Tähti-ihmisyys – miltä sen herääminen tuntuu?

Pitkän tauon jälkeen on ihanaa palata kirjoittelemaan ajatuksiani ajasta ja sen ilmiöistä tänne Heimoon.

Olen kirjoittanut tähti-ihmisistä ja heidän erityispiirteistään Hidasta Elämää blogissani vuonna 2014.
(Linkki siihen tämän kirjoituksen lopussa.)

Säännöllisesti saan edelleen yhteydenottoja tuon aiemman tekstini pohjalta. Kuulen miten se on vihdoin avannut lukijalle maailman, joka selittää omaa erityisyyttä. Moni kertoo itkeneensä sitä lukiessa ja saaneensa puuttuvan palasen itsensä ymmärtämiseen. Sen palasen, jota muu maailma ei vielä hyväksy eikä näe. Päätin sitten jatkaa tuosta aiheesta himpun lisää.

Tähti-ihmisistä kertovan tekstin luettuaan ihmiset kertoivat löytäneensä tien takaisin ”oikeaan” kotiin. Eläminen ihmisyydessä on helpottunut, kun on saanut selityksen sille, miksi kokee olevansa aivan eri planeetalta kuin muut. Toiset olivat aiemmin miettineet ovatko ollenkaan ihmisiä, kun eivät pysty sopeutumaan tämän maailman muottiin ja näkevät asiat aivan eri tavoin kuin muut.

21.12.2012 Maa planeetta aloitti uuden, noin 26 000 vuoden pituisen syklin evoluutiokierrossaan.
Kriittiset 7 vuotta on kulunut tuosta ”maailmanlopun” hetkestä. Kun katselet maailmaa, huomaat varmasti miten vanha maailma tosiaan on kuolemassa pois, ja uudet arvot tekevät tuloaan. Olet ehkä huomannut myös omassa persoonallisuudessasi tapahtuneet muutokset, jotka ovat saattaneet laittaa elämäsi aivan uuteen järjestykseen.

Tähän syklin taitteeseen tuntuu syntyneen paljon erityisherkkiä tai muuten valinnoistaan tietoisia ihmisiä, lapsia ja nuoria. He eivät enää unohda mistä he ovat tulleet, ja miksi ovat syntyneet oppimisplaneetta Maahan. He synnyttävät uutta sydäntietoisuuden aikakautta ilmentämällä aivan uudenlaista ihmistietoisuutta ja ihmisrotua.

Hidasta Elämää- tekstien lukeminen on yksi esimerkki sinun tietoisista tähtivalinnoistasi.

Meidät kaikki on tehty tähtipölystä, samoista alkuaineista kuin tähdet. Kehoissamme ja aivoissamme on valtava määrä käyttämätöntä muistia ja uinuvaa kapasiteettia. Halusit tai et, nyt tuo potentiaali on heräämässä. Toiset kutsuvat erikoisia tuntemuksiaan ”ylösnousemus oireiksi”. Itse ajattelen että tähtimuisti aktivoituu soluvesien ja DNA:n sopukoissa. Kivut ja tunnemyrskyt ovat oireita siitä, että säädymme uudelle, tietoiselle värähtelytaajuudelle. Keho on kuin työmaa-alue, jossa uudet informaatio kanavat vaihtuvat uusiin.

Väsymys ja yliaktiivisuus vaihtelevat, unet ovat villejä ja toisinaan ennustavat tulevaa. ”Deja Vu”- kokemukset lisääntyvät ja saatat aistia kadonneita hetkiä päivätajunnassasi.

Keho kipuilee, varsinkin pään ja niskan alueella. Aistit, erityisesti näkö, kuulo ja haju tuntuvat herkistyvän. Selkäranka ja nikamat reagoivat. Hermosto ja kehon meridiaanit, energia väylät, oirehtivat. Kehon lämpötila vaihtelee kylmästä kuumaan, kuin sisäinen termostaattisi olisi rikki.

Ruokahalu aaltoilee himosyömisestä ruokahaluttomuuteen. Väsymys on yksi yleisimmistä oireista. Unta tuntuisi riittävän vaikka kuinka paljon. Hereillä olon jaksaminen on koetuksella. Toisinaan taas on niin ylivireä olo, että unta tarvitsee tuskin lainkaan. Otamme vastaan uusia tietoisuuskoodeja parhaiten unessa tai levossa. Kehon kuuntelu ja tahdin hiljentäminen ovat tärkeitä. Unet kannattaa kirjata ylös sillä ne sisältävät tärkeitä johtolankoja ja unikoulun opetuksia juuri sinulle.

Aika nopeutuu, ja et muista enää mitä teit eilen, saati edellispäivänä. Keskittymiskyky pätkii ja ajantaju on hävinnyt. Välillä ehdit vaikka mitä, ja välillä aika lipsuu käsistäsi kuin saippua. Ennustamattomat ja erikoiset kohtaamiset lisääntyvät, kun synkronismi kiihdyttää vauhtiaan.

Hyvät suunnitelmat menevät lennosta uusiksi ja kaikki tuntuu olevan kaaoksessa, jossa näyttää kuitenkin vallitsevan upea järjestys. Pystyt säätymään nopeutuvaan ajan virtaan parhaiten läsnäolossa, yksi asia ja hetki kerrallaan. Tälle kaikelle voit vain antautua, hyväksyä ja luottaa.

Miten tähtitietoisuus sitten näyttäytyy lapsissa ja nuorissa,
jotka ovat syntyneet ilmeisesti valmiimpina, kuin me vanhemmat Telluksen tallaajat?

Nuorten poikkeuksellisen suuret masennusluvut lienevät tällä hetkellä merkkinä siitä, että yhteiskunnassamme ei ole kaikki hyvin. Koululaitos ja työympäristömme perustuvat monelta osin vääristyneisiin ja epäoikeudenmukaisiin rakenteisiin. Tämän toimimattomuuden oireet näkyvät herkissä tähtilapsissa ja tähtinuorissa. Masentuneisuus on lisääntynyt mielestäni myös sen vuoksi, että heitä ei vielä nähdä kokonaisuudessaan sellaisina kuin he todella ovat.

Yksi selkein piirre tähti-ihmisissä on se, että he eivät ole tulleet sopeutumaan nykyiseen yhteiskuntaan tai toistamaan aiempia rutiineja. Heitä on erittäin vaikea pakottaa vanhentuneisiin normeihin, elleivät he koe niitä jotenkin omakseen. He ovat tulleet muuttamaan maailmaan sopeutumattomuutensa vuoksi. He eivät yksinkertaisesti pysty toimimaan itseään tai sisäistä tietoaan vastaan. He masentuvat tai sairastuvat mikäli heidät pakotetaan sellaiseen muottiin joka ei kutsu heitä luonnostaan.

Toiset heistä ovat kaikkitietäviä ”Besserwissereitä” jo lapsena. He aiheuttavat ärsyyntymistä ympäristössään ja haastavat epäoikeudenmukaiset auktoriteetit kuten vanhempansa tai opettajansa raivon partaalle. He eivät arvosta pelkkää ikää tai ulkoista titteliäsi. He arvostavat vain sitä, kuinka aito ja rehellinen olet sydämessäsi, sanoissasi, ajatuksissa ja teoissasi. He näkevät lävitsesi ja tietävät oletko yhtä kaikkien puoliesi kanssa, vai esitätkö opittuja ja egoistisia rooleja.

Heidän kanssaan voi käydä syvällisiäkin keskusteluja heidän ollessaan vielä hyvin pieniä. Kaksi vuotias taapero saattaa välillä ilmentää toimillaan hyvinkin viisaan ja suuren sielun älykkyyttää. Tähtinuori saattaa pohtia universaalisia asioita jo ala-asteella tai ennen sitä. Kun kohtelet heitä kunnioittavasti, huomaat että välillenne syntyy erityinen yhteys, jossa paljon tietoa siirtyy näkymättömällä taajuudella ja toisinaan ilman sanoja.

He tekevät äärimmäisen tarkkoja havaintoja ympäristöstään ja reagoivat vahvasti sen signaaleihin jo vauvaiästään asti. Usein he ensin tutkivat ja tekevät havaintoja ennen kuin lähtevät mukaan toimintaan, tai ottavat sinut luotetukseen.  Aivan kuin he katselisivat maailmaa jostain hyvin kuninkaallisen korkeasta tietoisuudesta käsin ja odottavat tulevansa kohdelluksi arvonsa mukaisesti. Heillä näyttää olevan kaiken toimintansa ytimessä universaalisen rakkauden tietoisuus.

 

Muita yleisiä tähtipersoonallisuuden piirteitä

 • Heillä on rakkaudellinen ratkaisu vallitseviin ongelmiin.
  Elleivät he pääse toteuttamaan kutsumustaan ja käyttämään lahjojaan, saattavat sairastua tai masentua.
 • Heillä saattaa olla lapsena tunne, että heidän biologiset vanhempansa eivät ole heidän oikeat vanhempansa, tai perhe ei ole ”se” oikea perhe. Oikeat vanhemmat tulevat hakemaan heidät pian pois.
 • Saattavat olla haastavia tai vaativan erikoisia vauva ja leikki-iästä lähtien. He tuntuvat menettävän kärsivällisyytensä hyvin helposti tai reagoivat ympäristöön erityisen herkästi itkulla tai muulla tavoin. Tarvitsevat paljon vanhempien läheisyyttä ja saattavat takertua heihin vahvasti.
 • Saattavat haluta nukkua aikuisen läheisyydessä vielä ylä-asteellakin. Öiset unimaailmat tuntuvat avautuvan liian pelottavina yksin kohdata.
 • Muistavat aiempia elämiään ja saattavat puhua lapsena esimerkiksi iso-äidistä, joka oli siinä ”Kiinan elämässä”.
 • Saattavat muistuttaa vanhempiaan kuten. ”Äiti, muistathan että kaikkein tärkein on rakkaus!”
 • Toiset oppivat laskemaan, kirjoittamaan ja lukemaan poikkeuksellisen nuorena. Saattavat kokea ulkoa tulevan opetuksen koulussa tai päiväkodissa vääränlaiseksi tai jopa alikehittyneeksi ja turhautuvat helposti. Oppivat usein parhaiten etsimällä itse tietoa, tai työpaja tyylisessä opetuksessa, luontokoulussa tai kotiopetuksessa.
 • Kärsivät suuresta luokkakoosta energiakakofonian vuoksi.
 • Heitä saatetaan kiusata, sillä heidän ympärillään on erityinen näkymätön energia kenttä, joka outoudellaan herättää erilaisia tunnetiloja muissa. Aivan kuin he näkisivät toisten läpi tai olisivat jotenkin selittämättömällä tavalla erikoisia. Tätä voi esiintyä lapsuudessa tai myöhemmälläkin iällä.
 • Näkevät opettajiensa läpi, ja haastavat heitä eriävillä mielipiteillä. Karttelevat ihmisiä joilla on ”tummat värit” ympärillään.
 • Monet heistä näkevät toisten energeettiset värit ja aurakentät tai valopalloja ja erityisiä valoilmiöitä.
 • He eivät kehity aina normikäyrien mukaan. Esimerkiksi taapero iässä puhe saattaa monella kehittyä odotettua myöhemmin, ikään kuin opettaisivat ympäristölleen telepaattista ja äänetöntä kommunikointia.
 • He saattavat reagoida hajuihin tai ääniin erittäin herkästi tai vastenmielisesti.

He näyttävät erityiset piirteensä vain niille joihin luottavat ja joiden uskovat ymmärtävän sisäisiä maailmojaan. Saattavat jo hyvin pieninä alkaa säästää vanhempiaan omalta erityisyydeltään ja pyrkivät katkaisemaan intuitiiviset tähtitaajuutensa. Näin tehdessään he päätyvät kuristamaan itsensä liian pieniin ”nahkoihin” aiheuttaen sisäistä ja psyykkistä ristiriitaa itselleen.

Yleisin piirre on erityisherkkyys, joka ilmenee fyysisinä yliherkkyyksinä, tai tunnetason herkistymisenä. Luonnostaan tunnistavat vallitsevan ympäristön energian. Helposti he lähtevät hoitamaan ja auttamaan, ottaen suuriakin taakkoja tai vastuita sydämelleen jo hyvin pienenä.

He kokevat olevansa eri planeetalta kuin muut ihmiset. Epäilevät ovatko ihmisiä lainkaan kun aistivat ja reagoivat kaikkeen niin herkästi ja eritavoin kuin muut ihmiset. Tuntevat olevansa väärinymmärrettyjä, oudoksuttuja ja että maailma ei näe heitä ja heidän erityisyyttään.

 • Ovat äärimmäisen ankaria ja vaativia itselleen. Kaiken pitäisi mennä täydellisesti ja muut huomioiden rakkaudellisen rakentavasti. Aivan kuin muistaisivat olevansa jotain paljon parempaa ja kyvykkäämpää. Ikään kuin he tuntisivat olevansa suuremmassa vastuussa itsestään ja muista.
 • Ovat usein äärimmäisen intuitiivisia ja älykkäitä. He pitävät kyvykkyytensä piilossa niiltä joihin eivät luota. Heidän viisautensa on toisinaan sellaista laatua, että nykymittareilla se ei tule esiin tai pääse näyttäytymään. Heidän intuitiivinen älykkyytensä on aivan uudenlaista sydämentietoisuutta.
 • Vaikeuksia ymmärtää tai sopeutua vallitseviin sääntöihin, normeihin tai elintapaan. Toiset heistä ovat valmiita puolustamaan itseään jopa raivokkaasti. He osaavat venyttää ympäristön rajoja ja sietokykyä poikkeuksellisin tavoin.
 • Toiset vain vetäytyvät pois kaikesta, jättäen koulut tai muut toimensa kesken. Heille on tärkeää energioiden harmonia ja tasapainoinen virtaus, oikeanlaiset arvot. Status ja ulkoiset arvonmittarit ovat merkityksettömiä, eikä niiden tavoittelua koeta tarpeelliseksi, ne ovat enemminkin seurausta intohimonsa toteuttamisesta.
 • Näkevät ja kokevat laajemmasta perspektiivistä, rakkaus tietoisuudesta käsin. Kärpästäkään ei haluta satuttaa. Lemmikit ovat äärimmäisen tärkeitä.

 

Heillä on myös näitä piirteitä:

 • Hoivaamisen tai parantamisen kyky. Hoitavat mm. kotieläimiä tai kasveja.
 • Luonto ja sen hyvinvointi on merkityksellistä ja tärkeässä roolissa.
 • Erityislahjakkuuksia tai monilahjakkaita.
 • Sosiaaliset taidot voivat olla ”puutteelliset”. Viihtyvät yksinäisyydessä, omissa oloissaan, tutkien sisäisiä maailmojaan ja tehden havaintoja.
 • Todentuntuiset mielikuvitus ystävät, tai hyvin vilkas ”mielikuvitus”.
 • He tuntevat kaukokaipuuta jonnekin, jota ei löydy tästä maailmasta.
 • Ovat kiinnostuneita avaruudesta ja tähdistä.
 • Kokevat merkittäviä unia, tai öisiä kohtaamisia. Opiskelevat ”unikoulussa”.
 • Herkät aistit, tai selvätietoisuuden kyky.
 • Kokevat elämäntehtäväkseen kaiken ja kaikkien ehdottoman rakastamisen.
 • Luomia tai fyysisiä poikkeamia kehossaan, jotka tuntuvat muistuttavan alitajuntaa ”kodista” ja toimivat tärkeinä symboleina.

Toisinaan tuntevat vahvaa vetoa tatuoida kehoaan erityisin symbolein, värjäävät hiuksiaan räikeästi tai pukeutuvat erityisellä tavalla. Kuin haluaisivat ilmentää tähtikodista tuttua, alitajuista ulkomuotoa.

Heillä saattaa olla ongelmia oman seksuaalisuutensa ja sen määrittelyn kanssa. Toiset kokevat olevansa androgyynejä, sukupuolettomia, tai he ilmentävät seksuaalisuuttaan muutoin yksilöllisin ja erityisin tavoin.

Heillä saattaa olla haasteita suhteessa ruokaan. Anoreksia, bulimia tai muutoin erikoinen suhtautuminen ruokaan näyttäytyy. Eri värejä tai ruoka-aineita ei esimerkiksi saa sotkea. He saattavat kokea kiinteän ruoan ällöttävänä tai vaikeasti sulatettavana. Aivan kuin olisivat tottuneet valoravintoon. Usein eivät tarvitsekaan paljon ruokaa ollakseen kuitenkin hyvin terveitä.

Tähtinuoret aistivat toisten emootiot fyysisesti tai psyykkisesti. Heillä on vahva myötäelämisen kyky. He tunnistavat muiden tarpeet ja lähtevät helposti auttamaan tarvitsevaisia. He ottavat ystäviensä ja ympäristön huolet herkästi kantaakseen. He tuntevat suorastaan fyysistä kipua kohdatessaan epäoikeudenmukaisuutta, vihaa tai väärin käytöksiä , erityisesti jos se kohdistuu viattomiin ihmisiin, lapsiin tai luontoon.

Kovat äänet, negatiivisuus ja aggressiivisuus saa heidät reagoimaan herkästi ja järkyttää heidän tunnetasapainoaan tai sairastuttaa fyysisesti.

Toisinaan tähtinuori kokee normaalit psykologian hoitomuodot tai analyysit jopa enemmän hajottavina ja sairastuttavina, kuin auttavina itselleen. Tieteemme ei vielä tunnista, eikä hyväksy näkymättömiä, intuitiivisia maailmoja, jotka kuitenkin vahvasti vaikuttavat nuoren tai lapsen olemuksessa.

Heidän monet ongelmansa saattavat johtua sisäisestä ristiriidasta, siitä että heitä ei nähdä kokonaisvaltaisesti sellaisina kuin he ovat. He eivät ole saaneet ulkoista vahvistusta tai hyväksyntää sille, minkä he vaistonvaraisesti tietävät sisällään omaksi totuudekseen. He ovat poikkeuksellisia tähtiolentoja, jotka ovat yhdistämässä jotain ennen kokematonta ihmiskehossa elettäväksi.

Kannustaisinkin kaikkia näiden tähtiherkkisten läheisiä hyväksymään heidän erikoiset ja utopistiset ajatukset vähättelemättä niitä. Mieluummin kysele lisää ja ole uteliaan hyväksyvä. Olet saamassa poikkeuksellista tähtiopetusta mestarilta, kunhan olet valmis avartamaan perspektiiviäsi.

Erittäin tärkeä keino auttaa erityisherkkää tähteläistä on maadottuminen. Toisille se on ruoka, toisille se on luonto. Pihalla ja luonnossa oleilu ja puuhastelu, paljain jaloin kävely ovat suorin tie maayhteyteen. Toimiva tapa on myös visualisointi, jossa viedään omat juuret tai energia suoraan Maapallon keskustaan ja hengitellään sieltä voimaa itseen.

Tähtinuoret ja lapset haastavat vanhempiaan että nämä olisivat heidän puolustajiaan ja tukijoitaan vaikeassa maailmanmuuttamisen työssään. Ole rohkea toimimaan radikaalillakin tavalla, silloin kun tiedät että se on lapsesi hyvinvoinnin kannalta tärkeää. Pidä hänen puoliaan vaikka millä hinnalla.
Uskalla haastaa auktoriteetit ja vanhentuneet tai toimimattoman rutinoituneet rakenteet.

Saatoit tunnistaa jotain tuttu itsestäsi tai nuoruudestasi tästä tekstistä. Anna tunnelmien säilyä, analysoimatta turhia. Se on sinussa elävä tähtisiemen joka kyllä muistaa, jos annat sille luvan.

Saatoit myös tunnistaa kuvauksista lähelläsi olevien lapsien tai nuorten piirteitä.
Toivottavasti tällä tiedolla olet valmiimpi ymmärtämään ja tukemaan heitä työssäsi tai vanhemmuudessa.

Lapset ovat aina haastaneet ympäristöään ja vanhempiaan kasvuun ja uudistuvaan kehitykseen.
Nykynuoret ja lapset ovat tekemässä tällä kertaa poikkeuksellista kvanttihyppyä!

Maailma ei muutu sopeutumalla, se muuttuu rohkealla kyseenalaistamisella.
Uudistuksellisin syysterveisin Päivi

Mitä ovat tähti-ihmiset ja oletko yksi heistä?
Lue lisää tähti-ihmisen piirteistä blogi-tekstistäni vuodelta 2014 tästä.

PS.
Kaikki esimerkit tässä tekstissä ovat lähtöisin todellisesta elämästä. Ne ovat syntyneet kohtaamieni lasten, nuorten ja heidän vanhempiensa kertomuksista tai omista tosi elämän havainnoistani.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image