Vipinää väsyneisiin vällyihin – Näin mieskunto kohenee luonnollisesti

Terveen elämän puolesta on sarja, jossa esitellään laadukkaita luontaistuotteita. Omaan elämäntilanteeseen oikein valitut ravintolisät tukevat kehoa ja mieltä matkallasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sarjan kustantaa Biomed Oy.

Kukapa mies ei haluaisi tulla ihailluksi uljaana orhina? Rohtokoison sanskritinkielinen nimi ashwagandha tarkoittaa hevosen hajua ja sen sanotaan antavan hevosen elinvoimaisuuden ja seksuaalienergian.

Ashwagandhan elvyttävät ominaisuudet auttavat lisäämään kestävyyttä. Kestävyydellä tarkoitetaan sekä seksuaalista kestävyyttä että fyysistä lihasvoimaa.

Ashwagandha ei toimi Viagran tavoin erektiolääkkeenä. Se tarjoaa tasaista ja kestävää energiaa. Erityisen hyödyllisenä sen käytön ovat kokeneet monet työuupumuksesta, univajeesta tai hermoston uupumuksesta kärsineet.

Tässä on viisi tapaa, joilla ashwagandhan on todettu vaikuttavan:

  1. Ashwagandha tehostaa stressistä palautumista. Tehokas stressistä palautuminen normalisoi myös verenpainetta. Tämä on yksi edellytys ehkäisemään verenpaineesta johtuvaa impotenssia.
  2. Ashwagandha edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Tämä laajentaa verisuonia, jolloin veren virtaus sukupuolielimiin helpottuu, joka puolestaan lisää seksuaalista halua ja tyytyväisyyttä.
  3. Ashwagandhan on osoitettu nostavan testosteroinitasoa. Miesten ikääntyessä testosteroinin tuotannon sanotaan laskevan 0,4-2 prosenttia vuosittain 30 ikävuoden jälkeen. Tämän vaikutuksen voi huomata hiipuvana lihasmassana, suorituskykynä tai mieskuntona.
  4. Ashwagandhan on tutkimuksissa todettu lisäävän siittiöiden lukumäärää ja liikkuvuutta. Siittiöiden laatua vahvistavia ruokia ovat esim. pinaatti, parsakaali, kukkakaali, pähkinät ja siemenet sekä liha ja kala.
  5. Ashwagandha vahvistaa fyysistä suorituskykyä. Tästä on tullut vastaan useitakin tutkimuksia mm. erilaisilla urheilijaryhmillä. Kohentuneita mittaustuloksia on todennettu ainakin hapenottokyvyssä, lihasvoimassa ja -massassa sekä kehon rasvaprosentin alentumisena.

 


 

LUE LISÄÄ HIDASTA ELÄMÄÄ -ASHWAGANDHASTA TÄÄLLÄ.