Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kanava

Hidasta elämää -sivusto on hyvinvoinnin kanava, jonka sisällön tuottajina toimivat kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävät asiantuntijat ja bloggarit.

Hidasta elämää sai alkunsa Facebookista vuonna 2007. Tällä hetkellä Facebook-sivuamme on tykännyt yli 150 000 oman elämänrytmin etsijää, Instagramissa on yli 50 000 fiilistelijää (@hidasta) ja sivustolla vierailee keskimäärin 150 000 eri lukijaa viikossa. Me, kanavat perustajat, olemme omalta osaltamme mahdollistamassa sitä, että kokonaisvaltainen – ja etenkin henkinen – hyvinvointi lisääntyy Suomessa.

Artikkeleiden, blogien ja muiden tekstien lisäksi Hidasta elämää -kanavassa voi nauttia netti-TV -sisällöstä ja hyvinvoinnin verkkokursseista. Hetki itselle -verkkolehti ilmestyy viikottain tilaajille ilmaiseksi meilillä. Hidasta elämää -kanava tuottaa myös hyvinvointia lisääviä tuotteita, joita voi shoppailla Hidasta elämää -puodista.

Olemme sinua varten – olitpa asiantuntija, yrityksen edustaja tai lukija. Voit olla meihin yhteydessä, mikäli Hidasta elämää tuntuu juuri sinun kanavaltasi! Jos haluat kirjoittajaksi meille, lue kirjoittaesittelyjen alla olevat ohjeet alempana tällä sivulla.

Terveisin,

sivuston perustajat Pequ Nieminen & Sanna Wikström

sekä koko Hidasta elämää -tiimi

Rekisteriseloste

Tekijät:

sannaHESANNA WIKSTRÖM

päätoimittaja/sivuston toinen perustaja

Sanna vastaa kanavan sisällöstä sekä verkkokurssien markkinoinnista, kirjoittaa Sannan kynästä -blogia sekä vetää hyvinvoinnin verkkokursseja.
Sanna rakastaa kieltä, kauneutta ja auringonvaloa.
Yhteys: sanna(at)hidastaelamaa.fi (usein myös telepaattisesti tavoittaa)

 

 

PEKKA ”PEQU” NIEMINEN

toimitusjohtaja/sivuston toinen perustaja

Pequ vastaa yhteistyökumppanuuksista ja kanavan liiketoiminnasta.
Pequn kiinnostuksen kohteita ovat luonnollinen elämäntapa, luontaislääkintä, ravitsemus sekä ihmisenä olemisen ja kehittymisen kaikki tasot.
Yhteys: pekka(at)hidastaelamaa.fi

 

 

KATRI_HE

KATRI MÄKINEN

kanavan tuottaja

Katri ylläpitää Hidasta elämää ja Hidasta rakkautta -Facebook-sivuja, julkaisee viikoittaiset menovinkit ja toimii kanavan kirjoittajien teknisenä tukena.
Katri nauttii astangajoogasta, aamusmoothieista ja keikoilla käymisestä – Suomessa ja ulkomailla.
Yhteys: katri(at)hidastaelamaa.fi (tai keikkojen eturivissä)

 

 

MILLA_HE

MILLA JÄRVINEN

toimittaja

Milla tekee sivustolle mm. asiantuntijahaastatteluita elämänläheisistä aiheista.
Millaa kiehtovat ihmisen loputtomat mahdollisuudet kehittyä ja kehittää elämäänsä oman näköiseksi.

 

 

PIA VILJAKAINEN

toimitusharjoittelija

Pia kirjoittaa Hidasta Elämää -sivustolle sisimpään kolahtavia käännöstekstejä ja pohtii ihmiselämää.
Pia rentoutuu metsässä, pakahtuu vuoristomaisemasta ja voimaantuu viljelystä.

 

 

KESKIVIIKKOKOLUMNISTIT

MIIA LEINONEN on sielunhoidon tutkija, mindfullness-kouluttaja, pappi ja pienten lasten äiti.

JUKKA SUUNIITTYkehittämiskonsultti ja valmentaja, tekee tilaa miehelle sisällään.

TEPPO ALI-MATTILA on mm. aviomies, isä, viulisti, sovittaja, äänimaljahieroja ja NLP Associate Trainer.

ANNA TAIPALE on toimittaja, tietoisuuden tutkija ja elämästä nautiskelija.

ASIANTUNTIJAT

HELI HEISKANEN (psykologi) yhdistää psykologin ammattitaidon ja henkisen kasvun opastuksen. Heli kirjoittaa HERKKYYTESI VOIMA -sarjaa.

KARITA PALOMÄKI on psykofyysinen fysioterapeutti ja NLP-työnohjaaja, joka kirjoittaa sivustolle artikkelisarjaa TERVEYS JA TUNTEET. Karitan mielenkiinnon kohteena on pohtia tunteiden, stressin ja terveyden välistä suhdetta.

MARIKA ROSENBORG on helsinkiläinen kouluttaja, toimittaja ja Fisher-ohjaaja, joka käsittelee UUDEN ELÄMÄN VÄRIT -artikkelisarjassaan rakkaussuhteen päättymiseen liittyvää tunneprosessia logoterapeuttisesta viitekehyksestä.

ILKKA KOPPELOMÄKI on NLP-kouluttaja, valmentaja ja Uskalla Innostua -tiimin perustaja. USKALLA INNOSTUA -artikkeleissaan hän jakaa vinkkejä oman elämän kehittämiseen ja unelmien toteuttamiseen.

DENIS VINOKUR on kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, joka kääntelee KEHON SÄIKEITÄ -artikkelisarjassa ihmisen terveyteen liittyviä kysymyksiä ja pyrkii tavoittamaan sitä, mikä on oleellista.

EMILI OSARA on on luontaistuoteneuvoja, joka pyörittää luontaistuotteiden verkkokauppa Lootuskauppaa. KYSY LUONTAISTUOTENEUVOJALTA -palstalla hän vastaa lukijoiden kysymyksiin luontaistuotteista.

MERI MORT on joogaohjaaja, kuvittaja ja taidekasvattaja, joka jakaa VAPAUDEN JOOGAA -artikkelisarjassaan joka toinen viikko helpon joogavinkin arkeesi.

Kestävän kehityksen tutkijan (KT) ARTO O. SALOSEN TARKENTAVAT KYSYMYKSET tarkastelee paikallista ja globaalia maailmanmenoa kysymällä kysymyksiä, joita tehdään liian harvoin.

REIJA KÖNÖNEN on ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja NLP-valmentaja. Hän käsittele artikkeleissaan MYÖTÄMIELI-otsikon alla myötätuntoa ja itsemyötätuntoa eri näkökulmista.

KRISTIAN EKSTRÖM on tietokirjailija, luennoitsija, elintapavalmentaja ja kiropraktikko. VARAPÄREITÄ-otsikolla julkaistavissa asiantuntija-artikkeleissaan hän kirjoittaa stressistä sekä siihen liittyvistä ilmiöistä.

EVELIINA SALONEN on varatuomari ja teologian maisteri, jonka sydän palaa työelämän ja johtamisen kehittämiselle. AVARRUS-otsikon alla kirjoittava Eveliina tunnistaa inspiraatiokseen elämän monimuotoisuuden sekä rajattoman muutoksen.

BLOGGARIT

TOMI PARKKINEN on nuori kirjoittaja, joka tarjoaa RUNOKUVISSA meille pieniä paketteja sydämissä avattaviksi.

TEEMU SYRJÄLÄ on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. LUONNOLLISIN VERSIO MINUSTA -blogi kertoo luonnollisesta elämäntavasta, terveellisestä ravinnosta sekä kehon, mielen ja sielun yhteydestä.

PEQU NIEMISEN VALON PISAROITA pohtii ihmisenä olemisen monia ulottuvuuksia sivuston perustajan omiin kokemuksiin ja havaintoihin pohjautuen.

PÄIVI KASKIMÄEN AJATUKSIA AJASTA -blogissa pohditaan aikaa ja sen uudistuvaa luonnetta. Päivi on muistinvirkistäjä ja näkymättömien maailmojen tulkki, joka työssään toimii tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla.

SAMPO MANNINEN ENERGIAN IHME -blogi kertoo elämänoppilas Sampon matkasta meditaatiokouluttajaksi, kaikkine vaikeuksineen ja riemuineen. Samalla herkistytään energioille ja intuitiolle.

KEIJU VIHREÄSALON KEIJUMAISTA-blogissa Keiju kasvaa ja ihmettelee, avautuu elämälle ja pohtii elämälle avautumista omakohtaisesti, yleisesti, teoreettisesti ja käytännössä.

LAURA JANGNER-LAITION INTUITIIVINEN ELÄMÄ-blogi kertoo Lauran ajatuksista, oivalluksista ja kokemuksista intuition johdattamasta elämästä ilolla, aidolla rehellisyydellä ja täydellä sydämellä.

MARI RASIMUS etsii tasapainoa hektisen tv-työn ja hidastamisen välimaastossa. ELÄMÄÄ OFFLINE -blogissaan hän pohtii nykyisen digiaikakauden haasteita ja kamppailee itse tasapainon kanssa.

SANNA WIKSTRÖMIN SANNAN KYNÄSTÄ -blogissa Sanna havainnoi maailmaa sekä ammattilaisen että ihmisen näkökulmasta ja tiivistää havainnot oivallustentäyteisiksi teksteiksi.

KATRI SYVÄRINEN kirjoittaa ELÄMÄN FLOW -blogissaan kuinka vapautua liiasta suorittamisesta ja rajoittavista uskomuksista sekä olla oma aito itsensä.

TARA LANGEN PEILIKUVANA PERHE -blogin aiheita ovat lasten kasvatus ”joutilaat vanhemmat” -periaatteella, parisuhteen kiemurat ja perheen arjesta tulleet oivallukset, lapsilta saadut opetukset ja niiden peilaus omaan henkiseen kasvuun.

AARO LÖF kirjailee AARO LÖF -blogissaan ajatuksia ja kokemuksia elämästä miehen silmin.

RIIKKA BOGDANOFF esittelee RUOKAKIRJAT-palstalla joka kuukausi mielenkiintoisia hyvinvoinnin maailmaan sijoittuvia kirjoja.

NEPU ŠAHINPAŠIĆ pitää PIENI TALO VUORELLA -blogia, jossa hän kirjoittaa oivalluksista, jotka tapahtuvat Balkanilla 1300 metrin korkeudessa.

PEKKA PIRHONEN, kokenut organisaatiokonsultti ja energisoija, tutkii ONNIVAATTORI-blogissaan erityisesti Itsen johtamista.

PETRI HIISSA on intohimoinen yrittäjä, joka pohtii TIETOINEN LUOMINEN -blogissaan sisäisen ja ulkoisen maailman luomista.

NOORA LINTUKANGAS opettaa kundaliinijoogaa Yogi Bhajanin mukaan. ARKIELÄMÄN JOOGAA -blogissa hän kirjoittaa siitä, kuinka suurimmat joogaharjoitukset tapahtuvat joogamaton ulkopuolella.

MAIJA PERÄLAMPI on Keski-Pohjanmaalla, 1800-luvun hirsitalossa asuva äiti ja vaimo. KELTAISESSA TALOSSA -blogissa Maija kirjoittaa aivan tavallisesta elämästä.

ALEKSI LITOVAARA on entinen huippu-lumilautailija, joka tekee HETKINEN-blogia mindfulnessin näkökulmasta.

JANI WAHLMAN tarkastelee VAKAALLA TYÖMAALLA -blogissa asioita, joilla työpäivästään – ja siten elämästään – voi rakentaa entistä mielekkäämmän.

ULLA-MAIJA TAKKUNEN on puutarhurinna, joka asustaa pientä Hertta-tupaa maaseudulla Pohjois-Pohjanmaalla ja kertoo puutarhansa elämän kasvun eri olomuodoista TIE HERTTATUVALLE -blogissa.

LIISA TURPEINEN on 70-vuotias pohjois-karjalaisella maaseudulla asuva eläkeläinen, jonka MUMMON MAAILMA -blogin tarinat kertovat arjen rauhasta ja välillä vauhdistakin, monista muistoista ja nykypäivästä.

SAMUEL GLASSAR on 22-vuotias yrittäjä, intohimoinen (itsenäinen) opiskelija ja mielenrauhan tavoittelija. MENESTYSTÄ JA MIELENRAUHAA -blogissa hän jakaa mielekkäämmän elämän tavoitteluun liittyviä ajatuksiaan.

SARI LAINE on työhyvinvoinnin ammattilainen, joka kokoaa SAMAN TAIVAAN ALLA -blogissaan mielen ja kehon yhteyksiin ja henkiseen kasvuun liittyviä asioita kirjoituksiksi ja esittelee erilaisia hyvinvoinnin trendejä ja tutkimusta.

Onnellisuusvalmentaja AULI MALIMAA käsittelee AULIISTI ONNELLINEN -blogissaan onnellisuuteen liittyviä asioita, seuraa oman mielensä tempauksia ja jakaa mahdollisia onnellisuusoivalluksiaan.

JONI JAAKKOLA on valmentaja ja Optimal Performance -yrityksen perustaja. JON(K)INLAISTA FILOSOFIAA -blogissapuidaan perhe-työ-tapahtumat -akselilla syntyviä arjen oivalluksia.

SUVI BOWELLAN, kouluttaja ja luontaishoitaja, kirjoittaa PINTAA SYVEMMÄLTÄ -blogissaan kohtaamisistaan ihmisten kanssa ja siitä, miten voimme saada yhteyden sisäiseen kauneuteemme ja voimaamme.

KATRI MÄKINEN on Hidasta elämää -sivuston tuottaja, yrittäjä ja rakkauden polun kulkija. KOMPASSINA SYDÄN -blogissaan hän kertoo, miltä tuntuu opetella elämään sydämen ja intuition johdattamana älyn ja järkeilyn sijasta.

EIJA HINKKALA on sanoittaja, tiimivalmentaja ja elämäntyyliyrittäjä. LAULUTARINOITA -blogi on kurkistus kirjoittajan omien laululyriikoiden syihin ja syntyihin, sanoittamisen tuskaan ja lumoon.

HANNA-LEENA TURPEINEN on pitkänlinjan liikunta-alan ammattilainen, jolle on tärkeää, että makuelämyksen lisäksi ruoka myös hoitaa kehoa. HANNAN TERVEYSHERKUT -blogissa hän jakaa lempireseptinsä sinulle.

SUSANNA ERÄTULI on kirjoittaja, valmentaja, retriitinohjaaja ja neljän lapsen äiti, joka syttyy arjen ja ajattoman vuoropuhelusta. Susannan blogi ELÄMÄN ALTTARILLA käsittelee jokapäiväisiä ja ikiaikaisia asioita – syntymää, kuolemaa ja rakkauden mystiikkaa.

EMMA SANDSTRÖM on Helsingin keskustassa asuva yrittäjä, valmentaja, meditaatio-ohjaaja ja kirjoittaja. MIELEN KEITTIÖ -blogissa Emma kirjoittaa elämästä, ruoasta, tunteista, mielen kiemuroista ja läsnäolosta.

MARIKA VEPSÄLÄINEN on henkisen kasvun ja hyvinvoinnin valmentaja, yrittäjä ja kirjoittaja. HERKKÄ JA ÖVERIEMPAATTINEN -blogissaan hän pohtii, miten vapauttaa herkkyys ja myötäelämisen kyky palvelemaan omaa JA muiden hyvinvointia.

HENRIIKA MAIKKU työskentelee yritys- ja yksilövalmennusten, psykoterapian ja koulutusten parissa. SIELUN SOPPA -blogissaan hän avaa koko elämän kirjon käsittäviä kokemuksia, oivalluksia ja harjoituksia, jotka tuovat takaisin elämän keveämpään virtaan.

ELINA JAAKKOLA on työskennellyt sisustustoimittajana yli kymmenen vuotta tehden erilaisia visuaalisia kokonaisuuksia ja lehden kansia lukuisiin eri sisustuslehtiin. IHANA PIENI KOTI -blogi käsittelee asumisen eri teemoja hieman syväluotaavammin.

MAICCU KOSTIAINEN on suomalainen eläinkommunikoija, joka myös luennoi ja pitää kursseja intuitiivisesta lajienvälisestä kommunikoinnista. Blogissaan HILJAISEN VIISAUDEN VOIMA Maiccu kertoo elämästään ja välittää eläinten viestejä.

EEVI MINKKINEN on itsetuntemusohjaaja, kouluttaja, vaimo, ystävä ja tuore äitikin. Eevin ROSOISTA JA PEHMEÄÄ -blogissa käsitellään elämää, ihmissuhteita ja suhdetta omaan itseen.

 

Sivuston visuaalinen suunnittelu ja toteutus

Pekka Vesala ja Meri Mort


Yhteistyökumppaniksi?

Jos olet kiinnostunut mainosyhteistyöstä, tutustu mediakorttiimme täällä.

Bloggaajaksi?

Jos olet kokenut kirjoittaja, jonka intohimo liittyy henkiseen hyvinvointiin, luonnolliseen elämäntyyliin tai johonkin muuhun sivuston teemoista, voit laittaa meille tekstinäytteen ja esittelyn itsestäsi osoitteeseen tekstit@hidastaelamaa.fi (Otsikkokenttään maininta bloggaaja). Tällä hetkellä kirjoittajakiintiömme on täynnä mutta olemme jatkuvasti kiinnostuneita hyvistä tyypeistä. Emme välttämättä ehdi vastaamaan kaikille halukkaille mutta luemme kaikki meille saapuvat hakemukset.

Kirjailijaksi?

Teemme tiivistä yhteistyötä Suomen suurimman kustantamon Otavan kanssa. Jos haluat tarjota meille hyvinvointiin liittyvää käsikirjoitusta, voit toimittaa sen sähköisesti osoitteeseen tekstit@hidastaelamaa.fi (Otsikkokenttään maininta kirjailija). Jos kirjasi on vasta suunnitteluvaiheessa, voit lähestyä tekstinäytteellä, sisällysluettelolla ja  synopsiksella, josta selviää suunnitelma lopullisesta kokonaisuudesta. Liitä aina mukaan tiivis esittely itsestäsi.

Tutustumme kaikkiin saapuneisiin käsikirjoituksiin. Vastauksen saat sähköpostitse kuukauden sisällä. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta antaa palautetta käsikirjoituksista, jotka eivät sovellu kustannusohjelmaamme.


Hidasta elämää® on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.

Sivuston omistaa Hidasta elämää Suomi Oy


Rekisteriseloste

Hidasta elämää Suomi Oy:n ylläpitämällä hidastaelamaa.fi sivustolla kerätään seuraavia rekistereitä:

•               Sähköpostilistan rekisteriseloste (Infokirje + verkkolehti + verkkopuoti)

Rekisterin ylläpitäjä

Hidasta elämää Suomi Oy
Y-tunnus 2634850-7
Pohjoisranta 12D
00170 Helsinki

Hidasta elämää Suomi Oy:n sähköpostilistan rekisteri koostuu hidastaelamaa.fi -sivuston kautta listalle liittyneistä henkilöistä.

Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin. Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista, tarjouksista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Sähköpostit voivat sisältää toimituksellisen sisällön lisäksi myös markkinointiviestejä.

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Sähköpostiosoite

Postilistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin listalle lähetetyssä postissa mainitun linkin avulla.

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta Hidasta elämää Suomi Oy:n ulkopuolelle.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla info@hidastaelamaa.fi


Hidasta_elamaa_suomi_oy_logo-03

Hidasta elämää® on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.

Suomen Vahvimmat