Rakennatko vuonna 2021 siltoja vai muureja?

Tervetuloa vuoteen 2021. Numeroiltaan se on vitosvuosi (2+0+2+1=5).

Numerot ovat symboleja siinä kuin muutkin käyttämämme symbolit (risti kuvastaa uskoa ja uskontoa, sydän rakkautta jne.) Symbolit kantavat itsessään monenlaisia merkityksiä ja puhuvat omaa kieltään. Kyse ei ole ennustuksesta, vaan jonkinlaisten kollektiivisten virtausten tunnistamisesta: niiden havaitseminen saattaa auttaa ymmärtämään, tuoda kärsivällisyyttä ja armoa.

Vuosi 2020 oli joogisen numerologian mukaan sydämen (4) vuosi. Sydän sisällyttää myös paljon kipua.

Jokaisen ihmisen polku kulkee kohti omaa sydäntään (ja sen läpi). Tämä vaatii suurta sitoutumista ja luottamusta. Ulkoisten rakenteiden murtuessa, globaalin epävarmuuden keskellä, luottamus on todennäköisesti ollut koetuksella. (Näin kirjoittelin vuosi sitten uuden vuoden energioista.)

Vuosi 2021 edustaa numeron 5 energiaa. Lukujonossa 1–9 viisi on keskimmäinen, puhelimen näppäimistöllä keskellä, se on silta ja yhteyskohta.

5 on symboli esimerkiksi paradoksille, puhumattomuudelle, hermoromahduksille, yhteydettömyydelle, tasapainottomuudelle, ääripäille ja oppimisesta kieltäytymiselle.

5 on symboli myös yhteydelle, kommunikoinnille, sanalle, sillalle, kynnykselle, muutokselle, uhrautumiselle, oppimiselle, opettamiselle, fyysiselle keholle ja oman identiteetin kokemiselle.

Ainakin omassa elämässäni olen jo vuodenvaihteen tienoilla huomannut paradokseja, joiden hyväksyminen, sietäminen ja omaan elämään sisällyttäminen helpottuu, kun muistan, että tällaisesta oppimisesta vuoden 2021 energiassa on paljolti kyse.

Kenties 2019 (3) ohjasi sydämen äärelle, 2020 työnsi syvemmälle, jopa läpi ja 2021 auttaa ilmaisemaan sitä, mitä sydän sisältää?

Tasapaino ei ole staattinen, vaan dynaaminen prosessi. Se tarkoittaa jatkuvaa kynnyksen ylittämistä puolelta toiselle. 2021 on mahdollisuus rakentaa siltaa erilaisten ääripäiden välille, ylittää kynnys aina uudelleen. Siltaa on mahdollista rakentaa niin pään ja sydämen kuin itsen ja muiden ihmisolentojen välille.

Yhteys edellyttää jonkinlaisia uhrauksia, ainakin minuuden erillisyydestä. Uhrattava on joko totuus tai omat pelot ja epäilykset.

Iso harjoitus tälle vuodelle voisi olla sanojensa takana seisominen. Puhu vain sellaista, mikä tuo sinulle kunniaa. Seiso omissa kengissäsi, selkä suorana, omana itsenäsi. Anna toiminnan tukea sanojasi, puhu totta ja ole kiinnostunut totuudesta – itsesi tähden.

Yksi suurimmista heikkouksistamme on muiden miellyttäminen. Se laittaa itsen solmuun. Palauta huomiosi siihen, mitä sinussa itsessäsi tapahtuu sen sijaan, että tarkkailisit jatkuvasti, mitä muut tekevät. Suostu osaasi, olemaan sinä itse vapaaehtoisesti, älä odota että sinut pakotetaan.

Moni meistä etsii jatkuvasti valoa, vaikka meistä jokaisella on valo silmissämme. Omista silmistäsi loistavan valon tuominen tähän maailmaan, juuri sillä erityisellä tavalla, joka on mahdollista vain sinulle, on kaikkein tärkein tehtäväsi. Anna tämän valon ohjata toimintaasi.

May your words build bridges
May you change through exchange
May your exchange be conscious
May your meetings bring reconciliation
May our vibrations harmonize
May harmony radiate through the world
May the call of every soul
Resound and be known
As The Self
– Shiv Charan Singh

Viisautta, rakkautta ja syvää sydämen yhteyttä vuodelle 2021!
Kohti totuutta, Sat Naam ❤

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image