoida aikasi aktiviteetteihin, jotka tuottavat iloa ja tyytyväisyyttä sellaisenaan. Tällöin positiiviset mielipiteet ovat plussaa, negatiiviset epäolennaista.

8. Ole rehellinen.

Tyhjät lupaukset ja vakuuttelut satuttavat ja tuottavat pettymyksen. Pidä sanasi, aina kun mahdollista. Joskus jotakin väistämätöntä tulee tielle, tällöin selitä tilanne ja tarjoa vaihtoehtoja. Tämä saa ihmiset tuntemaan olevansa etusijalla, vaikka jouduitkin tuottamaan pienen pettymyksen.

9. Pidä huoli kehostasi. Se on ainoasi.

Tiedätkö, kuinka lentokoneessa ohjeistetaan pukemaan happinaamari ensin itselleen, vasta sitten toiselle? Noudata tätä ohjetta terveydessäsi. Olet parempi ja tuotteliaampi ihminen, kun pidät itsestäsi huolta.

10. Harjoita kiitollisuutta.

Kuinka huonosti asiat ovatkaan, aina on jotakin mistä olla kiitollinen. Onko sinulla puhdasta vettä juotavaksi? Entä ruokaa jääkaapissasi? Kun tietoisesti ajattelet asioita, joista olet kiitollinen, negatiiviset asiat alkavat näyttää pienemmiltä ja vähemmän musertavilta.

Lähde: www.mindbodygreen.com

Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! Tarjous voimassa 31.5. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image