Seksuaalisen nautinnon kortit

Seksuaalisen nautinnon kortteja voi käyttää yksin tai yhdessä. Korttien harjoitukset auttavat sinua lähemmäksi itseäsi ja nauttimaan kehostasi.

Tee harjoitukset yksin tai ainoastaan luotettavan parin kanssa. Nämä kortit ovat tarkoitettu pääsääntöisesti niille, jotka ovat luvanneet olla toistensa kanssa myös seksuaalisesti. Tee ensin selväksi, että molemmat ovat halukkaita kokeilemaan korttien sisältöä.

Näiden korttien tarkoitus on antaa pieni hetki sinulle oman seksuaalisuutesi, kehosi ja nautintosi kanssa. Nämä kortit ovat keholliset, eivät älylliset! Tämä tarkoittaa sitä, että tee harjoitukset sen sijaan, että pelkästään luet ne! Anna itsellesi hetki lupa nauttia ja vain olla oman kehosi kanssa.

Suosittelen vahvasti, että pariharjoitukset teet ainoastaan sellaisen ihmisen kanssa, johon luotat! Luo ensin pohja turvalle, luottamukselle ja yhteydelle. Vasta sen jälkeen keho antaa luvan rentoutua ja kokea, mitä on tarpeellista kokea. Osa harjoituksista voi olla tosi kipeitä, niinpä anna harjoituksille aikaa, jotta ne pääsevät eheyttämään omaa suhdettasi kehoosi ja omaan seksuaalisuuteesi.

Kortit on jaettu neljään osaan ja väriteemaan: 

1. INTIIMEJÄ HARJOITUKSIA / Tee kumppanin tai muun luottohenkilön kanssa.

2. KYSYMYKSIÄ, joihin kannattaa käyttää hetki aikaa vastatakseen / Vastaa joko parin kanssa tai kirjoita ne ylös itsellesi.

3.  RENTOUTTAVIA HARJOITUKSIA, joiden tarkoitus on poistaa stressiä ja kuormitusta, joka usein on seksuaalisuuden esteenä / Nämä harjoitukset antavat keholle pienen lepohetken.

4. POHDITTAVAA / Ajatuksia ja kysymyksiä seksistä, seksuaalisuudesta, parisuhteista ja kehollisuudesta.

Eri osat on merkitty eri väreillä. Voit valita tietyn värin päivän tunnelman ja tarpeen mukaan. Tai voit nostaa kortin sattumanvaraisesti, mikäli olet avoin kaikelle. Älä pakota, tee ainoastaan sen verran, mikä tuntuu sinusta sopivalta. Tiedosta omat rajasi ja ymmärrä oma vastuusi.

Mahdollisia ongelmakohtia: Voi olla, että osa harjoituksista tuntuu oudoilta ja epämiellyttäviltä. Voi olla, että sinussa herää epämiellyttäviä tunteita jo pelkästään harjoitusten lukemisesta. Tutkaile rauhassa tuntemuksiasi ja ajatuksiasi. Voit opetella menemään tuntemustesi ja ajatuksissasi kanssa eteenpäin. Vastustus voi muuttua heittäytymiseksi. Häpeä voi muuttua vapautuneeksi nautinnoksi. Korttien lähtökohtana on, että kehosi on ihmeellinen, mahtava ja täynnä hyvää oloa, jonka voit sallia itsellesi. Kehollisuus on erittäin arvokas voimavara. Kokeile leikkiä, heittäytyä ja päästää vähän irti ehdottomista ajatuksistasi omasta seksuaalisuudestasi ja kehostasi.

Olet täydellinen ja ansaitset pelkästään parasta mahdollista kokemusta kehossasi.

Terkuin,

korttien tekijä

Teemu Syrjälä

OSTA KORTIT TÄSTÄ

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image