Lasten oma voimakalenteri

14,90  (sis. alv)

Ajaton lasten kalenteri – aloita milloin vain! Lasten omaan voimakalenteriin voi merkitä onnistumisia, reippausjuttuja, aikuisten kanssa sovittuja tavoitteita tai voi vaikka kertoa päivän tunteen jollain tunnetta kuvastavalla värillä tai tarralla. Kalenterille voi myös keksiä ihan omia käyttötarkoituksia.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): lastenkalenteri Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lasten oma voimakalenteri –  12kk aloita milloin vain!

Kannusta – palkitse – rohkaise! Lasten omaan voimakalenteriin voi merkitä onnistumisia, reippausjuttuja, aikuisten kanssa sovittuja tavoitteita tai voi vaikka kertoa päivän tunteen jollain tunnetta kuvastavalla värillä tai tarralla. Kalenterille voi myös keksiä ihan omia käyttötarkoituksia. Huom. Kalenteri ei sisällä tarroja.

Tässä muutamia käyttöideoita:

  • Kalenterin avulla voi opetella tai harjoitella jotain uutta juttua. Voitte sopia, millaisesta määrästä harjoittelua saa tarran tai saa värittää päivän.
  • Kalenteria voi käyttää esim. siivouskalenterina: aina, kun lapsi on vienyt likapyykit tai laittanut omat tiskit koneeseen, hän saa tarran tai värittää päivän.
  • Onko lapsella jokin tavoite? – Tarran voi saada vaikka siitä, kun auttaa muita tai kun harjoitellut potalla istumista. Tai jos on tehnyt oman rauhoittumisharjoituksen (esim. Rauhoittumiskorteista, Lasten omista voimakorteista tai Supersankarikorteista)
  • Myös reippaudesta voi antaa tarroja – kunhan yhdessä ensin määritellään, mitä reippaus tarkoittaa!
  • Kalenteria voi käyttää tunnekalenterina: päivän voi värittää värillä, joka kuvastaa päällimmäistä tunnetta ko. päivänä tai jossain erityisessä tilanteessa. Myös erilaisia tarroja voi käyttää ilmaisemaan tunnetta.
  • Kalenterin avulla voi opetella viikonpäiviä kirjoittamalla päivämäärän kohdalle viikonpäivän tai sen lyhenteen.
  • Kalenteria voi käyttää myös erilaisissa ryhmissä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen: päiväkotiryhmissä, kouluissa, urheiluseuroissa…

Lue lisää kalenterin käyttötarkoitusista täältä.

Saatat myös pitää...