Kuoleman ja menettämisen pelkojen äärellä – Kuka sinä olet kun turha ulkokuori riisutaan?

Maya-astrologin näkövinkkelistä kuluva aika tarjoilee melkoisen syväluotaavia tunnelmia elämän ja kuoleman äärimmäisyyksillä höystettynä. Energiat haastavat kohtaamaan todellisen ja aidon itsensä ääriolosuhteissa.

Pinnalla on vahvasti taloudelliset menettämisen pelot ja toimeentulon perustarpeet. Saavuttamasi arvoasema tai elintaso voi olla vaakalaudalla. Ulkoiset statuksen mittarit eivät olekaan enään itsestäänselvyyksiä. Saatat menettää kaiken, sairastua tai jopa kuolla. Saatat pelätä myös läheistesi terveyden ja toimeentulon puolesta.

Aika tarjoilee kovallakin kädellä mahdollisuuden tutkia itseään, syvintä elämisen ja olemisen motivaatiota. Identiteettisi voi muodostua ulkoisista oppiarvoista, hankkimastasi omaisuudesta, tittelistä, työnkuvasta tai muista saavutuksistasi. Nyt tapahtumat järkyttävät näitä turvaa tuoneita roolejasi. Saatat elää kumppanisi tai lastesi kautta ja tällä kertaa joudutkin etsimään voimakeskuksen itsestäsi.

Yön pimeinä hetkinä saatat herätä miettimään pelkojasi ja samalla kohtaamaan aidoimman itsesi. Sinulle tarjoillaan mahdollisuutta tutkia kuka sinä todella olet, alastomana elämän näyttämöllä, kun kaikki ulkoinen riisutaan pois.

Mitkä ovat todelliset sydämesi vaikuttimet ja motivaatio? Elätkö itsellesi vai elätkö muita varten? Onko elämäsi sitä millaista haluat sen olevan? Mikä tai kuka sinua ohjaa? Mitkä ovat perusarvojasi ja millaisia ihanteita sinä vaalit?

Jakso haastaa rohkeinta tietoisuuden soturia esiin ja elämään sydämen arvojen mukaista elämää. Käynnissä on tilannetarkistus itsesi todellisista vaikuttimista ja syvimmästä olemassaolosi merkityksestä.

Tämä kaikki saattaa kuulostaa kamalan synkältä. Käynnissä on kuitenkin jotain huikeaa ja parantavaa, jonka merkityksen voit nähdä vasta myöhemmin. Kirkkaimmat timantit hiotaan kovimmassa kuumuudessa. Uskalla siis kohdata itsesi ja kaikki esille nousevat pelot, sillä ne eivät ole nousseet turhaan. Vain kohtaamalla ja tuntemalla ne läpi, voit vapautua niistä.

Erityisen vahvasti pinnalle on noussut kuolemanpelko. Se on saanut niin valtiot, hallitukset, kansat kuin yksilöt toimimaan poikkeuksellisin ja ennennäkemättömin tavoin.

Kuolemanpelko on yksi syvimmistä peloistamme. Ellei meillä olisi sitä, poistuisimme ehkä hyvinkin helposti toisille värähtelytaajuuksille heti ensimmäisen elämän haasteen kohdattuamme. Aktivoimalla kuolemanpelkoa meitä on äärimmäisen helppo ohjailla. Lisäksi voisi sanoa että kuolemanpelko myy hyvin.

Dramaattiset lööpit tuntuvat saavaan aikaa melkoisia tunnemylläköitä, liikuttaen massoja poikkeuksellisin tavoin. Todennäköisesti omat arkirutiinisi ovat tavalla tai toisella muuttuneet myös.

Mikään muu asia ei ole tällä planeetalla niin varmaa kuin kuolema. Se on kuitenkin asia jota näytetätään karttelevan ja se yritettään piilottaa jonnekin taka-alalle. Modernissa tehoyhteiskunnassa kuolemalle ei näytä olevan tilaa. Pinnalla on ikuisen nuoruuden ja tuotteliaisuuden ihannointi. Elämä saa alkunsa ja elämä loppuu, mutta tämä luonnollinen syklisyys yritetään unohtaa.

Viimeistään nyt voi tulla sinuiksi oman kuolevaisuutensa kanssa. Syksyinen luonto tarjoilee tähänkin asiaan lempeää esimerkkiään. Puut ja kasvit keräävät energian sisäänsä ja valmistautuvat talveen. Kuolema on käynnissä luonnollisella tavalla. Toiset selviävät talven yli, mutta toiset olivat elossa vain tämän kesän. Rinta rinnan elämä ja kuolema ovat keskenään harmoniassa, ymmärtäen toistensa tarpeellisuuden kokonaisuudessa sekä elämän syklisyyden.

Luonto tarjoaa parhaan ympäristön tunnemylläköiden käsittelemiseen ja sisäisen rauhan syntymiseen. Ellei mikään muu auta, niin metsä auttaa. Siellä voit säätyä tasapainoon sinäkin, kuten kaikki sen kasvit. Voit tuntea että elämä kantaa ja pitää huolen omistaan, sinustakin.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image