10 valintaa, jotka auttavat elämään niin, ettei tarvitse katua

On helppoa miettiä aina jälkeenpäin, mitä olisi voinut tai pitänyt tehdä. Mutta juuri elämämme pikku mokat muokkaavat meistä ainutlaatuisia. Juju on käyttää virheitä kasvamiseen. Tässä kymmenen vinkkiä, joiden avulla voit keskittyä siihen, miten elää tässä hetkessä – ja lakata vatvomasta menneitä.

1. Ole ihan rauhassa oma outo itsesi.

Ja ota siitä hyöty irti! Kysynnän ja tarjonnan markkinoilla olet kuumaa, uniikkia tavaraa. Kohtele myös itseäsi sen mukaisesti.

2. Lakkaa miettimästä, mitä muut ajattelevat.

On mahdotonta kontrolloida muiden mielipiteitä sinusta. Voit yrittää koko elämäsi tehdä hyvää vaikutusta muihin, ja loppujen lopuksi epäonnistua. Älä tuhlaa aikaasi muiden ihmisten miellyttämiseen. Heidän miellyttämiseen, joiden mielipide merkitsee vähemmän kuin omasi. Tee valintoja, jotka miellyttävät sinua, niin itseluottamuksesi kasvaa.

3. Noudata kolmen sekunnin sääntöä.

Joka kerta, kun tekee mieli vastata jollekin kiukkuisena tai vihaisena, hengitä kolme sekuntia. Rauhoitu ja mieti miltä tuntuu loukata toista ihmistä. Se ei ole koskaan sen arvoista. Näin säästyt tulevaisuuden katumukselta.

4. Älä tuhlaa aikaasi ihmisiin, joista et pidä.

Kuulostaa itsestäänselvyydeltä? Mutta kuinka usein osallistut juhliin tai tehtäviin, koska sinun pitää? Aika on meidän kallisarvoisin resurssimme, jota ei pitäisi tuhlata tapahtumiin tai ihmisiin, joista emme pidä. Eniten ihmiset katuvat kuolinvuoteellaan sitä, etteivät viettäneet enemmän aikaa rakkaittensa kanssa. Priorisoi heidät nyt. Tulet olemaan iloinen, että teit niin!

5. Rakasta työtäsi.

Vietämme töissä enemmän aikaa kuin muualla. Jos työsi imee sinut kuiviin, tylsistyttää tai tekee sinut onnettomaksi, se on väärä työ. Jos et ole varma, mitä haluaisit tehdä, ota aikaa itsetutkiskeluun. Muussa tapauksessa, nyt on aikasi ottaa askel lähemmäksi unelmatyötäsi. Mikä pidättelee sinua?

6. Kunnioita virheitäsi.

Virheet ovat oppitunteja. Epäonnistuminen ei ole jotakin, mistä tulisi ruoskia itseään. Se on jotakin, mitä juhlia. Se tarkoittaa, että olet yrittänyt. Opi virheistäsi, anna itsellesi anteeksi, ja suuntaa nenä kohti uusia tuulia!

7. Lopeta kehujen kalastelu.

Minkä tahansa tekeminen vain menestyksen kiilto silmissä, johtaa lähes väistämättä pettymyksiin ja katkeruuteen. Käytä aikasi sellaisiin asioihin, joiden tekeminen tuottaa iloa ja tyytyväisyyttä. Silloin positiiviset mielipiteet ovat plussaa, negatiiviset epäolennaista.

8. Ole rehellinen.

Tyhjät lupaukset satuttavat ja tuottavat pettymyksen. Pidä sanasi aina kun mahdollista. Jos jotakin väistämätöntä tulee tielle, selitä tilanne ja tarjoa vaihtoehtoja. Se saa ihmiset tuntemaan olevansa etusijalla, vaikka jouduitkin tuottamaan pienen pettymyksen.

9. Pidä huoli kehostasi. Se on ainoasi.

Tiedätkö, kuinka lentokoneessa ohjeistetaan pukemaan happinaamari ensin itselleen, vasta sitten toiselle? Noudata tätä ohjetta myös terveytesi suhteen. Olet parempi ja tuotteliaampi ihminen, kun pidät itsestäsi huolta.

10. Harjoita kiitollisuutta.

Vaikka asiat olisivat miten huonosti, aina on jotakin, mistä olla kiitollinen. Onko sinulla puhdasta vettä juotavaksi? Entä ruokaa jääkaapissasi? Kun tietoisesti ajattelet asioita, joista olet kiitollinen, negatiiviset asiat alkavat näyttää pienemmiltä ja vähemmän musertavilta.

Lähde: www.mindbodygreen.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image