Hetki itselle -äänipalvelun käyttöehdot

Hetki itselle – rauhoittava äänipalvelu sisältää Hidasta elämää -median luomia rauhoittavia sisältöjä. Palvelun kuukausimaksu on 8,90€ (sis.alv. 24%)

Tilaamalla Hetki itselle -palvelun sitoudut maksamaan ensimmäisen kuukauden maksun.  Tilaus jatkuu automaattisesti kuukausittain laskutettavana, mikäli et peruuta sitä. 

Voit halutessasi peruutta palvelun koska tahansa ensimmäisen kuukauden jälkeen.. Palvelun peruminen tapahtuu palvelun ”Laskutus”-kohdasta valikossa. Jos perut tilauksesi, sinulla on pääsy sisältöön laskutuskauden loppuun saakka, jonka jälkeen pääsy katkaistaan automaattisesti. Asiakkuuteen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä asiakaspalvelu(at)hidastaelamaa.fi.

Palvelun voi ostaa vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Palvelun sisältöjä ei saa tallentaa tai jakaa palvelun ulkopuolelle. Mitään sisältöjä ei saa kopioida tai nauhoittaa. Tiedostoja kuunnellaan ja luetaan vain palvelun sisällä. Luettavat tekstitiedostot saat tallentaa omaan käyttöösi, mutta ne ovat henkilökohtaisia ja tarkoitettuja vain tilaajan omaan käyttöön.

Palvelua ei saa käyttää osana kaupallista toimintaa. Mikäli haluat käyttää palvelua ammatinharjoittamiseen tai muussa kaupallisessa tarkoituksessa, olethan yhteydessä asiakaspalvelu(at)hidastaelamaa.fi.

Tunnuksesi ovat henkilökohtaiset, eikä tunnuksia saa jakaa useamman ihmisen käyttöön. Olet vastuussa omista tunnuksistasi.

Palvelun sisältöä kehitetään jatkuvasti ja harjoitusten määrää lisätään käyttäjien toiveita kuunnellen. 

Voit maksaa tilauksen ostosivulla. Tilausvaihtoehtoja on yksi.

Mikäli et pääse maksuvaiheesta eteenpäin tai myöhemmin käyttämään palvelua tilauksesi voimassaoloaikana, tarkistathan, että korttisi on voimassa ja tililläsi on tarpeeksi katetta palvelun maksamiseen.

Palvelun teknisestä toteutuksesta ja tietosuojasta vastaa Campwire. Linkin tietosuojaselosteesen löydät maksusivulta.

Maksaminen

Maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut kauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Maksutapoina voivat olla kaikki tai osa alla luetelluista vaihtoehdoista.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Tutustu palveluun täällä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image