Ole itsellesi armollinen -verkkokurssi – nyt tarjoushintaan 29€

Sinulle joka haluat oppia hyväksymään itsesi syvemmin

”Silloin kun luulemme tarvitsemamme lisää itsekuria, tarvitsemme oikeasti myötätuntoa ja armollisuutta”

Verkkokurssi sopii sinulle joka:

🌿 Tunnistat vaativasti itseltäsi kohtuuttomasti
🌿 Koet usein riittämättömyyden ja/tai viallisuuden tunteita
🌿 Olet taipuvainen suorittamaan ja ”vetämään överiksi” – ehkä olet useamman kerran havahtunut toistavasi samanlaisia kaavoja
🌿 Tunnistat, että pinnan alla on käsittelemättömiä asioita
🌿 Haluat opetella suhtautumaan itseesi armollisemmin ja hyväksyvämmin

Haluatko harjoitella olemaan itsellesi armollisempi?

Luultavasti tiedätkin jo, että se ei onnistu pelkällä tahdonvoimalla, eikä se onnistu kieltämällä vaikeita tunteita kuten riittämättömyyttä, itsevihaa ja häpeää.  Verkkokurssilla käsitellään armottomuuden takana olevia syvempiä syitä ja harjoitellaan inhimillisiä keinoja luoda itseen hyväksyvää, levollista ja myötätuntoista suhdetta.

Ilmoittaudu mukaan tarjoushintaan 29 € tästä

Verkkokurssin tiedot

🌿 Verkkokurssi sisältää 5 terapeuttista valmennusvideota, joiden kesto n. 60 min/kpl (katso osioiden teemat alempaa).

🌿 Verkkokurssi tarjouksessa 29 € (norm. 59 €) maaliskuun loppuun asti.

🌿 Voit katsoa tai kuunnella kurssivideot silloin kun sinulle sopii, materiaali on käytössäsi heti oston jälkeen. Materiaali on käytössä kesäkuun loppuun.

🌿 Varaa itsellesi rento ja rauhallinen hetki sekä halutessasi muistiinpanovälineet (eikä kuppi lämmintä kaakaota tai teetä ole pahitteeksi).

🌿 Osa 1 – Miksi olemme itsellemme armottomia?
Psykodynaaminen malli eli minuuden rakenne. Mikä osa on se, joka vaatii? Mitä muuta minussa on? Sisäiset tyhjiöt ja kannattelukokemukset

🌿 Osa 2 – Itsetunnon tervehtyminen
Itsetuntemus ei ole itsevarmuutta. Itsetuntemus on mielen joustavuutta, herkkyyttä sekä sopivaa jämäkkyyttä. Millä keinoin itsetuntemusta voidaan vahvistaa?

🌿 Osa 3 – Syvemmät tarpeet
Mitä syvempiä tarpeita ihmisyyteen kuuluu? Jos emme tietoisesti pidä näistä huolta, lähdemme usein etsimään korvikkeita kaipuillemme. Saatamme hävetä ja kieltää ihan inhimillisiä tarpeitamme. Miten syvemmistä tarpeistaan voi alkaa pitää huolta?

🌿 Osa 4 – Sisäinen turvallisuus
Lähes aina armottomuuden ja suorittamisen takana on sisäinen turvattomuuden tunne. Turvattomuuden kipua on usein vaikea käsitellä. Miten sisäistä turvaa voi lähteä luomaan inhimillisesti?

🌿 Osa 5 – Armollinen arki. Myötätunto itselle, toisille ja elämää kohtaan.
Myötätunto on välillä helpompaa, välillä vaikeampaa. Se mitä voi itsessään harjoittaa, on halu ymmärtää. Halu ymmärtää, joka sisältää myös rajat.

Eevi Minkkinen. Kuva Arto Wiikari 2019.

Ilmoittaudu mukaan!

Kurssin ohjaa Eevi Minkkinen

Eevi kirjoittaa Hidasta elämää -sivustolle Rosoista ja pehmeää -blogia ja pitää suosittua @inhimillinenitsetuntemus instagram-tiliä. Eeviltä on julkaistu kaksi kirjaa Hidasta elämää kirjaperheeseen: Ole itsellesi armollinen ja Ymmärrä itseäsi ymmärrä suhteitasi.