Ale!

Unelmien vuosi -paketti

40,80  32,90  (sis. alv)

Unelmien vuosi 2020 -kalenteri ja Unelmakortit edulliseen yhteishintaan.

Unelmien vuosi -kalenteri

VIIMEISET KAPPALEET VAIN 6€! Karkkisen herkullinen Hidasta elämää -kalenteri vuodelle 2020. Kovakantisessa kalenterissa on viikkonäkymä ja paljon tilaa omille muistiinpanoille.

Varasto loppu

Unelmakortit - Uudistettu painos

UUDISTETTU PAINOS SUOSIKKIKORTEISTA

Unelmien apuri ja superassistentti, joka auttaa sinua joka päivä luottamaan elämään, itseesi ja unelmiisi. 

Varastossa

Insufficient stock

Tuotetunnus (SKU): unelmienvuosiBUNDLE Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Täydellinen paketti ihmiselle, jolle vuosi 2020 tulee olemaan unelmien vuosi. Paketti sisältää Hidasta elämää kalenterin vuodelle 2020 ja Unelmakortit. Tämä paketti auttaa joka päivä luottamaan elämään ja itseensä sekä johdattelee ottamaan askelia kohti unelmia.

UNELMIEN VUOSI – Hidasta elämää -kalenteri vuodelle 2020

Tämä vuosi on Sinun unelmiesi vuosi. Ehkä olet jo toteuttanut joitakin unelmiasi tai ehkä haluat löytää voimaa ensimmäisen unelman toteuttamiseksi. Ehkä olet jo siinä vaiheessa, että alat jo toteuttaa unelmiasi. Tai ehkä haluat tänä vuonna vahvistua elämään kohti unelmiasi. Kun annat huomiota omille unelmillesi, annat huomiota itsellesi. Tämä on sinun elämäsi!

Unelmien vuosi -kalenteri on Hidasta elämää -kalenteri vuodelle 2020. Karkkisen herkullisessa kalenterissa on viikkonäkymä ja paljon tilaa omille muistiinpanoille.

Jokaiselle kuukaudelle on oma teemansa, joka johdattaa sinua ottamaan askeleita kohti omia unelmiasi.  Jokaisen päivän kohdalta löydät viisi sydäntä. Väritä päivät sen mukaan,  kuinka hyvin olit yhteydessä sydämesi ääneen ja sitä kautta unelmiisi. 

A5 kokoisessa kalenterissa on hurmaava nelivärikuvitus, ihanat haaveiluun kannustavat kannet ja sininen merkkinauha. Tähän kalenteriin tulet ihastumaan. 💖

+ UNELMAKORTIT – Uudistettu painos

Unelmien apuri ja superassistentti, joka auttaa sinua joka päivä luottamaan elämään, itseesi ja unelmiisi. Unelmakorttien nostaminen päivittäin tukee sinua matkalla kohti suuria tai pieniä unelmia. Kortit nostattavat, kannustavat, kysyvät ja haastavat. Kortit saavat uskosi ja unelmasi uuteen lentoon.

Ota vaikka joka aamu pakasta yksi kortti, ja päivä lähtee liikkeelle ihan uudella fiiliksellä. Voit myös nostaa kortteja ja kirjoittaa niiden viestien pohjalta voimauttavaa päiväkirjaa. Lisäksi kortit saavat aikaan mielenkiintoisia keskusteluja ystävien kesken.

Kenelle? Sinulle, joka…

…kaipaat vahvistusta unelmien toteuttamiseen.

…haluat löytää sisäistä vahvuutta ja henkisiä supervoimia.

…koet epävarmuutta, uskalluksen puutetta tai kuulet itsesi sanovat usein ”mutku” tai ”sitku”.

Unelmakortit ovat osa suosittua Unelmakarttakirja® –perhettä, johon kuuluvat verkkokurssi ja kirja (Otava, 2017). Tuoteperheen tekijä on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja Sanna Wikström.

Saatat myös pitää...

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image