Ale!

Erityisherkän paketti

36,90  (sis. alv)

Suvi Bowellanin Ihana herkkyys -kirja ja Erityisherkän päiväkirja edulliseen yhteishintaan.

Ihana herkkyys -kirja

Kirja erityisherkkyyden voimasta, haasteista ja kasvun mahdollisuuksista.

Varastossa

Erityisherkän päiväkirja

Erityisherkän päiväkirja toimii itsetutkiskelun apuvälineenä, kannustajana ja tarvittaessa lohduttajanakin. Kannustavien tekstien ja omaa voimaa lisäävien harjoitusten avulla erityisherkkä voi muistaa joka päivä, että hänellä on supervoima käytössään.

Tuotetunnus (SKU): herkkyysBUNDLE Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tee herkkyydestäsi supervoima! 

Itsetuntemus on herkän ihmisen suurin voimavara. Mitä paremmin tunnet itsesi ja oman herkkyytesi, sitä helpommin pystyt tasapainotelemaan toisinaan kuormittavassakin arjessa. Kun olet tasapainossa, voit nauttia täysin aistein herkkyyden mukanaan tuomista ominaisuuksista. 

Erityisherkän paketti

  • sinulle, joka haluat tehdä herkkyydestäsi voimavaran 
  • täydellinen lahjaidea erityisherkälle ystävälle tai läheiselle, joka kipuilee oman herkkyytensä kanssa

TÄMÄ PAKETTI SISÄLTÄÄ NÄMÄ TUOTTEET:

Ihana herkkyys – Rikasta elämää kaikilla aisteilla 

Erityisherkkyys voi olla supervoima!

Erityisherkkä ihminen kokee ja aistii maailman voimakkaasti. Kirja valottaa erityisherkän ihmisen ominaispiirteitä, haasteita ja osoittaa kasvun mahdollisuudet. Se osoittaa, kuinka piirteen voi valjastaa parhaalla mahdollisella tavalla käyttöönsä, jotta elämä on rikasta ja tasapainoista.

Tämä kirja on sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään omaa ja muiden erityistä herkkyyttä ja käyttämään sitä supervoimana.

Erityisherkän päiväkirja – Tehtäväkirja erityisherkille

Erityisherkillä on luontainen kyky pohdiskella asioita syvällisesti. Tämä tehtäväkirja toimii itsetutkiskelun apuvälineenä, kannustajana ja tarvittaessa lohduttajanakin. Sen sivuille voi purkaa tuntemuksiaan ja saada samalla lempeitä muistutuksia omista hienoista ominaisuuksista. Kannustavien tekstien ja omaa voimaa lisäävien harjoitusten avulla erityisherkkä voi muistaa joka päivä, että hänellä on supervoima käytössään.

Suvi Bowellan on henkisen hyvinvoinnin ohjaaja, energiahoitaja ja kouluttaja. Hän on tehnyt pioneerityötä hyvinvoinnin parissa vuodesta 2009 tuoden Suomeen useita terapiamenetelmiä, kuten Clearing Toxic Emotions -tunneterapia ja ThetaHealing®.