Ale!

Unelmakarttakirja

17,90  15,22  (sis. alv)

Oman voiman tehtäväkirja unelmia herättelemään.

Tuotetunnus (SKU): UNELMAKIRJA Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

UNELMAKARTTAKIRJA – Sydän löytää tien

Oman voiman tehtäväkirja herättelee uskallusta omien unelmien äärelle, poistaa esteitä unelmien toteuttamisen tieltä sekä lisää luovuutta ja mielikuvitusta. Tehtäväkirja kutkuttelee hyviä tunteita tässä hetkessä ja auttaa sallimaan sen, että elämällä on omat tapansa tuoda unelmat todeksi. Tehtäväkirjan avulla jokainen voi luoda oman voimakirjan, joka vahvistaa nyt ja tulevaisuudessa. Kirja koostuu lyhyistä teksteistä sekä tyhjistä sivuista, joihin voi itse kirjoitella, leikkailla, liimailla, maalailla ja piirtää ohjeistuksen mukaan. Unelmakarttakirja tunnetaan suosittuna verkkokurssina, jonka avulla jo yli 3 500 ihmistä on luonut oman voimakirjansa.

Tämä kirja on Sinulle, joka kaipaat uskoa itseesi, omiin mahdollisuuksiisi ja kipinää unelmiesi toteuttamiseen.

Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Hänen edellinen kirjansa Hyvän elämän reseptit oli vuoden 2016 myydyimpiä hyvinvointikirjoja Suomessa.

#unelmakarttakirja

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

Selaa kirjaa videolta:

Palautteita kirjasta:

Unelmakarttakirja! ❤️ Rauhallista musiikkia, kynttilä, puhelin kiinni. Näin luki ohjeistuksessa! Mihin tunteisiin se minut veikään hetkessä! Oma voimakirja, aikuisten tehtäväkirja, joka todellakin herättelee omien unelmien äärelle ❤️

Lisätiedot

Paino 0.517 kg
Mitat 22.6 × 17.6 × 1.8 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...