Ale!

Hyvän elämän reseptejä -paketti

26,90  (sis. alv)

Hyvän elämän reseptit -maksipokkari ja täytettävät Hyvän elämän reseptejä -kortit edulliseen yhteishintaan.

Hyvän elämän reseptejä -kortit (täytettävät)

Ensimmäiset täytettävät kortit Hidasta elämää korttiperheessä! Hyvän elämän reseptejä -korttipakka sisältää 38 kuvitettua korttia: 19 korttia sisältää teeman ja 19 on kokonaan avoimia omille teksteille.

Varastossa

Hyvän elämän reseptit -maksipokkari

Ensimmäinen Hidasta elämää -kirja saatavilla kevyenä maksipokkarina!

Tuotetunnus (SKU): hyvanelamanreseptejaBUNDLE Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Makustele elämää sen kaikkine makuineen ja kerää parhaat reseptit talteen!

Elämässä vastaan tulee paljon hyvää että huonoa. Ne kauneimmat hetket voivat olla pieniä ja huomaamattomia – ja silti niitä arvokkaimpia.

Hyvän elämän reseptejä -paketti

  • auttaa sinua näkemään elämän kauneuden sen pienimmissäkin muodoissaan
  • toimii ihanana lahjaideana, johon voit kerätä parhaat onnellisuuden reseptisi ja jakaa ne sinulle tärkeän ihmisen kanssa. 

PAKETTI SISÄLTÄÄ SEURAAVAT TUOTTEET:

Hyvän elämän reseptit -maksipokkari
Hyvän elämän reseptejä on klassikoksi muodostunut Hidasta elämää -kirja, täynnä oivaltavia ajatuksia ja huomioita arjen pienistä onnellisista ja onnettomista hetkistä. Kirja antaa esimerkkejä esimerkiksi siitä, kuinka elämä on parhaimmillaan niissä pienissä hetkissä, jotka jäävät kiireen takia usein huomaamatta.

Oivaltavat tekstit auttavat hidastamaan ja huomaamaan asioita, joita et muuten huomaisi. Kirjan lempeät tekstit ottavat sinut mukaan makustelemaan elämää sen kaikkine makuineen.

Kirjassa on 272 sivua helppolukuisella valkoisella pohjalla.

+ Hyvän elämän reseptejä -täytettävät kortit
Hyvän elämän reseptejä on korttipakka, josta voit tehdä juuri sellaisen kuin itse haluat!

Kirjoita kortteihin mitä haluaisit kuulla. Ne voivat olla mitä vain, esimerkiksi sinua innostavia, lohduttavia, rauhoittavia – sellaisia, jotka auttavat kohti toivomaasi olotilaa.

Korttipakka sisältää 38 vesivärityylillä kuvitettua korttia. Näistä 19 korttia sisältää valmiin teeman ja toiset 19 ovat kokonaan sinun omille teksteillesi. Kortteihin voi esimerkiksi kerätä sinulle tärkeitä voimalauseita. Voit myös kirjoittaa niihin omia oivalluksiasi, sinulle tärkeitä sanoja taikka harjoituksia. Voit tehdä korteista juuri sinulle sopivat!

Saatat myös pitää...