Ale!

Hyvän elämän paketti

46,90  32,90  (sis. alv)

Ihanat klassikkotuotteet nyt edulliseen yhteishintaan.

Hyvän elämän reseptit -kirja

Nyt myynnissä menestyskirjan neljäs ja viimeinen painos. Tämän jälkeen kirjan myynti kovakantisena versiona loppuu.

Varasto loppu

Hidasta elämää -kuvakortit (Uusi versio)

Täysin uudistettu versio Hidasta elämää -kuvakorteista

Varastossa

Insufficient stock

Tuotetunnus (SKU): hyväBUNDLE Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

HYVÄN ELÄMÄN RESEPTIT

Ensimmäinen Hidasta elämää -kirja, joka on Sanna Wikströmin käsialaa. Yli 300-sivuisen kirjan jokainen sivu on värikästä kuvaa, mikä tekee lukuelämyksestä poikkeuksellisen täyteläisen. Kirja sisältää kirjoituksia tavallisesta arjesta ja sen oivalluksista, jotka ottavat lukijansa lempeästi mukaan makustelemaan omaa elämää, sen karvaita kohtia ja makeimpia hetkiä. Kirja tuo lohtua ja iloa.

+ HIDASTA ELÄMÄÄ -KUVAKORTIT

Korttiperheen täysin uudistunut klassikko, Hidasta elämää -kuvakortit, sisältävät 52 erilaista kaunista kuvakorttia, joiden sanat ja sanaparit voimauttavat ja rauhoittavat.
Nosta yksi tai useampi kortti päivässä, ja anna ajatustesi virrata kortin lauseen suojelemana. Korttien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, vain mielikuvitus on rajana. Kortit toimivat myös mielen rauhoittamisen apuvälineinä. Loistava lahjaidea rakkaalle ystävälle!

Kirjan kirjoittaja Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Hänen kirjansa Hyvän elämän reseptit oli vuoden 2016 myydyimpiä hyvinvointikirjoja Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.