7 askelta unelmatyöhön- valmennusryhmä verkossa -200€ Voimassa 7.3. klo 23.59 asti

Kahden kuukauden kurssi alkaa 8.3.2022 yhteisesti ja kestää 8.5.2022 asti. Ilmoittaudu 7.3.2022 klo 23.59 mennessä, niin pääset ryhmään mukaan!

Valmentaja Riikka Pajunen on kanssasi koko valmennuksen ajan niin videolla, äänitteinä, livevalmennuksissa kuin keskustelemassa valmennusryhmässämme.

Ilmoittautuminen on auki VAIN maanantaihin 7.3. klo 23.59 asti

(Hinta nyt 299€, norm. 499€)

Haluatko muutosta työelämääsi?

Oletko töissä, mutta jokin ei ole kohdallaan? Kenties työ väsyttää liikaa, ei tunnu merkitykselliseltä tai innostus puuttuu? Oletko tullut siihen pisteeseen, että nyt on tehtävä asialle jotain? Kutkuttaako uuden suunnan ja unelmatyön löytäminen tai yrittäjänä toimiminen? Haluatko olla tyytyväinen, innostunut ja hyvinvoiva työelämässäsi?

Kiva kun löysit valmennusryhmän pariin!

Työ on äärimmäisen tärkeä osa elämää. Oman työelämän johtaminen on avain onnellisuuteen. Epäsopiva työ kuormittaa valtavasti ja aiheuttaa myös ikäviä fyysisiä oireita. Ehkä oma sisäinen kriitikkosi epäilee kykyjäsi tehdä muutosta. Älä koskaan usko sisäistä kriitikkoasi, joka sanoo ettet pysty, ei kannata, et osaa.

Jokaisella on oikeus ja mahdollisuus löytää unelmatyönsä.

Oli tilanteesi mikä tahansa, valmennusryhmässä autan sinua luomaan kestävän pohjan onnelliselle työelämälle ja autan löytämään sinun juttusi työelämässä. Tunnistat arvosi, löydät vahvuutesi, intohimosi ja uuden arvoihisi sopivan suunnan ja käytännön keinot saada unelmiesi työpaikka.

Löydettyäsi itsellesi sopivan työn, huomaat aivan uudenlaista energiaa ja innostusta koko elämässäsi. Itsetuntemuksesi lisääntyy, oma voimasi kasvaa, opit voimaan hyvin työssäsi ja saat vahvuutesi ja osaamisesi käyttöön!

Uravalmentaja Riikka Pajusen uravalmennusryhmässä saat valmentajan tuen lisäksi halutessasi koko ryhmän tsempin matkallesi!

7 askelta unelmatyöhön on verkkopohjaisesti toimiva valmennusryhmä oman unelmatyön löytymisen tueksi. Valmennusryhmässä saat kuulla inspiroivia videoita, livevalmennusta viikottain ja konkreettisia tehtäviä, jotka vievät sinua eteenpäin. Valmentaja on tiiviisti matkassasi mukana yhteisöllisellä kurssialustallamme keskustellen, sparraten ja vastaamassa kysymyksiisi.

Vahvistat rohkeutta muutokseen, omaa voimaa, itsetuntemusta ja opit käytännössä reittejä unelmatyöhön ja työnhakutilanteisiin. Voit halutessasi tulla mukaan itsenäisesti ilman tiivistä mukanaoloa ryhmässä. Jos sinulla on käytössäsi Omaa tehtävää etsimässä – löydä vahvuutesi ja intohimosi, voit käyttää sitä, mutta sinulla ei tarvitse olla.

Onko tämä valmennus sisällöltään sama kuin Omaa tehtävää etsimässä-tehtäväkirja? – Valmennusryhmä on kirjaa paljon laajempi ja hieman erilainen kokonaisuus. Videoiden ja valmennusäänitteiden avulla saat paljon enemmän aitoja tarinoita, koskettavia esimerkkejä, valmentajan kokemuksia, rekrytoijan näkemyksiä, rohkeutta ja käytännön työkaluja matkallesi.

Jos vastaus yhteenkin seuraavista kysymyksistä on KYLLÄ, tämä valmennusryhmä on juuri Sinua varten:

 

7 askelta unelmatyöhön – valmennusryhmän anti Sinulle:

 • Saat rohkeutta ja uutta virtaa työelämäsi muutostilanteeseen
 • Poistat unelmatyösi edessä olevia uskomuksia ja pelkoja
 • Tunnistat arvosi, vahvuutesi ja intohimosi kivijalkana unelmatyöllesi
 • Teet mm. kiinnostuskartan, vahvuuskartan ja unelmatyökartan
 • Saat tukea valmentajalta ja tsemppaavan ryhmän matkallesi
 • Hyödynnät tärkeimmiksi havaittuja työkaluja unelmatyösi löytämiseen
 • Saat selkeän rytmin, tehtävät ja suunnitelman etenemiseen
 • Saat tärkeimmät tärpit ja keinot erottua eduksesi työnhaussa
 • Saat voimaa tehdä myönteisiä muutoksia elämässäsi
 • Vahvistat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi arjessasi
 • Saat lisää rohkeutta ajatella, mikä itselle on parhaaksi ja toimia sen mukaan
 • Vahvistat itsesi johtamisen taitoja, myönteistä minäkuvaa ja itsetuntemusta
 • Lisäät myönteisiä tunteita liittyen muutosprosessiisi

Nämä askeleet tulemme käymään läpi

 1. ROHKEUS: Mistä saan rohkeutta aloittaa uramuutoksen?

Saat selkeyttä siihen, miten lähteä liikkeelle muutoksessa. Miten uskaltaa mennä kohti uutta, kun vanha on tuttua ja turvallista? Miten päästää irti vanhasta, joka ei enää toimi? Pysähdyt nykytilanteen äärelle, selkeytät tilannettasi nykytyössä (jos olet työssä) ja työpaikan vaihtamisen tarve selkeytyy samalla. Opit, urakriisin tunnusmerkit ja hankit itsellesi tukijoukkoja.

 1. OMA VOIMA: Miten vahvistan omaa voimaani?

Vahva yhteys itseesi kannattelee sinua kaikissa elämäsi muutostilanteissa. Opit käytännön keinoja, miten voit vahvistaa omaa voimaasi juuri sinulle sopivilla tavoilla arjessasi. Itsetuntemuksesi lisääntyy, arvosi selkeytyvät ja opit kommunikoimaan rajoistasi muillekin. Vahvempana olet valmiimpi tekemään uusia asioita työelämässä, neuvottelemaan työpaikoista tai luomaan ihan omaa liiketoimintaa yrittäjänä.

 1. MOTIVAATIO: Miten selvitän, mitä haluan seuraavaksi?

Motivaatio on tärkein polttoaine, kun luot omannäköistä työelämää. Selvität mikä sinua motivoi, kiinnostaa, innostaa ja inspiroi tällä hetkellä elämässäsi. Jos tuntuu, ettei mikään, se on luonnollista. Saat käytännön työkaluja ja inspiroivaa sisältöä oman intohimon löytämiseen.

 1. VAHVUUDET: Miten tunnistan vahvuuteni ja hyödynnän osaamiseni?

Opit näkemään itsesi myönteisemmässä valossa. Tunnistat vahvuuksiasi, osaamistasi ja opit luomaan sen pohjalta sinulle sopivaa työelämän seuraavaa vaihetta. Saat käytännön työkalut vahvuuksien tunnistamiseen. Kun toimit vahvuuksillasi, saat virtaa. Kun käytössäsi ovat heikkoudet, väsyt helpommin. Menet kohti työtä, joka energisoi ja innostaa sinua uupumisen sijaan.

 1. VISIO: Miten luon ja selkeytän unelmatyöni?

Luot visiota siitä, millaista elämää ja työelämää haluaisit elää, jos kaikki olisi mahdollista. Ensin visio, sitten realiteetit. Teemme unelmatyökartan ja TOP-listan mieluisimmista työmahdollisuuksistasi. Pääset myös analysoimaan nykyistä työtäsi ja jos päätät muokata siitä unelmatyösi, saat siihenkin työkaluja.

 1. SUUNNITELMA: Miten luon toimivan strategian onnistumiseen?

Ilman suunnitelmaa uramuutos voi tuntua isolta puurolta, jonka tahmeuteen uppoat. Varsinkin, jos yrität tehdä sitä yksin. Teet selkeän suunnitelman aiempiin osioihin pohjautuen siitä, miten juuri sinun tilanteessasi kannattaa toimia matkallasi kohti omaa tavoitettasi. Saat käytännön menetelmän, jolla pystyt toteuttamaan minkä tahansa elämän osa-alueen tavoitteen.

 1. TOIMINTA: Miten erotun edukseni työnhaussa?

Saat parhaat ja tärkeimmät sisäpiirin vinkit työnhaussa onnistumiseen ja erottumiseen. Olen toiminut aiemmin rekrytoijana ja paljastan kaiken, minkä opin työnhakijana erottumisesta. Opit käyttämään aikaasi fiksusti ja tekemään toimenpiteitä, jotka vievät sinua nopeammin kohti uutta työtä. Opit löytämään piilotyöpaikkoja, tekemään hyvät hakupaperit, esittelemään itsesi ja erottumaan juuri sinulle sopivalla tavalla työnhaussa.

Miksi halusin tehdä tämän valmennuksen Sinulle?

Olen kokenut itse monia työelämän muutoksia: irtisanotuksi tulemisen, uupumisen ja työpaikkojen muutosmyllerryksiä. Löysin oman uupumukseni ja sapattivapaani aikana 2006 unelmatyöni auttaa muita luomaan omannäköinen (työ)elämä. Liian moni on kuormittunut työelämässä, vaikka se voisi olla helpompaakin löytäessään sen oman merkityksellisen juttunsa. Olen rekrytoijana nähnyt käytännössä, millaiset hakijat todella erottuvat joukosta edukseen. Olen oman sairastumiseni ja kokonaisvaltaisen paranemisen ansiosta nähnyt, mitä tarkoittaa lause: kriisit ovat portteja itseen. Tiedän, mitä on olla hukassa työelämässä ja mitä on löytää selkeys.

Intohimoni on auttaa sinua löytämään selkeys ja hyvinvointi omassa työelämässäsi, jotta elämäsi olisi kevyempää ja helpompaa sekä aitoa iloa sinulle tuovaa. Haluan vilpittömästi nähdä, että juuri sinä kukoistat ja voit hyvin! Tuen sinua vahvistamaan omaa voimaasi, vahvuuksiasi ja intohimojasi ja antaa sinun arvojesi johdattaa juuri sinun näköiseen elämään.

Annan tässä valmennusryhmässä kaiken osaamiseni käyttöösi – enkä tiedä itsekään vielä mitä muuta tärkeää tulet matkan varrella saamaan, koska ideoin koko ajan uutta ryhmän tarpeiden mukaan.

7 askelta unelmatyöhön – valmennusryhmä käytännössä:

 • Valmennusryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat uuden mielekkään suunnan työelämäänsä tai löytää unelmatyönsä. Matkan aikana hyödynnetään valmennusvideoita, valmentajan äänitteitä, tehtäviä, lisämateriaaleja, ryhmän keskusteluita ja viikottaisia livevalmennuksia. Tämä ei vaadi ennakko-osaamista tai erityisiä materiaaleja.
  • Valmennus kestää kaksi kuukautta (8.3. – 8.5.2022). Kun maksat, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja päivää ennen kurssia alkua saat sisäänpääsylinkin kurssialustalle. Ensimmäinen viikko on orientaatioviikko, jolloin teet ennakkotehtäviä ja tutustut kurssiin. Toisesta viikosta alkaen sinulle avautuu joka viikko uusi askel materiaaleineen.
  • Valmennukseen ei ole mahdollista osallistua enää 8.3.2022 jälkeen, vaan aloitamme yhteislähtönä samaan aikaan.
  • Kurssi tehtävineen vie muutaman tunnin per viikko aikaasi – toki mitä enemmän annat sille huomiotasi, sitä enemmän saat prosessista irti.

Joka viikko saat:

1. Videon uudesta askeleesta

2. Lukuisia valmennusäänitteitä joka askeleeseen liittyen

3. Useita käytännön harjoituksia ja tehtäviä

4. Valmentajan livevalmennuksen, jossa kysymyksiisi vastataan

5. Kysymyksiisi vastauksia keskusteluryhmässämme

 

Ilmoittautuminen on auki vain maanantaihin 7.3. 2022 klo 23.59 asti, hinta 299€ (normaalihinta 499€)

 • Jos sinulla on käytössä Omaa tehtävää etsimässä -tehtäväkirja, löydät myös sieltä kannustavaa materiaalia sekä jotkin harjoituksista. Voit hyvin osallistua ryhmään myös ilman tehtäväkirjaa. Kurssilaiset saavat alekoodin kirjaan!
 • Kurssimateriaali on käytössäsi koko kurssin ajan ja voit tallentaa itsellesi tehtävät viikottain myöhempää käyttöä varten.
 • Tekninen alustamme on helppokäyttöinen, suomenkielinen ja intuitiivinen sekä ryhmäkäyttöön hyvin sopiva. Pääset suoraan linkillä sisään ilman erillistä kirjautumista ja pääset sisään kätevästi myös mobiiliapplikaation kautta omalla puhelimellasi
 • Tarjous sekä ilmottautuminen ryhmään päättyy maanantaina 7.3.2022 klo 23.59.

 

Palautteita Riikan uravalmennusryhmistä:

”Valmennus oli mielestäni erittäin onnistunut: käytännönläheinen, innostava, ajatuksia herättävä ja ennen kaikkea hyödyllinen. Valmennus onnistuikin kohdallani yli odotusten, lähetin valmennuksen jälkeen yhden ainoan työhakemuksen -ja sain unelmatyön! Valmennus teki positiivisen muutoksen työnhakuuni yhtä paljon asennetasolla kuin konkreettisina parannuksina hakemuksessa ja CV:ssä. Työnhaku oli pitkästä aikaa hauskaa ja ennen kaikkea tuloksellista!”

”Sain hurjasti voimaa ja työkaluja, joiden avulla jaksan arjessani paremmin ja pystyn nyt paremmin luomaan omannäköistä työelämää.”

”Tiedätkö Riikka, että valmennuksesi ovat saaneet kyynelet silmiini, niin hienolla tavalla osaat kannustaa ihmisiä ja laitat koko persoonasi peliin. Tästä se näkee, kun intohimolla suhtautuu työhönsä tai ylipäätään mihinkään tekemiseen, niin mikään ei ole mahdotonta!”

”Riikka on todella loistava valmentaja, jolla on kyky nähdä pintaa syvemmälle ja nähdä asioista nopeasti se ydin. Voin lämpimästi suositella Riikkaa, on rautainen ammattilainen, joka todella tekee sydämellä töitä.”

”Riikka oli erinomainen valmentaja – asiakokonaisuus oli hyvä, hyvin suunniteltu, ote asiantunteva, ystävällinen, innostava, ja puhetapa juuri oikea verkkovalmennuksiin.”

”Loistotyötä! Työelämässä tehtäisi huipputuloksia, jos jokainen löytäisi oman unelmien duuninsa, kuten valmentaja selvästi.”

”Riikka oli valloittava persoona, luonnollinen, äärimmäisen miellyttävä, ammattilainen lajissaan, hienotunteinen. Tuoreus ja innostus perustuvat valmentajan itse kulkemaan matkaan. Tämä tuo uskottavuutta.”

”Riikka on valmentajana huippuluokkaa lämminhenkisen, empaattisen ja asiantuntevan valmennusotteensa ansiosta. Riikka saa ihmiset syttymään, loistamaan, itkemään ilosta ja oivalluksista, löytämään kehittymisen paikat sekä oivaltamaan vahvuutensa! Riikka on sydämellinen, valmentaja, josta huokuu usko ihmiseen. ”Ratkaisu löytyy aina”.

”Sinusta välittyy vahva tuki ja usko siihen, että jokainen voi halutessaan suunnata elämää uuteen suuntaan.”

”Riikka on huippuammattilainen siinä, mitä tekee ja hän osaa avata aiheet selkeästi ja kiinnostavasti, niin että yhtäkään sanaa ei halua missata.”

”Sulla on kiva tapa esittää asiat ja sua on tosi miellyttävä kuunnella. Olet aivan ihana tyyppi ja on ollut suuri ilo tutustua suhun paremmin. Olet kyllä löytänyt täysin oman juttusi ja teet selvästi työtä sydämellä ja se todella kantaa.”

”Musta tuntuu että jokin hiertävä palanen loksahti paikalleen tässä valmennuksessa. En muista milloin viimeksi mulla on ollut sellainen olo, että ei ole mitään hätää, kaikki on ihan hyvin. Olen luonteeltani suorittaja ja tajusin että ei mun tartte mun omaa elämää suorittaa hampaat irvessä. Eikä töitäkään. Tämä oli siis mulle henk.koht.ihan mullistava <3 mulla on siitä asti ollut niin kevyt olo ja onnellisuus kaikesta mistä olen selvinnyt. Tää on ihan käsittämätöntä miten yksi valmennus voi tehdä tällaisen muutoksen omassa olossa ja suhtautumisessa työhön ja elämään.”

Kurssin tarjoushinta 299€ (normaalihinta 499€) sisältää:

 • Kaikki valmennusryhmän materiaalit käyttöösi
 • Tehtäviä, harjoituksia ja äänitteitä matkasi tueksi
 • Kirjallista tukimateriaalia
 • Viikottaiset videolivet, joissa kysymyksiisi vastataan
 • Aktiivisen keskusteluryhmän, jossa vertaistukea
 • Valmentajan sparrausta kurssialustallamme

Kurssia varten tarvitset:

 • Tietokoneen (tai kännykän), jonka kautta pääset kurssialustallemme
 • Oman uramuutospäiväkirjan/muistikirjan

Ilmoittautuminen on auki vain maanantaihin 7.3. 2022 klo 23.59 asti, hinta 299€ (normaalihinta 499€)

Usein kysytyt kysymykset

Miten tämä ryhmävalmennus eroaa tavallisesta verkkokurssista?

Tässä on yhteinen aloitus ja lopetus, ryhmän tuki, aktiivinen vuorovaikutus valmentajan kanssa päivittäin sekä mahdollisuus saada vastauksia omiin kysymyksiisi. Valmennusalustamme on luotu yhteisöllisyyteen, joka innostaa tekemään. Et jää yksin missään vaiheessa, ellet itse halua käydä valmennusta läpi täysin itsenäisesti. Pidämme joka viikko ryhmän kanssa live-session, jossa vastaan kysymyksiin.

Miten valmistaudun tähän ryhmävalmennukseen?

Varaa kalenteristasi noin 3-4 h aikaa per viikko, toki enemmänkin voit halutessasi käyttää
Hanki itsellesi muistikirja muistiinpanojasi varten. Osallistumiseen ja tehtävien  tekemiseen tarvitset tietokoneen ja internet-liittymän.

Pitääkö minun kertoa henkilökohtaisia asioitani muille ryhmässä?

Ei tarvitse, ellet halua. Saat itse valita, kuinka paljon jaat muille keskustelupalstalla tai livevalmennusten keskusteluissa.

Näkyykö se jossain ryhmän ulkopuolella, että olen mukana tällaisessa?

Ei näy. Kukaan muu kuin muut ryhmässä eivät saa tietää, että olet mukana valmennuksessa, ellet itse kerro kenellekään. Voit tehdä siis muutostasi halutessasi “omassa rauhassa”.

Tuleeko livevalmennuksista tallenne, jos en pääse juuri silloin linjoille?

Kyllä, kaikki livetallenteet näkyvät alustalla ja voit katsoa ne silloin kun sinulle sopii.

Onko valmennusmateriaali käytössä vain alustalla vai voinko ladata sen omalle koneelleni?

Valmennusalusta on avoinna  31.5.2022 saakka, joten voit käydä materiaaleja läpi vielä valmennuksen päättymisen jälkeen. Kaikki viikkotehtävät voit ladata omalle koneellesi.

Kuinka paljon tässä on yksilöohjausta? Entäs ryhmäohjausta? Entä onko mitään näistä ohjauspäivistä sovittu jo etukäteen?

Päiviä ei ole sovittu etukäteen vaan osallistujille tehdään kysely toivepäivistä ja ajankohdista. Kerran viikossa on valmentajan live, joka tallennetaan eli sen voi katsoa milloin itselle sopii. Lähes päivittäin valmentaja on verkkoalustalla vastailemassa kysymyksiin ja kommentoimassa yksilöllisesti. Varsinaista henkilökohtaista yksilövalmennusta ei ole.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image