Verkkokurssit

Tulevat verkkokurssit:

JOULUKUU 2019

Unelmien vuosi -verkkokurssi – 12 askelta kohti unelmia

Ilmoittautuminen aukeaa 19.12.2019

Entä jos vuosi 2020 olisi SINUN vuotesi, SINULLE tärkeiden asioiden vuosi? Entä jos antaisit tämän vuoden ajan vähän enemmän huomiota sille, mikä on sydämessäsi odottamassa, että sinä alat ottaa sen todesta?

Vuosi 2020 on SINUN unelmien vuosi, jolloin voit rauhassa tutkailla sitä, mikä sinua innostaa, kiinnostaa ja kutkuttaa.

Unelmien vuosi 2020 on verkkokurssi Sinulle, joka haluat kulkea kohti omia unelmia entistäkin syvemmin – mutta leppoisasti ja rauhassa pohdiskellen. Kurssi sisältää 12 askelta – jokaiselle kuukaudelle oman teemansa.

Elämäsi kuntoon -verkkokurssi

Ilmoittautuminen aukeaa 28.12.2019

Elämäsi kuntoon -verkkokurssi on Sinulle, joka haluat pitää itsestäsi parempaa huolta, mutta haluat tehdä sen lempeästi ja kestävästi – niin, että liikunnasta tulisi luonnollinen osa arkielämääsi. Ei jotakin, jokapitää kerta toisensa jälkeen suorittaa, vaan aina uusi mahdollisuus tehdä itsellesi hyvää. Kurssi sisältää 12 viikottaista keho-mieli -moduulia, joiden avulla rakennettaan pala palalta Sinun arkeesi sopivia liikunta- ja hyvän olon rutiineja. Kurssi on suunniteltu siten, että sinulla on aikaa tutkailla oppimaasi ja lisätä liikunnan määrää pikku hiljaa. Ohjaajana Personal Trainer ja joogaopettaja, Sielun sopukoita -runoilija Susanna Jussila.

TAMMIKUU 2020

Särkymisen siunaus -verkkokurssi

Ilmoittautuminen aukeaa tammikuussa 2020

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu kaikille rakkaudessa särkyneille. Onnettomaan rakkauteen jumiin jääneille, itsensä rikkoneille, liikaa venyneille, heikossa hapessa räytyneille, eronneille, rakkauteen kompastuneille, suruunsa koteloituneille, vanhaa haikaileville.

Verkkokurssi on sinulle, joka haluat vielä uskoa rakkauteen ja rakastaa täysin ja kokonaan. Sinulle, joka ajattelet, että rakkautesi voisi olla sinun käsissäsi. Kurssilla käsitellään rakkautta ja rakastamista henkisen kasvun näkökulmasta, eli huomio kiinnitetään siihen, mitä Sinä voit tehdä oman rakkauselämäsi eteen tuntemalla paremmin itsesi. Kurssin vetäjänä toimii Keiju Vihreäsalo.

 

Menneet suosikkikurssit:

Erityisherkän elämää -verkkokurssi

7 viikon kattava verkkokurssi käsittelee erityisherkkyyteen liittyviä teemoja, voimavaroja ja sudenkuoppia.

Kurssin tavoitteena on löytää ymmärrystä omasta herkkyydestä sekä löytää käytäntöön konkreettisia työkaluja ja tapoja, jotka tukevat tasapainoista oloa ja elämää, jossa on hyvä olla sellaisena kuin on. Kurssin vetäjät: Eevi Minkkinen ja Tuula Ahde.

Erityisherkän itsetuntemus ja ihmissuhteet -verkkokurssi

Tällä 6 viikon verkkokurssilla paneudutaan sosiaaliseen herkkyyteen, ihmissuhteisiin, parisuhteen kiemuroihin sekä konfliktitilanteiden parempaan haltuunottoon.

Kurssilla sukelletaan myös tunnetyöskentelyyn, omien valojen ja varjojen maailmaan sekä karistetaan ennakkoluuloja henkisyyteen ja intuitioon liittyen. Kurssilla jatketaan matkaa kohti omia vahvuuksia ja piileviä voimavaroja.

Kurssisisällön ydin on toteutettu podcast-tyylisinä, keskustelunomaisina äänitteinä. Lisäksi kurssilla on myös kirjallista materiaalia, joihin on koottu äänitteissä käsitellyt teemat valmiina muistiinpainoina. Kurssi sisältää myös mm. harjoituksia ja meditaatioäänitteitä. Kurssin ovat luoneet Eevi Minkkinen ja Tuula Ahde.

HUOM! Erityisherkän elämää ja Erityisherkän itsetuntemus ja ihmissuhteet -verkkokurssit voi ostaa myös yhtä aikaa tarjoushintaisena.

 

Verkkoluentosarja tunnelukoista

Verkkoluentosarjassa tutkitaan 18 eri tunnelukon syntymekanismia, sitä miten ne näkyvät käyttäytymisessä ja mitä tunnelukoilla yritetään ”ratkaista” ja varsin usein tavallajoka tuo elämäämme henkistä kipua ja kärsimystä. Sen lisäksi käsitellään sitä, mikä on kunkin tunnelukon vapautumisessa ja työstämisessä tärkeää. Luennoitsijana Eevi Minkkinen.


Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut -verkkokurssin

Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut -verkkokurssi

Riittäminen, suorittaminen, miellyttäminen ja itsesi sivuuttaminen kuluttavat elämänvoimaasi, levollisuuttasi ja hyvää oloa itsesi kanssa. Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut, koska sinulla itselläsi on avaimet omaan voimautumiseesi. Ei tarvitse vielä tietää, miten niin – eikä matkaa tarvitse kulkea yksin. Verkkokurssin vetää Anna Taipale.


Paketti sisältää suosikkiverkkokurssit: Parisuhteen unelmakarttakirja, Onnellisuuspäiväkirja, Stressaa vähemmän, Hyvän elämän reseptit, Oman elämän etsivätoimisto. Kurssien yhteishinta normaalisti 218,80€! Kurssit on sinulle luonut Sanna Wikström.