Ale!

Unelmien vuosi -kalenteri

18,90  6,00  (sis. alv)

VIIMEISET KAPPALEET VAIN 6€! Karkkisen herkullinen Hidasta elämää -kalenteri vuodelle 2020. Kovakantisessa kalenterissa on viikkonäkymä ja paljon tilaa omille muistiinpanoille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): UNELMIENVUOSI Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

HUOM. Viimeiset kappaleet nyt outlet-hintaan 6€! 

Hidasta elämää -kalenteri vuodelle 2020

Tämä vuosi on Sinun unelmiesi vuosi. Ehkä olet jo toteuttanut joitakin unelmiasi tai ehkä haluat löytää voimaa ensimmäisen unelman toteuttamiseksi. Ehkä olet jo siinä vaiheessa, että alat jo toteuttaa unelmiasi. Tai ehkä haluat tänä vuonna vahvistua elämään kohti unelmiasi. Kun annat huomiota omille unelmillesi, annat huomiota itsellesi. Tämä on sinun elämäsi!

Unelmien vuosi -kalenteri on Hidasta elämää -kalenteri vuodelle 2020. Karkkisen herkullisessa kalenterissa on viikkonäkymä ja paljon tilaa omille muistiinpanoille.

Jokaiselle kuukaudelle on oma teemansa, joka johdattaa sinua ottamaan askeleita kohti omia unelmiasi.  Jokaisen päivän kohdalta löydät viisi sydäntä. Väritä päivät sen mukaan,  kuinka hyvin olit yhteydessä sydämesi ääneen ja sitä kautta unelmiisi. 

A5 kokoisessa kalenterissa on hurmaava nelivärikuvitus, ihanat haaveiluun kannustavat kannet ja sininen merkkinauha. Tähän kalenteriin tulet ihastumaan. 💖

#unelmienvuosi

Saatat myös pitää...

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image