10 totuutta, jotka unohtuvat liian nopeasti – Menestystä edeltää lähes aina epäonnistuminen

1. Ihmisen keskiarvoinen elinikä on suhteellisen lyhyt.

– Kuolema ei ole suurin menetys elämässä. Suurin menetys on se, mikä kuolee sisälläsi ollessasi vielä elossa. Ole rohkea. Pelkää kuolemaa, mutta ota silti seuraava askel.

2. Elät vain elämän, jonka olet itsellesi luonut.

– Toiset voivat suostutella sinua, mutta ei tehdä päätöstä puolestasi. He voivat kävellä rinnallasi, mutta eivät kengissäsi. Valitse oma polkusi.

3. Se, että olet kiireinen ei tarkoita, että olet tuottelias.

– Kiire ei ole hyve tai jotakin, jota kunnioittaa. Harvalla meistä on on kiire koko ajan. Emme vain tiedä, kuinka priorisoida tehtävät ja milloin tulisi sanoa ei. Tänä päivänä kiire harvoin tarkoittaa samaa kuin tuotteliaisuus.

4. Menestystä edeltää lähes aina epäonnistuminen.

– Mestari on epäonnistunut useammin kuin aloittelija on edes yrittänyt. Epäonnistuminen ei ole ongelma, jos opit siitä. Monet epäonnistumiset ovat välttämättömiä, joten opettele antamaan itsellesi anteeksi.

5. Ajatteleminen ja tekeminen ovat kaksi eri asiaa.

–  Olet sitä, mitä teet. Et sitä, mitä sanot aikovasi tehdä. Menestys ei tule luoksesi sillä aikaa, kun ajattelet ja suunnittelet sitä. Muista, että jos odotat siihen asti kunnes olet 100% varma, odotat luultavasi koko loppuelämäsi.

6. Sinun ei tarvitse odottaa anteeksipyyntöä antaaksesi anteeksi.

– Elämä on helpompaa, kun hyväksyt kaikki anteeksipyynnöt, joita et koskaan saanut. Anteeksiantaminen ei ole syyllisen vapauttamista rikoksestaan vaan sinun vapauttamistasi taakasta, jossa olet ikuisesti uhri.

7. Kaikki ihmiset eivät ole oikeita elämääsi.

– Sinun ei pidä pakottaa itseäsi olemaan yhteydessä ihmisiin, jotka eivät saa sinua tuntemaan itseäsi mahtavaksi. On paljon ihmisiä, jotka tuovat parhaat puolesi esiin. Älä tuhlaa aikaasi muihin.

8. Ei ole muiden tehtävä rakastaa sinua. Se tehtävä on sinun.

– On tärkeää olla kiltti muille, mutta tärkempää olla sitä itselleen. Anna jonkun rakastaa sinua juuri niin virheellisenä, epäviehättävänä ja puutteellisena kuin tänään olet – ja anna sen jonkun olla sinä.

9. Se, mitä omistat, ei kerro kuka olet.

– Mainokset ja kulutuskeskeinen kulttuuri huijaavat meitä päivittäin ostamaan lisää materiaa ja seuraamaan muotilehtiä. Jonain päivänä saatat herätä ja tajuta, että sinua on huijattu. Huijattu ostamaan tavaraa tehdäksesi vaikutuksen niihin, joihin ei tarvitse tehdä vaikutusta. Mieti, mikä on todellista sinua. Älä anna median harhauttaa.

10. Kaikki muuttuu, joka sekunti.

– Kuinka hyvä tai paha tilanne nyt onkaan, se tulee muuttumaan ja se on varma. Se voi tapahtua vain muutamassa sekunnissa. Ylistä muutosta ja muista, että se tapahtuu syystä. Kun elämä hymyilee, nauti siitä. Onnellisuus ei koskaan tule heille, jotka eivät arvosta sitä mitä heillä on, kun heillä se jo on.

Lähde: earthweareone.com

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image