Läsnäolon taika – mindfulness ja meditaatio -verkkokurssi

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN MA 15.3.21 SAAKKA

Kaipaatko sisäistä selkeyttä ja läsnäolon taitoja?  Haluatko löytää uusia tehokkaita stressinhallinnan menetelmiä, joista osa on toiminnallisia ja kehollisia?

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat ottaa paremmin käyttöönsä läsnäolon taidot. Kurssi on myös tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat kokea läsnäolon taian arjessa ja juhlassa yksin ja muiden seurassa.

Kurssilla menetelminä ovat erilaiset mindfulness- ja meditaatioharjoitukset, joilla voi pienissäkin arjen vapaissa hetkissä syventää läsnäoloa. Samoin kurssilla opitaan myös kuinka läsnäoloa voi syventää myös sellaisissa hetkissä, jolloin pitää kuitenkin tehdä jotakin esimerkiksi kävellä paikasta toiseen, syödä tai vuorovaikuttaa.

 

 

Kurssilla käydään myös läpi hyviä ajatuksia, asennoitumismalleja ja erilaisia lisämateriaaleja. Opitaan esimerkiksi kuinka voi luoda elämäänsä uusia tapoja – meditaatiotavan tai mitä vain muita hyödyllisiä tapoja.

Lähtökohtana on siis, että jokainen meistä on jo harjoittanut läsnäoloa paljon elämässään. Jokainen meistä keskittyy päivittäin pidemmin tai lyhyemmin. Kaikki ovat kokeneet olemisen hetkiä ehkä ainakin metsässä, lomalla tai kesämökillä.

”Kurssilla otat monia sinulle jo tuttuja taitoja uudella tavalla hyötykäyttöön. Samoin kehität näitä taitoja pidemmälle.”

 

Tämä kurssi sopii sinulle

Joka et ole koskaan aikaisemmin tietoisesti meditoinut tai tehnyt mindfulness-harjoitteita.

Joka olet jo meditoinut ja harjoittanut mindfulnessia, mutta haluat nyt löytää uusia harjoituksia ja lähestymiskulmia esimerkiksi kehotietoisuusharjoituksia tai tunnetaitoharjoituksen.

Tämä kurssi sopii sinulle, jolla on juuri nyt paljon kuormitusta ja stressiä, ja tarvitset lisää apuvälineitä ja pysähtymistä elämääsi. Huomaa, että tämä kurssi ei mitenkään korvaa lepoa, hyviä elämäntapoja, lääkärin tai terapeutin apua ja ohjeita!

Tämä kurssi sopii sinulle, jolla kaikki on mukavasti juuri nyt, mutta haluat löytää elämääsi vielä lisää sävyjä, elämän kauneutta ja läsnäolon taikaa.

 

 

Kurssin avulla opit lisäämään elämässäsi läsnäolon määrää. 

Lisääntynyt läsnäolo auttaa ja antaa 

 • kykyä kuunnella paremmin oman kehosi ja olemuksesi viestejä
 • kuuntelemaan muita paremmin ja parantamaan yhteyttä sinulle tärkeisiin ihmisiin (ystävät, kumppani, lapset, työkaverit ja asiakkaat)
 • löytämään arkeesi uusia vivahteita ja läsnäolosta kumpuavaa ihmeen kokemusta
 • löytämään sisäistä selkeyttä ja tyyneyttä. Suhteesi ajatuksiin voi näin muuttua ja silloin ajatukset eivät enää tunnu niin hallitsevilta elämässäsi
 • tuomaan stressaaviin ja kuormittaviin tilanteisiin lisää voimaa ja toisaalta myös pehmeyttä
 • läsnäolon hyveitä – kärsivällisyyttä, hyväksyntää ja aloittelijan mieltä

 

Opit kurssilla myös

 • kykyä ”tyhjentämään mielen kuppia turhasta” eli ”nollata”
 • ymmärrystä nykyihmisen (ja mahdollisesti myös omasta) stressihaasteesta eli ajatuspohjaisesta stressistä
 • kykyä vaikuttaa kehon stressitilaan eli voimallisia kehotietoisuusharjoituksia stressitilan vähentämiseen
 • löytämään olemisen hetkiä
 • tunnetaitoja

 

Tervetuloa kehittämään elämän kannalta olennaisia läsnäolon ja stressinhallinnan taitoja – Läsnäolon taika -verkkokurssille!

 

 

Kurssilla voit edetä omaan tahtiisi 

Kurssille on luotu polku, joka etenee erilaisiin läsnäolon harjoituksiin ja oivalluksiin. Välillä pysähdymme lisämateriaalien äärelle syventämään ja laajentamaan aiheita uusista näkökulmista.

Kurssi on kolmen viikon intensiivikurssi. Aloitamme kevyesti ja alkuun 5 minuutin meditaatioiden kanssa. Ideana on, että jo kolmessa viikossa kurssilainen oppisi tuomaan arkeensa huomattavasti lisää läsnäoloa ja pysähtymisen hetkiä ja saisi meditaatiorutiinin käyntiin.

Koska päivittäiset läsnäolon hetket ja meditaatiorutiini ovat niin hyödyllisiä, niin unelmana on ollut saada ne mahdollisimman nopeasti ihmisten elämää rikastuttamaan ja parantamaan. Kuitenkin ihmisten elämäntilanteet ovat erilaiset eli voit edetä omaan tahtiin ja omalla sitoutumisen tasolla vaikka 9 viikon kokonaisuutena.

 

Kurssi on käytössäsi kolme kuukautta

Kurssi on käytössäsi kolme kuukautta eli ehdit hyvin rauhalliseen ja omaan tahtiin käydä kaiken läpi. Voit myös ladata äänitiedostot (erilaiset meditaatiot) itsellesi myöhempää käyttöä varten.

Kurssi runko koostuu päivittäisestä videosta tai videoista. Mukana on myös ääni- ja tekstitiedostoja.

Kurssimateriaalit ovat heti käytössäsi. Kuitenkin parhainten kurssi toimii kolmen viikon tai pidempänä polkuna.

Kurssilla on keskustelualue, jonne voi laittaa kysymyksiä ja keskustella muiden osallistujien kanssa. Voit toki vapaasti jättää käyttämättä tätä ominaisuutta.

Samoin joistakin yleisesti paljon kiinnostavista kysymyksistä voidaan tehdä vastausvideo YouTubeen. Tämä kurssi ei ole kuitenkaan yksityisvalmennus eli kaikkiin kysymyksiin ei välttämättä vastata.

 

Haluan auttaa sinua kokemaan elämässäsi enemmän läsnäolon taikaa rennossa ja inspiroivassa ilmapiirissä.

 

Kurssin ohjaa 

Jarko Taivasmaa on toimintaterapeutti, valmentaja ja chi kung- ja meditaatio-opettaja. Hän on opettanut läsnäolon menetelmiä vuodesta 2005 erilaisilla kursseilla, retriiteillä, yrityksissä ja Kelan työelämän kuntoutujille.

Jarko on kehittänyt metsään uppoutumisen menetelmän 2013, kun hän aloitti yhteistyön hyvinvointiyrittäjänä Suomen luontokeskus Haltian kanssa. Menetelmän ohjaajakoulutukset hän aloitti 2016.

Jarkon käsialaa ovat Hidasta elämää Metsä ja meditaatio -kortit sekä Metsässä – uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirja. Tällä kurssilla pääset kokeilemaan ohjatusti myös monia korttien harjoituksia.

”Jarko rakastaa metsiä, vuoria, meditaatiota ja elämän ihmeen äärelle pysähtymistä yhä uudelleen ja uudelleen.”

 

Kuinka mukaan?

TÄSTÄ pääset luomaan itsellesi käyttäjätunnukset ja ostamaan verkkokurssin. Kurssimateriaalit ovat heti käytössä.

 

Kampanjahinta nyt 47,00 € (sis. alv 24%) (Norm 89€)

*kertamaksu pankkikortilla 

Kurssi alkaa MA 08.03.2021

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN MA 15.3.21 SAAKKA

TERVETULOA

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille,

Jarko

 

PS. Osallistujat saavat nyt myös käyttöönsä kahdet extramateriaalit.

1) Mukana on myös Hidasta elämää puodissa ollut Koti-workshop: Vastaa sisimpäsi toiveeseen ja kutsuun, joka auttaa kirkastamaan elämän suuntaa ja löytämään inspiraatiota ja energiaa. (arvo 9,90€)

2) Toisena extramateriaalina on metsään uppoutumisen audio ja minirunko. Tällä menetelmällä löydät uutta taikaa ja syvempää luontoyhteyttä metsäretkilläsi. Metsään uppoutumista on esitelty Jarko Taivasmaan Metsä ja meditaatio -korteissa ja tarkasti Metsässä – uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirjassa. (arvo 14,90€)


KYLLÄ, haluan mukaan loistavalla matkalle läsnäolon taikaan ja saan nyt myös käyttööni inspiroivat extramateriaalit!

PPS. Innostuneita kokemuksia erilaisista Jarkon retriiteiltä, koulutuksista ja kursseilta löydät täältä.

 

 

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image