Ale!

Vuoden paras päivä -kirja

22,32  (sis. alv)

Pieniä (suuria) taikahetkiä arkeen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): VUODENPARAS Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

VUODEN PARAS PÄIVÄ – Pieniä (suuria) taikahetkiä arkeen 

Vuoden paras päivä on tänään💛

Arki on kaukana hyvinvointikuplasta. Henkisen hyvinvoinnin valmentaja Katri Syvärinen kannustaa ottamaan kiireiden keskelle omaa taika-aikaa. Katrin helpot jooga-, meditaatio- ja kirjoitusharjoitukset opettavat vaalimaan arjen pieniä ja suuria hetkiä. Elämän pyörteiden läpi voi kulkea lempeästi, henkisen kasvun vaiheita ymmärtäen. Inspiraatiota löytyy niin uupuneelle ja stressaantuneelle kuin myös intohimoiselle itsensä kehittäjälle.

Tämä kirja on sinulle, joka kaipaat arkeesi lisää pieniä palautumishetkiä, virkeyttä ja oman voiman kasvattamista.

”Meissä kaikissa on hurjasti käyttämätöntä potentiaalia. Mutta omaa suuruuttaan ei tarvitse tavoitella epätoivoisesti puskemalla – se on jo sinussa.”

Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joogaohjaaja, Hidasta elämää -bloggari ja kirjailija. Hänen ensimmäinen Hidasta elämää -teoksensa Löydä elämän taika oli vuoden 2017 myydyimpiä hyvinvointikirjoja. Kirjasta on ilmestynyt myös samanniminen tehtäväkirja. Lisäksi Katrilta on ilmestynyt Taikahetkiä elämään -kortit.

#vuodenparaspäivä

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Selaa kirjaa klikkaamalla alla oleva video käyntiin:

Palautteita kirjasta:

Tänäänkin voi olla vuoden paras päivä. Tämä kirja ainakin tekee päivästä kauniimman.

Sain eilen käsiini ihanan Katri Syvärinen uutukaiset Vuoden paras päivä – kirjan ja kalenterin. Sen lisäksi että molemmat on ihan mielettömän kauniita, kirjasta löytyy lempeitä harjoituksia keholle, mielelle ja sielulle.

Vuoden ihanin kuvitus. Kirja on kuin ihanan makea leivonnainen, josta löytyy kaikki lempimaut ja koristukset. Leivos jonka tahtoisi yhtä aikaa ahmia ja säästää koska se on vain liian ihana syötäväksi.

Lisätiedot

Paino 0.812 kg
Mitat 22.6 × 17.5 × 2.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...