Mainosyhteistyö Kustannusosakeyhtiö Otavan kanssa. Kuusenkerkät ovat kuusen vaaleanvihreitä versoja eli vuosikasvaimia, jotka ovat parhaimmillaan kesäkuussa ennen kuin neulaset muuttuvat tummemmiksi ja kovemmiksi. Tämä herkullisen raikas ja terveellinen smoothieresepti löytyy Virpi Mikkosen kirjasta … Lue lisää
Avainsana: kuusenkerkkä
Ruoka on rohtomme – luonto tarjoaa ilmaiseksi tärkeät suojaravintoaineet
Teksti: Virpi Raipala-Cormier on Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja, yrttien ja luontaishoitojen kouluttaja ja Frantsilan tuotekehitysvastaava sekä meditaatio- ja joogaopettaja. Villivihanneksina käytetyt luonnonkasvit sisältävät jopa useita kymmeniä kertoja enemmän hivenaineita ja vitamiineja kuin tavallinen lehtisalaatti … Lue lisää
Kuusenkerkät kruunaavat herkulliset kookostryffelit
Kuusenkerkistä saa vaikka mitä hyvää! Näin sydäntalvella on ihanaa nyhrätä sisällä, polttaa kynttilöitä, laittaa villasukat jalkaan ja pyöräyttää jotain herkullista ja hoitavaa syötävää. Kuusenkerkkäjauheella hunnutetut kookostryffelit tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle. … Lue lisää
Kuusenkerkkä antaa virtaa ja vitamiineja – 2 herkullista reseptiä
Hortoilija seuraa haikeudella mitä kuuma kevätsää on tehnyt luonnolle. Kaikkialla vihertää ja puissa on jopa Keski-Suomea myöten lehdet, vaikka ollaan vasta toukokuun puolivälissä. Monet kasvit kukkivat, mikä hortoilijalle tarkoittaa kesää, … Lue lisää