Verkkokurssit

Ilmoittautuminen avoinna nyt:

 

Elämäsi kuntoon -verkkokurssi

Elämäsi kuntoon -verkkokurssi on Sinulle, joka haluat pitää itsestäsi parempaa huolta, mutta haluat tehdä sen lempeästi ja kestävästi.

Kurssin avulla liikunnasta tulee luonnollinen osa arkielämääsi – ei jotakin, joka pitää kerta toisensa jälkeen suorittaa, vaan aina uusi mahdollisuus tehdä itsellesi hyvää.

Kurssi sisältää 12 viikottaista keho-mieli -moduulia, joiden avulla rakennettaan pala palalta Sinun arkeesi sopivia liikunta- ja hyvän olon rutiineja. Kurssi on suunniteltu siten, että sinulla on aikaa tutkailla oppimaasi ja lisätä liikunnan määrää pikku hiljaa.

Ohjaajana Personal Trainer ja joogaopettaja, Sielun sopukoita -runoilija Susanna Jussila. Kurssin löydät TÄÄLTÄ.


 


Menneet suosikkikurssit:

Ole itsellesi armollinen -verkkokurssi

 

Eevi Minkkisen luotsaamalla Ole itsellesi armollinen -verkkokurssilla käsitellään armottomuuden takana olevia syvempiä syitä ja harjoitellaan inhimillisiä keinoja luoda itseen hyväksyvää, levollista ja myötätuntoista suhdetta.

Läsnäolon taika – Mindfulness ja meditaatio -verkkokurssi

Tämä kurssi sopii sinulle, jolla on juuri nyt paljon kuormitusta ja stressiä, ja tarvitset lisää apuvälineitä ja pysähtymistä elämääsi. Mutta myös sinulle, jolla kaikki on mukavasti juuri nyt, mutta haluat löytää elämääsi vielä lisää sävyjä, elämän kauneutta ja läsnäolon taikaa.

Ei haittaa, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin meditoinut tai tehnyt mindfulness-harjoitteita. Et tarvitse mitään ennakkotaitoja. Kurssin ohjaa Jarko Taivasmaa.

 

Ryhdy aikuiseksi sisäiselle lapsellesi -verkkokurssi – Opi luomaan yhteys sisäiseen lapseesi ja aikuiseen itseesi

Pelko, häpeä, yksinäisyys, kateus, epävarmuus, voimattomuus, hylätyksi tulemisen pelko ja rakkauden kaipuu ovat tunnetiloja, joihin olemme oppineet jo lapsena reagoimaan tietyllä tavalla. Lapsenomainen tapa reagoida niihin vielä aikuisenakin on syynä moniin elämämme haasteisiin. Tällä kurssilla opit tarttumaan elämäsi ohjaksiin aikuisena.


Aito ja läheinen parisuhde – Verkkokurssi parisuhteen yhteisen kasvun ja tunneyhteyden vaalimisen tueksi

Ei ole olemassa parisuhdetta, jossa ei koskaan nousisi haastavia tunteita tai tilanteita. Parisuhteesta voi tulla paikka, jossa vilpittömästi kasvatte yhdessä mutta olette silti yksilöitä. Tämä kysyy taitoja, joita ei koulussa valitettavasti opeteta. Aito ja läheinen parisuhde kysyy sitoutumista yhteiseen kasvuun, intohimoa ja sen vaalimista sekä avoimuutta ja tunnetason yhteyttä.

 

Eevi Minkkisen verkkokurssi tunnelukoista

Verkkokurssilla tutkitaan 18 eri tunnelukon syntymekanismia, sitä miten ne näkyvät käyttäytymisessä ja mitä tunnelukoilla yritetään ”ratkaista”. Varsin usein yritämme ratkaista asioita tavalla, joka tuo elämäämme henkistä kipua ja kärsimystä. Sen lisäksi käsitellään sitä, mikä on kunkin tunnelukon vapautumisessa ja työstämisessä tärkeää. Luennoitsijana Eevi Minkkinen.

 

Aaro Löf: Toimiva Parisuhde – 7 viikon verkkokurssi, jossa opit ne asiat parisuhteesta, jotka jokaisen olisi hyvä tietää ja osata

Verkkokurssin aikana opit konkreettisesti taitoja, joilla saat parisuhteesi toimimaan. Sen lisäksi saat ymmärrystä niistä perusasioista, joille Toimiva Parisuhde rakentuu. Kurssin sisältö on merkityksellinen jokaiselle parisuhteessa olevalle tai sellaisesta kiinnostuneelle.

 

Kuulluksi tulemisen taito -verkkokurssi – Opi kuinka tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenäsi

On monta tapaa olla tulematta kuulluksi. Osa meistä on tietämättään alkanut esittää vahvempaa kuin on, koska on oppinut, ettei tule kuitenkaan kuulluksi herkkyytensä kanssa. Tämän tuloksena ympärillä olevat ihmiset eivät osaa ottaa huomioon tunteitamme, koska emme viesti niistä itsekään. Uskomme yhä, ettei sille ole tilaa.

Osa meistä väistää, miellyttää ja odottaa, että se tulee jossain vaiheessa meille takaisin ja ihmiset ottaisivat myös meidät huomioon. Niin ei vain käy.

Osa meistä mukautuu aina tilanteeseen ja esittää toiselle sitä, mitä me oletamme heidän meiltä haluavan ja odottavan. Rooli on päällä aina ja emme koskaan ole täysin rehellisiä ja näkyviä.

Osa meistä on jo täysin luovuttanut asian suhteen.

Asian ei tarvitse olla niin ja siksi loin tämän kurssin. Tältä 5 viikon verkkokurssilta saat käyttöösi ne työkalut, jotka olisin itse halunnut jo paljon aikaisemmin.

 

8 viikon mindfulness-verkkokurssi – hyvinvointia ja palautumista

mindfulness verkkokurssi

Nyt voit vahvistaa stressinhallintaa ja opetella mindfulness-taitoja omassa rauhassa, missä ja milloin haluat! Aleksi Litovaaran 8 viikon mindfulness-verkkokurssilla tulet oppimaan 27 eri mindfulness-harjoitusta!

Sinä selviät – verkkokurssi erosta toipumisen tueksi alkaa

Eroaminen on kaikille vaikeaa. Ero on kiintymyssuhteen purkautuminen- joka aktivoi syviä tunteita ja usein myös pelkoja. Et ole yksin ja tunteesi ovat normaaleja. Tällä kurssilla saat työkaluja vaikeiden tunteiden kohtaamiseen.

 

Tie kokonaiseksi mieheksi -verkkokurssi – Sydän ja pallit tasapainoon alkaa 23.9.

Meidän miesten on aika kokoontua yhteen, oppia toisiltamme, voida paremmin ja saada aikaan enemmän. Jos kutsu tuntuu koskettavan sinua, lähde mukaan.

 

Nauti kesästä koko keholla – Vielä ehdit mukaan Kesähuoltoa keholle ja mielelle –verkkokurssille

Kesähuoltoa keholle ja mielelle -verkkokurssi on sinulle, joka haluat jättää stressin taaksesi ja nauttia kesästä koko keholla!  Kurssilla keskitytään tähän hetkeen ja tartutaan tilaisuuksiin liikkua itselle hyvä olo pihalla, puistossa, metsissä  ja missä tahansa – tavoitteena kehon ja mielen tasapaino sekä luonnosta nauttiminen.

Kurssi sisältää 6 viikoittaista keho-mieli-moduulia, jotka kannustavat sinua läsnäolevan ja lempeän liikkeen pariin luontoyhteyttä unohtamatta. Kurssi on suunniteltu siten, että voit tehdä kaikki harjoitukset sisällä tai ulkona luonnon helmassa. Materiaalit ovat käytössäsi koko kesän, elokuun loppuun asti.

Miltä kuulostaisi juurruttava aamun avaus paljain varpain, pieni elvyttävä hetki grillailun lomassa, hoitavat venytykset puuta vasten tai ex-tempore jumppa puistonpenkillä? Kurssin ohjaa koulutettu personal trainer ja joogaopettaja Susanna Jussila.

 

Eevi Minkkisen verkkokurssi tunnelukoista

Verkkokurssilla tutkitaan 18 eri tunnelukon syntymekanismia, sitä miten ne näkyvät käyttäytymisessä ja mitä tunnelukoilla yritetään ”ratkaista”. Varsin usein yritämme ratkaista asioita tavalla, joka tuo elämäämme henkistä kipua ja kärsimystä. Sen lisäksi käsitellään sitä, mikä on kunkin tunnelukon vapautumisessa ja työstämisessä tärkeää. Luennoitsijana Eevi Minkkinen.

 


Tie kokonaiseksi mieheksi -verkkokurssi – Sydän ja pallit tasapainoon

Mitä miehille on tapahtunut ja milloin me aloimme menettämään jotain olennaista itsestämme?

Homma ei ole meidän syymme, mutta se on nyt meidän vastuullamme pistää hommat jiiriin taas, koska aikaisemmat sukupolvet eivät siihen pystyneet olosuhteiden vuoksi. Kurssin vetää Teemu Syrjälä.


Läsnäolon taika – mindfulness ja meditaatio -verkkokurssi

Tämä kurssi sopii sinulle, jolla on juuri nyt paljon kuormitusta ja stressiä, ja tarvitset lisää apuvälineitä ja pysähtymistä elämääsi. Mutta myös sinulle, jolla kaikki on mukavasti juuri nyt, mutta haluat löytää elämääsi vielä lisää sävyjä, elämän kauneutta ja läsnäolon taikaa.

Ei haittaa, vaikka et olisi koskaan aikaisemmin meditoinut tai tehnyt mindfulness-harjoitteita. Et tarvitse mitään ennakkotaitoja. Kurssin ohjaa Jarko Taivasmaa.


Särkymisen siunaus -verkkokurssi

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu kaikille rakkaudessa särkyneille. Onnettomaan rakkauteen jumiin jääneille, itsensä rikkoneille, liikaa venyneille, heikossa hapessa räytyneille, eronneille, rakkauteen kompastuneille, suruunsa koteloituneille, vanhaa haikaileville.

Verkkokurssi on sinulle, joka haluat vielä uskoa rakkauteen ja rakastaa täysin ja kokonaan. Sinulle, joka ajattelet, että rakkautesi voisi olla sinun käsissäsi.

Kurssilla käsitellään rakkautta ja rakastamista henkisen kasvun näkökulmasta, eli huomio kiinnitetään siihen, mitä Sinä voit tehdä oman rakkauselämäsi eteen tuntemalla paremmin itsesi. Kurssin vetäjänä toimii Keiju Vihreäsalo.


 


Unelmien vuosi -verkkokurssi – 12 askelta kohti unelmia

Entä jos vuosi 2020 olisi SINUN vuotesi, SINULLE tärkeiden asioiden vuosi? Entä jos antaisit tämän vuoden ajan vähän enemmän huomiota sille, mikä on sydämessäsi odottamassa, että sinä alat ottaa sen todesta?

Vuosi 2020 on SINUN unelmien vuosi, jolloin voit rauhassa tutkailla sitä, mikä sinua innostaa, kiinnostaa ja kutkuttaa.

Unelmien vuosi 2020 on verkkokurssi Sinulle, joka haluat kulkea kohti omia unelmia entistäkin syvemmin – mutta leppoisasti ja rauhassa pohdiskellen. Kurssi sisältää 12 askelta – jokaiselle kuukaudelle oman teemansa. Tällä kurssilla sinua luotsaa Sanna Wikström.


Erityisherkän elämää -verkkokurssi

7 viikon kattava verkkokurssi käsittelee erityisherkkyyteen liittyviä teemoja, voimavaroja ja sudenkuoppia.

Kurssin tavoitteena on löytää ymmärrystä omasta herkkyydestä sekä löytää käytäntöön konkreettisia työkaluja ja tapoja, jotka tukevat tasapainoista oloa ja elämää, jossa on hyvä olla sellaisena kuin on. Kurssin vetäjät: Eevi Minkkinen ja Tuula Ahde.

Erityisherkän itsetuntemus ja ihmissuhteet -verkkokurssi

Tällä 6 viikon verkkokurssilla paneudutaan sosiaaliseen herkkyyteen, ihmissuhteisiin, parisuhteen kiemuroihin sekä konfliktitilanteiden parempaan haltuunottoon.

Kurssilla sukelletaan myös tunnetyöskentelyyn, omien valojen ja varjojen maailmaan sekä karistetaan ennakkoluuloja henkisyyteen ja intuitioon liittyen. Kurssilla jatketaan matkaa kohti omia vahvuuksia ja piileviä voimavaroja.

Kurssisisällön ydin on toteutettu podcast-tyylisinä, keskustelunomaisina äänitteinä. Lisäksi kurssilla on myös kirjallista materiaalia, joihin on koottu äänitteissä käsitellyt teemat valmiina muistiinpainoina. Kurssi sisältää myös mm. harjoituksia ja meditaatioäänitteitä. Kurssin ovat luoneet Eevi Minkkinen ja Tuula Ahde.

HUOM! Erityisherkän elämää ja Erityisherkän itsetuntemus ja ihmissuhteet -verkkokurssit voi ostaa myös yhtä aikaa tarjoushintaisena.

 


Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut -verkkokurssin

Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut -verkkokurssi

Riittäminen, suorittaminen, miellyttäminen ja itsesi sivuuttaminen kuluttavat elämänvoimaasi, levollisuuttasi ja hyvää oloa itsesi kanssa. Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut, koska sinulla itselläsi on avaimet omaan voimautumiseesi. Ei tarvitse vielä tietää, miten niin – eikä matkaa tarvitse kulkea yksin. Verkkokurssin vetää Anna Taipale.


Paketti sisältää suosikkiverkkokurssit: Parisuhteen unelmakarttakirja, Onnellisuuspäiväkirja, Stressaa vähemmän, Hyvän elämän reseptit, Oman elämän etsivätoimisto. Kurssien yhteishinta normaalisti 218,80€! Kurssit on sinulle luonut Sanna Wikström.