Ale!

Elämää voi aina parantaa -kirja

36,96  (sis. alv)

Kirja paranemisesta ja itsensä rakastavasta kohtaamisesta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ELAMAA Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

ELÄMÄÄ VOI AINA PARANTAA 

HUOM! Kirja on loppuunmyyty. Se on kuitenkin kuunneltavissa äänikirjana esim. Storytelissä

Karita Palomäen Elämää voi aina parantaa on kirja paranemisesta ja itsensä rakastavasta kohtaamisesta. ❤️ Kirja opastaa katsomaan koko elämää paranemisprosessina. Näin voit irtautua taistelijan tai uhrin roolista ja kääntyä kohti turvan tunnetta omassa kehossa.

Sairastumiseen ei aina voi vaikuttaa, mutta elämään suhtautumistaan voi muuttaa. Sairaus on samaan aikaan sekä jonkin elämänvaiheen loppu että paranemisen alku. Se on aina myös elämänkriisi.

Tämä kirja paranemista ja itsensä rakastavasta kohtaamisesta on sinulle, joka etsit eheytymistä ja tukea sairaudesta toipumiseen.

Karita Palomäki on psykofyysinen fysioterapeutti, työnohjaaja, kouluttaja ja neljän lapsen äiti. Työssään ja elämässä yleensä Karitaa on kiinnostanut humaanin kohtaamisen voima ja miten se jo itsessään eheyttää ja parantaa.

#elämäävoiainaparantaa

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Selaa kirjaa klikkaamalla alla oleva video käyntiin:

Palautteita kirjasta:

Odotin että tämä kirja olisi hyvä, mutta se on mykistyttävän ja hengästyttävän upea! Kirja värähtelee niin voimakasta energiaa, toivoa, voimaa, herkkyyttä, inhimillisyyttä, , lempeyttä, rakkautta ja kauneutta. Suosittelen lämpimästi.

Kirjassa on paljon ajateltavaa ja näkökulmia, se on kuin lämmin ja viisas ystävä, jonka seurassa tekee oivalluksia. Kirja on myös todella kaunis, kuvat ovat ihan huikeita. Teksti ja asettelu ovat lukemista helpottavia, tekevät lukemisesta kevyttä, vaikka välillä mennäänkin syvissä vesissä.

Kirja huokuu lempeyttä ulkoasultaan ja kuvitus on hoitavaa jo itsessään. Aivan upeita kuvia! Kirjaa lukiessa herää toiveikkaita, tyyniä ajatuksia. Käsiteltävät asiat ovat valtavan suuria tuntuu hyvältä jäsentää niitä mielessään kirjan avulla.

Nyt on kyllä erittäin kauniilla valokuvilla kuvitettu ja sujuvalla kielellä kirjoitettu kirja. Voin vilpittömästi suositella kaikille, jotka haluavat lohtua ja turvaa sairastumiseensa, omien ajattelu-, uskomus- ja toimintamallien lempeää tuuletusta ja toivoa sairastumisesta huolimatta.  Kiitos Karita Palomäki!

Lisätiedot

Paino 0.789 kg
Mitat 22.6 × 17.5 × 2.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image