Aaro Löf: Ryhdy Aikuiseksi Sisäiselle Lapsellesi – 6 viikon verkkokurssi, jossa luot yhteyden sisäiseen lapseesi ja aikuiseen itseesi

Kurssilla opit erottamaan sisäisen lapsen ja aikuisen itsesi toisistaan ja siten kohtaamaan lapsen tavalla, joka on ravitsevaa. Opit elämään elämääsi aikuisesta käsin ilman, että tiedostamaton lapsi sinussa astuu ohjaksiin ja vaikuttaa elämääsi epäedullisesti.

Verkkokurssin aikana opit pitämään huolta täyttymättä jääneistä tarpeistasi ilman, että ne tai niiden täyttymättömyys rasittavat tai sanelevat ehtoja elämällesi. Kykysi valita ja toimia tietoisesti lisääntyy. Opit tunnistamaan milloin muut ihmiset toimivat omasta sisäisestä lapsestaan käsin ja osaat toimia rakentavalla tavalla noissa tilanteissa.

Pääset aloittamaan kurssin 25.1 yhdessä muiden kanssa tai myöhemmin sinulle sopivaan aikaan. Kampanja kestää 4 viikkoa. 11-17.1 hinta on 59€ ja toisella viikolla 18-24.1 hintaan 69€ ja viimeiset kaksi viikkoa 25.1-7.2 hinta on 79€. Sen jälkeen kurssi on tarjolla normaalihintaan 129€.

Oma tarinani – Miten sisäinen lapsi ja aikuisen itseni puuttuminen on vaikuttanut elämääni?

Ison osan elämääni olen kokenut olevani aikuinen mutta huomannut silti säännöllisesti, kuinka lapsenomaiset toimintatavat, tunteet ja reaktiot vaikuttavat elämääni. Yllättävän paljon. Olen toistanut samoja haitalliseksi tunnistamiani malleja, sabotoinut onnistumistani ja löytänyt itseni tunnetiloista, jotka eivät ole aikuisia. Kaikki elämäni osa-alueet ovat kärsineet tästä tavalla tai toisella.

Uskon, että tunnistat ne monet tilanteet ihmissuhteissa, joissa reagoimme kuin lapsi. Myös minulla on tästä runsain määrin kokemusta. Molemmilta puolilta.

Toivoisin, että olisin jo paljon aiemmin kuullut ne sanat, jotka lopulta kiinnittivät huomioni ”pidä huolta pikkuisesta.”

Olen toisinaan kokenut elämäni pysyvän paikallaan niissä asioissa, joissa olisi hyvä mennä eteenpäin, pystymättä kuitenkaan muuttumaan. Sisäinen lapsi on voimakas elementti ihmisessä koska se on koko minuuden ydin. Se ei liiku suuntaan, joka on sille pelottava. Ei ennen kuin saavun aikuisena sen rinnalle, kohdaten myös lapsen lämmöllä.

Tilanne on muuttunut, kun olen oppinut erottamaan sisäisen lapsen ja läsnä olevan aikuisen itsessäni. Lapseen tutustumisen myötä olen pystynyt ammentamaan aiempaa enemmän siitä kuka olin ennen kuin aloin mukautua maailmaan. Samalla kyky ohjata elämääni ja toimia aikuisista voimavaroista käsin on lisääntynyt.

”Sisäinen lapsi tarttuu elämämme ohjaksiin usein juuri niissä hetkissä kuin tilanne kaipaisi aikuista.”

Kykenemättömyys asettaa rajoja itselle tai toisille. Vaikeus valita tai ohjata selkeästi elämäänsä. Selkeiden mielipiteiden ja mielenkiinnon kohteiden puuttuminen. Merkityksellisten asioiden kesken jääminen. Kykenemättömyys saavuttaa sellaisia asioita ja kokemuksia, jotka kokisimme itselle merkityksellisiksi. Riippuvuudet ja epäterveet elintavat. Nämä ja moni muu ilmiö elämässämme on suoraan yhteydessä siihen, että aikuinen ei ole ohjaksissa elämässämme, emmekä osaa huolehtia lapsen tarpeista, jolloin hän huolehtii niistä omalla tavallaan.

Sisäinen lapsi ei ole ongelma. Ongelma on se, että aikuinen minämme ei ole aidosti riittävän vahva ja paikalla. Lapsi joutuu ottamaan vastuuta asioista, jotka eivät kuulu sille, eikä hänellä edelleenkään ole sitä tukea, jota hän on kaivannut.

Pelko, häpeä, yksinäisyys, kateus, epävarmuus, voimattomuus, hylätyksi tulemisen pelko ja rakkauden kaipuu ovat vain muutama esimerkki niistä tunnetiloista, joita sisäinen lapsemme kokee. Lapsena olemme jokainen oppineet myös omat tapamme reagoida näihin tunne kokemuksiin.

Nämä tunnetilat ja lapsen tapa reagoida niihin ovat syy monille elämässä nyt aikuisina kohtaamillemme haasteille. Se, että lapsi tarttuu elämämme ohjaksiin, usein juuri niissä hetkissä kuin tilanne kaipaisi aikuista. 

– Aaro Löf, Kirjailija ja ihmisyyden ammattilainen

 

 ”Tämän kurssisi asiat ovat 100 % sitä, mitä tarvitsen ja mitä olen tietämättäni aina etsinyt. Lämmin kiitos, että johdatat minut tuntemaan pikku-Soilikin ja opettelemaan hänestä huolehtimista<3.”

Aiemman kurssin naispuolinen asiakas

”Kiitos kerrassaan mainiosta kurssista, joka on osoittautunut vielä paljon paremmaksi kuin odotin! Hain kurssilta lähinnä keinoja lapsuuden aikaisten traumojen työstämiseen ja niitä olen todellakin saanut, mutta eihän kurssisi siihen pysähdy! Voin rehellisesti sanoa, että kurssisi on juuri sitä, mitä viime aikoina olen etsinyt. Eli suurkiitokset sinulle jo nyt. Saas nähdä, mitä kurssisi minulle vielä tekee!”

Aiemman kurssin miespuolinen asiakas

 

Pääset aloittamaan kurssin 25.1 yhdessä muiden kanssa tai myöhemmin sinulle sopivaan aikaan. Kampanja kestää 4 viikkoa. 11-17.1 hinta on 59€ ja toisella viikolla 18-24.1 hintaan 69€ ja viimeiset kaksi viikkoa 25.1-7.2 hinta on 79€. Sen jälkeen kurssi on tarjolla normaalihintaan 129€.

Pääset varaamaan paikkasi kurssilta kampanjahintaan tästä linkistä

 

Kurssi antaa sinulle taidot ja ymmärryksen siitä, miten:

 • Opit tunnistamaan ne kohdat, joissa lapsen tunnereaktio on astunut ohjaamaan sinua. Voit kohdata lapsen ja valita toimia aikuisena minänäsi reaktiivisuuden sijaan
 • Lapsena omaksuttujen itseäsi koskevien käsitysten ote sinusta hellittää
 • Tunnistat itsessäsi aikuisen voimavarat ja löydät jälleen lapsen luovuuden äärelle
 • Voit viimein tarjota sisäiselle lapselle sen mitä hän on jäänyt kaipaamaan
 • Opit erottamaan milloin toiset ihmiset reagoivat sisäisestä lapsestaan käsin ja osaat toimia tilanteeseen sopivalla tavalla
 • Pystyt vapautumaan toistuvista tunnetiloista, jotka kuuluvat sisäiselle lapselle. Esimerkiksi sellaisista kuten epävarmuus, riittämättömyys, voimattomuus ja ettet ole rakastettu.

 

Kenelle tämä kurssi sopii? Jos tunnistat itsesi näistä, kurssi on sinua varten:

 • koet, että reagoit välillä asioihin kuin lapsi, vaikka ulkopuolelle pyrit pitämään yllä vaikutelmaa aikuisesta
 • koet, että jokin sisälläsi kaipaa edelleen tulla rakastetuksi, tuetuksi ja nähdyksi. Tiedät jo kenestä on kyse, nyt on aika sinun oppia olemaan aikuinen hänelle
 • koet kyllä olevasi aikuinen mutta jotenkin ilo, luovuus ja kosketus siihen itseesi, joka joskus olit tuntuu puuttuvan. Mihin se on hävinnyt?
 • et ymmärrä miksi sinä tai muut toimivat niin kuin he toimivat ja elämässä on säännöllisesti tilanteita, joita ei osata ratkaista tai jotka tuntuvat jotenkin tarpeettomilta
 • sinulla on haasteita ihmissuhteissa ja tunnistat, että lapsi sisälläsi vaikuttaa siihen, miten toimit ja koet itsesi sekä toisen

 

Miten kurssi toimii ja mitä se sisältää?

 • Kurssi tapahtuu verkon kautta, aarolof.fi -sivustolla. Saat oston myötä tunnukset, joilla kirjautua sisään. Kurssin käymiseen tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin.
 • Kuuden viikon ajan saat joka maanantai sähköpostiisi tiedon uudesta materiaalista. Jokainen viikko sisältää kaksi osiota, joita voit käydä omassa tahdissasi. Yhteen osioon tarvitset aikaa noin tunnin.
 • Materiaalin saat pääasiassa videoina, jota teksti tukee tarjoten lisää näkökulmia.
 • Jokainen osio pitää sisällään harjoituksen, joka auttaa sinua viemään sisällön käytäntöön. Harjoitat kurssin aikana konkreettisesti asioita, jotka sitten siirtyvät helpommin arkeesi.
 • Saat tueksesi kurssin facebook -ryhmän, joka on vapaaehtoinen mutta tarjoaa erittäin hyvää sisältöä sekä mahdollisuuden jakaa kokemuksista.
 • Materiaali on käytössäsi pysyvästi ja voit kerrata ja hakea siitä tukea aina halutessasi.

Verkkokurssi koostuu 6 viikosta, joiden aikana saat pääsyn seuraaviin oppitunteihin ja niitä koskeviin harjoituksiin, joissa konkreettisesti rakennat itsellesi uutta ymmärrystä ja taitoja.

VIIKKO 1: Sisäinen lapsi

VIIKKO 2: Sinussa oleva aikuinen

VIIKKO 3: Reagoimme automaattisesti arjessamme, eikä se palvele meitä

VIIKKO 4: Aikuisen rooli suhteessa lapseen

VIIKKO 5: Mitä yhteydelle lapsen ja aikuisen välillä tapahtui?

VIIKKO 6: Miten annat sisäisen lapsesi rikastuttaa elämääsi

PÄÄTÖS: Näin luot pysyvän yhteyden sekä nautit sen tuomasta tasapainosta ja onnesta

 

”On helpottavaa jatkaa eteenpäin itseni kehittämistä, ja samalla hyväksyn toisessa ihmisessä hänen erilaisuutensa, ja annan hänen ottaa vastuun itsestään, ja tunteistaan, enkä ala kantamaan hänen tunteitaan painolastina itselleni vaan taidokkaasti sivuutan ja sysään tunteet hänen omikseen. Omat tunteet pidän myös itselläni merkkinä siitä, että tiedän missä meen. Käsittelen, ja paneudun tunteitten tuomien oireitten tunnusteluun meditoimalla, ja rentoudun hyväksyen ne minussa Toimin tarpeen vaatiessa jos huomaan ympäristöni aiheuttavan ristiriitaa minuuteni kanssa. Siis pyrin kasvamaan minuuttani kohti.”

– Aiemmalle kurssille osallistunut

 

14 päivän 100% tyytyväisyystakuu

Uskon kurssin hyödyllisyyteen niin paljon, että annan sille 14-päivän 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuun.

Jos et syystä tai toisesta ole kurssin ostettuasi tyytyväinen saamiisi materiaaleihin, voit pyytää rahasi takaisin ja palautan ne täysimittaisena.

 

Varaa paikkasi kurssilta kampanjahintaan

Pääset varaamaan paikkasi kurssilta kampanjahintaan tästä linkistä

Pääset aloittamaan kurssin 25.1 yhdessä muiden kanssa tai myöhemmin sinulle sopivaan aikaan. Kampanja kestää 4 viikkoa. 11-17.1 hinta on 59€ ja toisella viikolla 18-24.1 hintaan 69€ ja viimeiset kaksi viikkoa 25.1-7.2 hinta on 79€. Sen jälkeen kurssi on tarjolla normaalihintaan 129€.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image