Tie kokonaiseksi mieheksi -verkkokurssi – Sydän ja pallit tasapainoon

Meidän miesten on aika kokoontua yhteen, oppia toisiltamme, voida paremmin ja saada aikaan enemmän. Jos kutsu tuntuu koskettavan sinua, lähde mukaan. (Myös naiset ovat tervetulleita sisältöjen pariin, mutta keskusteluryhmään teillä ei ole pääsyä)

Kurssin aikana:

 • Opit ne taidot miehenä olemisesta, mitkä olisi pitänyt oppia jo lapsena, mutta kun kukaan ei välttämättä opettanut. Päivitetään lapsenomaiset reaktiomallit aikuisen miehen tietoisiksi valinnoiksi.
 • Saat pakillisen työkaluja oman kuormituksen vähentämiseen (jotta ei **tuttaisi niin ankarasti aina).
 • Voit kerrankin sanoa sanottavasi rehellisesti vertaisten kesken, kokea tulevasi kuulluksi ja ymmärretyksi.
 • Vähennetään kovuutta ja miellyttämistä, otetaan tilalle enemmän määrätietoisuutta ja lempeyttä.
 • 100 % tyytyväisyystakuu. Jos kurssin meno ei miellytä, saat rahasi takaisin.
 • Kurssi sopii myös ihmisille, joilla on kumppanina mies ja halua ymmärtää miestään paremmin.
 • Kurssin on käynyt yli 400 osallistujaa!

Seuraavat asiat toistuvat aina, kun miehet kerääntyvät yhteen jakamaan ja siksi päätin tehdä kurssin asiasta.

Olen vetänyt nyt vuodesta 2018 alkaen miesten viikonloppuja. Ne ovat kokoontumisia, missä keräännymme yhteen äijäporukalla ja jaamme niistä aiheista mitkä kullekin ovat tärkeitä juuri nyt. Teemat mitkä nousevat jokaisessa viikonlopussa ovat seuraavat:

Liiallinen kuormitus – moni mies yrittää tappaa itsensä työllä, kokeakseen jonkinlaisia ihmisarvon rippeitä. Tokihan siinä ei sitä kautta onnistuta.

Aseettomuus ihmissuhteissa – Liian monesti homma lipsahtaa sille puolelle, ettei tunne oikein mitään tai vaihtoehtoisesti päätyy miellyttämään toista osapuolta niin paljon, ettei enää itsekään tiedä mitä joskus halusi. Siksi on helppoa palata kohtaan yksi, eli yrittää tappaa itsensä työllä.

Kolmas on, että seksielämä on olematonta, homma ei kiinnosta tai kaikki on jotenkin hautautunut muun elämän alle. Hauskanpito ei ole oikein asialistalla.

Ja tietysti se, että ei ole oikein ihmisiä kenelle sanoa asioista. Paine lyödä monet asiat vitsiksi tai vähätellä omia tuntemuksiaan on syvällä kulttuurissa. Puolisoa ei jaksa aina kuormittaa tai tuntuu, että ”ei hän ymmärrä kuitenkaan”. Olisi kiva jos voisi sanoa sanottavansa ja tulla kuulluksi. Ilman, että tarvitsee analysoida tai korjata mitään.

Mistä edeltävät johtuvat? – Lyhyesti sanottuna siitä, että pallit ja sydän (ja järki) eivät ole tasapainossa. Voipi olla, että pahimmassa tapauksessa kumpikaan noista ei ole edes käytössä. Virrat on poikki. Yhteys pätkii. Langat on solmussa. Ainoa paikka missä energia liikkuu, on pää.

Tämä ei ole edes mikään vertauskuva, vaan se tarkoittaa ihan kehollisestikin sitä, että hermosto ei ole tasapainossa. Ihmisen koko kapasiteetti ei ole käytössä ja voimavaroja puuttuu.

Osa aivoistasi ei siis yksinkertaisesti toimi tai ole käytössä. Tämä taas tekee hyvinvoinnista tai ihmissuhteiden pyörittämisestä aika pirun vaikeaa hommaa. Se, kun ei ole pelkästään järjellä tehtävä asia, vaikka sitäkin tarvitsee.

Ja mikäli tässä elämässä haluaa pärjätä ja ennenkaikkea; haluaa nauttia siitä, on otettava pallit ja sydän haltuun. Pelkkä järki ei tee kenenkään elämästä muuta kuin järkevää. Järkevyys ei ole aina kovin hyvä onnellisuuden mittari.

Tämä kurssi on alkusysäys sille, että lähdemme yhteiselle matkalle. Pidennetylle miesten viikonlopulle netissä. Opettelemaan sitä, mitä tarkoittaa olla aikuinen, onnellinen, rento, voimakas, seksielämäänsä ja uraansa erittäin tyytyväinen mies vuonna 2020.

Kutsun sinut nyt mukaan veljeni. Sillä sellainen sinä olet, vaikka emme vielä tuntisikaan toisiamme hyvin.

– Teemu Syrjälä, mies ja ihminen.


”Ei voi tarpeeksi kiittää, silti iso kiitos kurssin järjestämisestä. Teet todella upeaa ja tärkeää työtä. Autat omalla esimerkilläsi todella paljon, niin että me myös rohkenemme heittäytymään ja uskaltamaan olemaan rohkeita. Ja tietotaitosi on erittäin laaja, joten on helppo kuunnella ja seurata.”
– Kevään 2020 ryhmään osallistunut

”No mitä ihmeen hyötyä tällaisen kurssin käymisestä on siellä minun arjessani?”

Se on erittäin hyvä kysymys, jos sellaista satuit päässäsi miettimään. Tässä kurssissa käymme läpi monenlaisia teemoja, ne kaikki liittyvät kuitenkin samaan: Miten voimme kasvattaa omaa kapasiteettia ihmisinä ja miehinä, että elämästä saadaan vähemmän stressaavaa ja onnellisempaa (mitä ikinä sinut tekeekään onnelliseksi)

 • Opetellaan rentoutumaan ja olemaan. Saat siihen yksinkertaiset työkalut. Nämä on pakko löytyä nykyihmisen pakista tavalla tai toisella, tai stressikuorman hallinta voi käydä sietämättömäksi.
 • Tehdään harjoitteita ja vahvistetaan hermostoa (sydäntä ja palleja) – Tästä on ihan konkreettisestikin se hyöty, että oma kapasiteetti kasvaa. Ne tilanteet missä oli aikaisemmin sietämätöntä olla, muuttuvat sellaiseksi jossa voi hengittää rauhassa ja valita oman suhtautumisensa viileästi ja harkitusti.
 • Harjoitetaan rehellisyyttä. Se vapauttaa valtavasti energiaa ja se myös auttaa saamaan elämässä niitä asioita mitä haluaa ja kaipaa.
 • Mennään vaikeiden asioiden läpi. Myös niiden, joiden kanssa tuntuu, ettei kukaan ymmärrä tai tajua kuitenkaan. Yllättävän monesti tajuaa ja ymmärtää, kunhan vaan avaa suunsa.
 • Opetellaan hakemaan voimavaroja arkeen ja uusia keinoja käsitellä asioita. Sen sijaan, että tarvitsisi turruttaa, paeta, vältellä, tehdä liikaa töitä tai vaikka tarttua pulloon.
 • Vahvistetaan sydäntä, että uskaltaa tuntea ja pysyy silti hyvin kasassa.
 • Vahvistetaan palleja, että voi sanoa suoraan mitä ajattelee, mikä kiinnostaa ja mikä ei kiinnosta. Sekä sen mitä ympäröivältä maailmalta haluaa ja ympäröiviltä ihmisiltä odottaa.

Sain työkaluja ihmisyyteni kohtaamiseen ja kehittämiseen. Vertaistuki oli olennaisessa osassa kurssia. Oli hienoa kuulla niin rehellistä puhetta kanssakulkijoilta, se antoi perspektiiviä omaan maailmaan. Moni taistelee samojen asioiden kanssa kuin itse, samalla huomasi kuitenkin sen kuinka hyvin asiat itsellä lopulta ovat. Osaan nyt arvostaa enemmän nykyhetkeä ja olla myös ymmärtäväisempi ja armollisempi muita kohtaan.
– Kevään 2020 ryhmään osallistunut

Jos tunnistat itsesi joistakin seuraavista kohdista, tämä verkkokurssi on sinua varten

 • Välillä elämässä ei tunnu olevan mitään mielekästä suuntaa. Päivät menee suorittaen suoritteita ja päivät ovat samanlaista harmaata puuroa.
 • Tuloksia tulee, mutta mikään ei tunnu oikein miltään. Sellainen lapsena joskus läsnä ollut ilo ja huolettomuus ovat haudattu saunan taakse jo vuosia sitten.
 • Pelkäät pahoittaa puolisosi mieltä ja ylipäätään konfliktitilanteet aiheuttavat sinulle ongelmia töissä ja vapaa-ajalla. Mieluiten välttelet asiaa.
 • Haluaisit enemmän parempaa seksiä.
 • Haluaisit kunnioittaa ja arvostaa itseäsi enemmän. Ja jos tämä ajatus ei ole edes käynyt mielessä, on aika tehdä asialle jotain.
 • Tuntuu siltä, että isä (jos sellainen on ollut) olisi voinut opettaa elämästä paljon enemmänkin tai jotain muuta kuin hän nyt opetti.
 • Haluat olla tyytyväinen itseesi ilman jatkuvaa suorittamista ja riittämättömyyden tunnetta.
 • Vaikka et sitä ääneen sano, olet sitä mieltä, että tällaiset kurssit ovat todennäköisesti vain heikoille ja tyhmille. Osallistuminen olisi oikeastaan luovuttamista ja ei tästä mitään hyötyä olisi kuitenkaan.
 • Seinäsi ovat täynnä Clint Eastwoodin länkkärijulisteita ja lempikappaleesi on Kotiteollisuuden Graniitti.
 • Teet kaiken oikein ja otat muut ihmiset huomioon, mutta jostain syystä ei tunnut saavan osaksesi arvostusta minkä mielestäsi ansaitset

Kuka on Teemu Syrjälä?

Olen Kuusamolaissyntyinen nuorimies, jonka intohimona on elämä itsessään. Erityisesti siinä elämässä on viime vuosina ollut tärkeää miesten tuominen yhteen: keskustelemaan, tekemään, jakamaan ja olemaan yhdessä.

Se on parantanut omaa elämänlaatuani ja myös osallistuneiden miesten elämänlaatua. Siksi halusin tuoda tämän asian nyt laajemmin myös verkkoon. Koska Joutsaan mahtuu vain rajallinen määrä ihmisiä kerralla ja miesten viikonloput ovat aina täynnä 🙂

Tartu kutsuun ja lähde mukaan. Varaa paikkasi nyt kampanjahintaan!

Varaa paikkasi valmennukseen tästä linkistä

 • Yhteinen matka alkoi keskiviikkona 23.9., mutta ehdit vielä hyvin mukaan!
 • 100 % tyytyväisyystakuu – voit osallistua ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi takaisin täysimääräisenä.
 • Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla, laskulla sekä Mobilepayn kautta.

Mitä tämä verkkokurssi sisältää?

Viikko 1 – Perusasioita sydämestä ja palleista: miksi ne ovat melkein kaikilla miehillä epätasapainossa ja miten asiaa lähdetään korjaamaan.
Mitä miehille on tapahtunut ja milloin me aloimme menettämään jotain olennaista itsestämme? Homma ei ole meidän syymme, mutta se on nyt meidän vastuullamme pistää hommat jiiriin taas, koska aikaisemmat sukupolvet eivät siihen pystyneet olosuhteiden vuoksi.

Viikko 2 – Sydän ja pallit työssä: miten vähennetään kuormitusta ja löysätään vannetta pään ympärillä – kasvua ei tapahdu järkyttävän stressikuorman alla
Jos ihmisarvo rakentuu tekemällä aivan helvetisti töitä, niin jossain on silloin vikaa. Tekeminen on tärkeää, mutta riittämättömyyden montun lääkitseminen jatkuvalla juoksemisella ei ole hyvä asia.

Viikko 3 – Sydän ja pallit ihmissuhteissa: Miten sanoa ja saada sen mitä haluaa ja odottaa
Miten lopettaa miellyttäminen ja asioiden välttely.

Miten ymmärtää paremmin toisten tunteita vaikkei siinä järkeä olisikaan.

Miten saada enemmän ja parempaa seksiä.

Miten olla rehellinen ajautumatta jatkuvasti konfliktiin ja pahoittamatta kaikkien mieltä.

Viikko 4 – Matka jatkuu – toisten miesten vertaistuki jatkossa. Kukaan ei voi tehdä kehittyä täyteen kukoistukseensa yksin. On aika laittaa pystyyn oma nuotiopiiri.
Neljä viikkoa on ohi nopeasti, mutta matka jatkuu. Yksi tärkeimmistä asioista omalla matkallani ovat olleet säännölliset kokoontumiset miesten kera. Siellä tulee kuulluksi ja oppii näkemään itsensä selkeämmin. Kerätään oma porukka kasaan ja ryhdytään kokoontumaan säännöllisesti tästä eteenpäin.

”Voin ehdottamasti suositella jokaiselle miehelle, joka haluaa lähteä itsensä kanssa matkalle ja ottaa selvää kuka hän oikeasti on! Ryhmän aitous ja avoimuus on kyllä myös vahvuuksia ja vertaistuen monipuolisuus.”
Kevään 2020 ryhmään osallistunut

Jos taas tunnistat itsesi jostain seuraavista kohdista, tämä verkkokurssi ei ole välttämättä sinua varten

 • Et halua tutustua tai ymmärtää itseäsi paremmin
 • Sinulla on jo kaikki asiat varsin mallikkaasti ja et ole kiinnostunut muuttamaan mitään
 • Tämä kurssi aiheuttaa sinulle epämiellyttävää uteliaisuutta. Sen sijaan, että yleensä menisit sitä kohti, päätät tälläkin kertaa jättää mahdollisuuden välistä. Koska se on järkevää.
 • Haluat, että elämä olisi vain helppoa. Et halua sen olevan haastavaa ja palkitsevaa
 • Toiset miehet ovat sinusta vain epäluotettavia, vertailukohteita tai kilpakumppaneita. Ja sitä asiaa ei oikeastaan kannata muuttaa.

Luotan ja uskon kurssiin niin paljon, että saat 100 % tyytyväisyystakuun koko kurssin ajaksi

Jos osallistuminen mietityttää, ei hätää.

Sillä siinä ei ole sinulle mitään riskiä. Jos homma ei toimi ja yhteinen matka ei anna sinulle riittävästi eväitä omalle polullesi, saat rahasi täysimääräisesti takaisin.

Kyllä. Jokaisen pennin ja enkä edes kysele miksi. Lähetä vain sähköpostia osoitteeseen info@teemusyrjala.fi ja hoidetaan homma kuntoon.

”Ihan mahdottoman paljon hyviä työkaluja päästä käsiksi omaa hyvinvointia lisääviin asioihin. Löysin tällä kurssilla paljon sellaista asioita itsestäni mihin en ollut päässyt aikaisemmin käsiksi. Aivan loistava kurssi itsensä tutkimiseen. Sitten kun tietää et materiaalit on käytössä vielä kurssin jälkeenkin niin voi aina palata niihin. Nyt on sellainen olo et nälkä kasvaa syödessä.”
Kevään 2020 ryhmään osallistunut

3 syytä siihen, miksi tästä verkkokurssista kannattaa maksaa

Miesten viikonlopun hinta Joutsassa on 300€ per henkilö ja nyt saat saman kotonasi

Nyt yritän tarjota enemmän ja edullisemmin. Toki mikään ei voita täysin sitä, että istuu leirinuotiolla yhdessä tarinoimassa. Silti jokainen meistä ei pääse tai ehdi Joutsan kauniisiin maisemiin.

Joten aloitetaan tästä verkkokurssista.

Saat itsellesi miesten vertaistukiryhmän, joka haastaa sinut olemaan parempi ja voimaan paremmin (Tämän arvo on tietysti mittaamaton)

Joskus olisi hyvä kuulla totuuksia mitkä sattuu, mutta auttaa meitä kehittymään. Joskus olisi hyvä tuntea myötätuntoa ja ymmärrystä, kun myöntää olevansa erehtyväinen ja on tehnyt virheen. Ajoittain joku toinen on jo keksinyt hyvän ratkaisun siihen ongelmaan mikä sinulla on juuri nyt. Vinkin kuuleminen säästää aikaa 2 vuotta.

Kaiken tämän pitämäni miesten piirit ja viikonloput ovat tarjonneet. Nyt voit saada saman osallistumalla tähän kurssiin. Pistetään miesten piiri pystyyn virtuaalisesti.

Moni on sanonut piireihin osallistumisen säästäneet vuosien terapiakulut. Siitä voi kukin laskeskella, että millainen säästö sekin olisi.

Se uhraus mitä aikaisemmat sukupolvet ovat tehneet, jotta meillä olisi mahdollista tehdä tätä työtä itsemme kanssa. (Arvoa ei voi mitata)

Kun miehet palasivat aikoinaan sodasta, sieltä tuli takaisin sukupolven verran rikkinäisiä miehiä. Jotka kasvattivat rikkinäisiä poikia ja niin edelleen. Se näkyy meissä vielä tänäkin päivänä.

Nyt on viimein tullut aika tehdä asialle jotain ja varmistaa, ettei uhraukset ole menneet hukkaan. Meillä on mahdollisuus voida hyvin ja nauttia siitä hyvinvoinnista mitä meillä on nyt. Kysymys on vain siitä, että laitetaanko työhanskat käteen vai ei.

Meidän sotamme on sisäinen. Korjata ne psykologiset haavat mitä jäi ja kasvaa ihmisinä. Suurin häviö olisi olla nauttimatta siitä elämästä mitä meillä on mahdollisuus elää, koska edeltävät sukupolvet uhrasivat koko elämänsä rakentaakseen ne ulkoisen hyvinvoinnin puitteet mitä meillä on nyt.

“Asiat voisi olla paremminkin ja Suomessa on sitä ja tätä vikana….”

Jep, mutta ei tässä missään sotatantereella enää asuta tai tarvitse pelätä astuvansa miinaan työmatkalla. Meillä on mahdollisuus voida ihan helvetin hyvin ja näyttää esimerkkiä myös muulle maailmalle asiassa.

Eli lyhyesti sanottuna: tämän kurssin arvo on paljon. Käymme läpi samoja asioita Joutsassa, sillä erolla, että sinne lähteminen maksaisi sinulle matkoineen kymmenkertaisesti.

Riippuen sinun valinnoistasi se voi olla tuhansia tai kymmeniä tuhansia euroja. Jokainen itsensä kanssa töitä tekevä ihminen aiheuttaa enemmin tai myöhemmin välillisesti todella paljon hyvää maailmaan. Koska se on pohjimmiltaan meidän luontomme, kun omat ongelmat on siivottu pöydältä vähemmäksi.

Ja ottaen huomioon kaiken tämän, kurssin hinta on erittäin kohtuullinen. Siitäkin hinnasta on vielä tällä hetkellä tuntuva alennus.

”En osannut edes kuvitella, miten aktivoiva ja ajatuksia herättävä tämä kurssi voisi ollakaan. Tämä kurssi ei tee sinusta valmista, mutta se aukaisee silmäsi ja opettaa sinua käsittelemään asioita uusilla tavoilla. Se haastaa sopivasti ja saat informaation ja vinkkien lisäksi vertaistukea, mikä on omasta aktiivisuudesta riippuen todella antoisaa ja terapeuttista. Kurssi ei painosta tekemään mitään, mutta se herättää sinut ja luo uskon parempaan huomiseen.”
Kevään 2020 ryhmään osallistunut

Pistä työhanskat kouraan, lähde matkaan yhteiselle reissulle ja varaa paikkasi valmennuksesta nyt kampanjahintaan!

Varaa paikkasi valmennuksesta tästä linkistä

 • Yhteinen matka alkoi keskiviikkona 23.9., mutta ehdit vielä hyvin mukaan!
 • 100 % tyytyväisyystakuu – voit osallistua ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi takaisin täysimääräisenä.
 • Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla, laskulla sekä Mobilepayn kautta.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

q-iconMutta ei minua kiinnosta jutella joidenkin tuntemattomien ukkojen kanssa netissä?

Pakkohan ei ole. Voit myös katsoa vain materiaalit. Väitän silti, että hommasta saa eniten irti, kun osallistuu ja antaa itsestään ja omista kokemuksistaan myös muille.

Siinä kivireki kevenee selästä varsin mukavasti ja tuntee itsensä vähemmän hulluksi.

q-iconOnko tämä jonkinlainen terapiaryhmä?Ei. Ei minulla ole mitään virallista terapeuttista pätevyyttä. Minä olen vain kaveri joka on tehnyt töitä itsensä kanssa pitkään ja sen jälkeen koonnut myös toisia kavereita yhteen jakamaan kokemuksistaan. Olen huomannut jotain olennaisen tärkeää siinä hommassa.

Tästä huolimatta, yhteinen matka voi olla hyvinkin terapeuttinen.

q-iconMiten tällainen verkkokurssi oikein toimii?Kun ilmoittaudut ja maksat kurssin kassalla, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja tunnukset. Tunnuksien avulla voit sitten kirjautua sisään valmennukseen etusivun kautta. Saat myös sähköpostiisi viestin, kun uusi viikkoteema aukeaa ja linkin minkä kautta pääset materiaaleihin.

Ei mitään monimutkaista. Jos tulee tenkkapoo niin ei muutakuin viestiä asiakaspalveluun osoitteessa info@teemusyrjala.fi

Keskusteluryhmä on Facebookissa ja sinne pääsee jäseneksi osallistumalla kurssiin.

q-iconOlen nainen tai koen itseni muunsukupuoliseksi, voinko osallistua?Tervetuloa mukaan. Ainoa rajoite kurssissa on se, että keskusteluryhmään pääsee vain, jos kokee olevansa mies.

Tämä rajaus ei ole olemassa sen takia, että tarkoitus olisi syrjiä ketään. Pointtina on se, että kerrankin miehillä on mahdollisuus puhua asioista miesten kesken. Foorumit tällaiselle toiminnalle tuntuvat olevan vähenemään päin, niin ajattelin elvyttää asiaa.

Koska miehet puhuvat asioista aika erilaisin tavoin, kun esimerkiksi naiset eivät ole paikalla. Sama toimii tietysti myös toiseen suuntaan.

q-iconEn oikein usko, että mikään muuttuu. Kannattaako minun osallistua?Kannattaa. Todennäköisesti huomaat, että mielesi muuttuu matkalla. Matka on aina aloitettava jostain. Vaikka sitten sieltä, ettei aluksi usko siitä olevan yhtään mitään hyötyä ja silti vetää saappaat jalkaansa.

q-iconEn ole kovin sosiaalinen. Uskaltaako tällaiseen osallistua? Onko pakko jutella muiden kanssa?Jutella ei ole pakko, tosin kannattaa tulla edes kuunteluoppilaaksi ryhmään. Silläkin on melko hienovarainen parantava vaikutus. Olla osana jotakin

q-iconOnko tämä taas sellainen homma, että joku tulee kertomaan minulle millainen mies pitäisi olla?Ei. Ei missään nimessä. Homman nimi on löytää juuri se tapa joka toimii sinulle. Ketään ei ole tarkoitus ahtaa yhtään mihinkään laatikkoon.

Yleensä se oma juttu alkaa toimimaan parhaiten, kun ne omat pallit ja sydän on vahvistettu siihen pisteeseen, että uskaltaa olla juuri sellainen kuin syvimmillään kokee olevansa.

Ei tarvi selittää kenellekään, ei tarvitse pyytää keneltäkään lupaa, eikä tarvitse yrittää tehdä muista samanlaisia. On vaan ja antaa muidenkin olla.

Joko olet messissä ja riittävän rohkea hyppäämään mukaan?

Varaa paikkasi valmennukseen tästä linkistä

 • Yhteinen matka alkoi keskiviikkona 23.9., mutta ehdit vielä hyvin mukaan!
 • 100 % tyytyväisyystakuu – voit osallistua ilman riskiä. Jos et ole tyytyväinen, palautan rahasi takaisin täysimääräisenä.
 • Voit maksaa turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla, laskulla sekä Mobilepayn kautta.

Jos sinulla on kysymyksiä kurssista, nakkaa viesti osoitteeseen info@teemusyrjala.fi

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image