Palkintopaketti

Kesäkuun ajan Vitabalans lahjoittaa jokaisesta ostetusta Ferrodan-valmisteesta pienen summan Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Tuotepalkinnot (kokonaisarvo 198,95€):

1. Vitabalans-tuotepaketti (Arvo 72€) sisältää seuraavat tuotteet:

Ferrodan Fe2+ 100 mg 120 tabl. SEKÄ Ferrodan Fe2+ 50 mg 120 tabl.

Ferrodan -tabletissa yhdistyvät vatsaystävällinen rauta ja C-vitamiini, joka lisää raudan imeytymistä. Pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa rautaa noin kuuden tunnin ajan. Valmisteessa on rauta(II)bisglysinaattia, josta rauta Fe2+ imeytyy hyvin eikä se ärsytä vatsaa kuten monet muut rautasuolat.

Rautaa tarvitaan elimistössä punasolujen ja hemoglobiinin muodostukseen sekä hapen kuljetukseen. Matala veren hemoglobiini voi ilmetä muun muassa väsymyksenä, kalpeutena ja hengästymisenä. Riittävä raudan saanti edistää punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja vähentää väsymystä ja uupumusta.

Lacto Seven Chew 50 tabl.

LACTO SEVEN Chew on mansikka-vadelman makuinen pureskeltava maitohappobakteeri, joka sisältää miljardi maitohappobakteeria ja sopii koko perheelle! Yhdessä tabletissa on seitsemän eri maitohappobakteerikantaa ja vastustuskykyä vahvistavaa D-vitamiinia.

Magnex sitraatti + B6 puru

Pure Magnex! Magnex sitraatti 375 mg + B6 puru on vahva, raikkaan sitruunan makuinen purutabletti, jossa yhdistyvät hyvin imeytyvä magnesiumsitraatti ja B6-vitamiini. Jo kahdesta purutabletista saat 375 mg magnesiumia ja 3 mg B6-vitamiinia. Monet kokevat magnesiumin rentouttavan lihaksia, ja magnesium yhdessä B6-vitamiinin kanssa tukee lihasten palautumista. Tabletit kannattaa ottaa liikuntasuorituksen jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa.

Vita-C 500 mg + sinkki + D-vitamiini 50 ug 120 tabl.

C-vitamiinia, D-vitamiinia ja sinkkiä sisältävä mansikanmakuinen imeskelytabletti on kehitetty erityisesti vastustuskyvyn tueksi, sillä kaikki kolme tehoainetta edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini ylläpitää vastuskykyä lisäksi myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini ja sinkki suojaavat soluja hapetusstressiltä, jota mm. liikunta aiheuttaa.  Riittävä C-vitamiinin saanti auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

2. Puhti Labin raudanpuutteen tutkimuspaketti (arvo 49€)

Luotettavn ferritiiniarvojen mittaus Puhti Labissa, josta saa parasta palvelua oman hyvinvoinnin mittaamiseen ja kehittämiseen. Raudanpuutteen mittauksella selvität kolme tärkeää arvoa, joita tarvitaan elimistön raudanpuutteen analysointiin:

  • ferritiini (ensisijainen raudanpuutteen osoittaja)
  • täydellinen verenkuva (sisältää hemoglobiinin mittauksen)
  • CRP (tulehdustila vaikuttaa ferritiiniarvoon)

Lisätietoa paketista löytyy https://www.puhti.fi/tuote/raudanpuutteen-tutkimuspaketti

3. Esa Soppi: Rauta on kova aine -kirja (arvo 77,95€)

Raudanpuutosta voidaan pitää kansantautina, koska raudanpuutos on yleinen sairaus, josta kärsii n. 400.000 suomalaista. Kuitenkin vain pienellä osalla näistä potilasta on anemia, mikä tekee raudanpuutoksen havaitsemisesta haasteellista.

Kirja ”Rauta on kova aine” soveltuu sekä maallikoille että terveydenhuollon ammattilaisille, koska se lähtee perusasioista edeten loogisesti raudanpuutoksen eri osa-alueille.

Kirja on ensimmäinen tietoteos raudanpuutoksesta, joka käsittelee laajasti raudanpuutoksen esiintymistä, oireita, diagnostiikkaa ja hoitoa sekä niihin liittyviä ongelmia. Raudanpuutos voi aiheuttaa monia oireita, jotka lievimmillään johtavat vain elämänlaadun alenemiseen ja vaikeimmillaan kyvyttömyyteen suoriutua päivittäisesti elämän haasteista työssä suoriutumisesta puhumattakaan.

Voit voittaa kaikki nämä osallistumalla kisaan Hidasta elämää -FACEBOOKISSA (@hidastaelamaa) ja/tai INSTAGRAMISSA (@hidasta)

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
VIIKONLOPUN DIILI: Kaikki kirjat Hidasta elämää -puodissa -25%
Katso kirjavalikoima
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image