Etsimme tuottajaa Hidasta elämää -toimitukseen

EDIT 6.2.2021 Uusi tuottaja on löytynyt. Palaamme uusien rekryjen kanssa myöhemmin 🙏🏽

Hidasta elämää -toimitus kasvaa ja nyt olemme hakemassa palvelusopimuksella mediataidot hallitsevaa tuottajaa.

Etsimme mediataidot osaavaa tuottajaa sisällöllisiin tehtäviin palvelusopimuksella. Sisällöllisissä tehtävissä ymmärrät jouhevasti asioiden välisiä yhteyksiä ja osaat hyödyntää ymmärrystäsi mm. tekstieditoinnissa, otsikoinnissa, bloggareiden sparrailussa ja lukijalähtöisen sisällön ideoimisessa ja tuottamisessa. Hallitset erilaisia mediaformaatteja tai olet innokas ottamaan niitä haltuun.

Olet etsimämme tuottaja, mikäli

  • Kirjoitat sujuvaa ja rikasta kieltä sekä hallitset oikeinkirjoituksen loistavasti.
  • Osaat editoida muiden tekstejä vaivattomasti ja ymmärrät tekstityylien ja -rakenteiden lainalaisuuksia sekä osaat antaa palautetta ja sparrailla tekstejä lempeällä jämäkkyydellä bloggareiden kanssa.
  • Hallitset WordPressin, Facebookin ja Instagramin käytön vaivattomasti.
  • Koet, että sinulla on paloa auttaa suomalaisia voimaan paremmin omassa elämässään ja sinulla on ideoita, kuinka sen voisi toteuttaa.
  • Olet loputtoman utelias seuraamaan lukijoiden tarpeita ja toiveita ajassa, ja osaat hyödyntää tietoa sisällön editoimisessa ja tuottamisessa.
  • Olet vahva tiimityöskentelijä mutta osaat johtaa omaa työtäsi.
  • Plussana kokemus sisältömarkkinoinnista ja Photoshopin hallinta (ei välttämätöntä).

Meillä Hidasta elämää -mediassa pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista tiimiä, jossa kaikki oppivat toisiltaan ja jossa yhdessä teemme töitä hyvinvointitaitojen lisäämiseksi Suomessa. Pääset työskentelemään rennossa ja luovassa työtilassa Helsingin Sörnäisissä (1.3. alkaen), jossa tiimiajat rajoittuvat kuuteen tuntiin päivässä, sillä haluamme, että jokaisella on aikaa myös muuhun kuin työn tekemiseen. Työssäsi pääset myös osaksi tuotekehitysideiointeja sekä monimediaista hyvinvointivaikuttajayhteisöä.

Katso myös video, jossa median perustajat Sanna Wikström ja Pequ Nieminen kertovat sivuston syntytarinan. Toimituksen esittelyn löydät täältä.

Mikäli tunsit sykäyksen sydämessäsi, voit lähettää vapaamuotoisen tekstipohjaisen hakemuksen sekä maksimissaan kolmen minuutin videoesittelyn itsestäsi osoitteeseen: info@hidastaelamaa.fi Laita viestin  otsikoksi TUOTTAJAHAKEMUS. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisen etähaastattelun tiimoilta.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Sinä ihana ❤ Etukoodilla joulu24 saat Hidasta elämää -puodin tilauksesi ilman toimituskuluja kun lisäät ostoskoriin Lempeiden sanojen joulukalenterin. Etu on voimassa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Tilaa joulukalenteri
close-image