TerveysSummit 2020 vie terveysnälkäisen yleisön aivojen hyvinvoinnin ja muistisairauksien ehkäisyn äärelle

LEHDISTÖTIEDOTE

Neljättä kertaa käynnistyvä, Suomen suurin terveysalan online-tapahtuma TerveysSummit 2020 vie katsojansa tänä vuonna aivojen hyvinvointiin liittyvien tekijöiden äärelle. Viikon kestävä TerveysSummit 2020 käynnistyy maanantaina 27.1. ja jatkuu sunnuntaihin 2.2. asti.

Tänä vuonna keskeisenä teemana on aivojen hyvinvointi ja muistisairauksien ennaltaehkäisy useamman puhujan johdolla.

Vuoden 2020 TerveysSummitiin on koottu edellisten vuosien tapaan terveysalan mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat vaikuttajat. Yhteensä 36 huippuasiantuntijaa puhuu yli 20 tunnin ajan aivojen hyvinvoinnin lisäksi hyvän terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisen aiheista monesta eri kulmasta.

Tämänkertaisessa summitissa on mukana sekä alan konkareita ja aiempia tuttuja puhujia että aivan uusia kasvoja. Yleislääkäri, Funktionaalisen lääketieteen yhdistyksen puheenjohtaja Erkki Antila puhuu muistisairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä. Unitutkija, professori Olli Polo puhuu puolestaan unesta, unen häiriöistä ja kroonisesta väsymysoireyhtymästä (CFS). Lääkäri Olli Sovijärvi avaa näkymiä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon puolelle.

Ensikertalaisina TerveysSummitissa 2020 esiintyvät mm. teologi, terapeutti ja kirjailija Tommy Hellsten aiheenaan merkityksellisen elämän vaikutus terveyteen sekä evoluutiobiologian ja -psykologian dosentti Markus J. Rantala aiheella masennuksen biologia ja sen evolutiiviset syyt.

Koska TerveysSummit on koko kansan tapahtuma, teemat koskettavat aivojen ja muistisairauksien lisäksi monia hyvinvoinnin osa-alueita unesta ruokavalioon ja ruoansulatuksen tukemiseen, kilpirauhasongelmista suoliston mikrobiomiin ja terveyttä tukevasta aminohappo L-karnitiinista luonnon tarjoamiin aivorohtoihin.

Kaikkien haastatteluijen punaisena lankana on pyrkimys sairauksien ennaltaehkäisyyn ja kannustaminen oma-aloitteisiin, hyvinvointia lisääviin toimiin.

TerveysSummitien missiona on ollut tavallisten, terveydestään kiinnostuneiden suomalaisten auttaminen löytämään ajankohtaisinta ja monipuolisinta tietoa oman hyvinvoinnin ja terveyden tueksi. Siksi kaikki 36 haastattelua ovat katsottavissa TerveysSummit-viikolla ilmaiseksi 24 tuntia julkaisuajankohtansa jälkeen.

TerveysSummitissa julkaistaan päivittäin 5 – 6 uutta asiantuntijahaastattelua, jotka ovat kaikki katsottavissa myös tapahtuman ulkopuolella vuoden ajan 79 € hintaisella VIP-passilla.

Vilkkaan ennakkokysynnän perusteella on odotettavissa, että vuoden 2020 TerveysSummit rikkoo viimevuotisen tapahtuman katselukertaennätyksen, joka oli tuolloin 1,1 miljoonaa katselukertaa Summit-viikon aikana.

TerveysSummitin 2020 tarkempi ohjelma ja haastattelujen julkaisuajankohdat löytyvät täältä -> https://terveyssummit.fi/ohjelma2020/

TerveysSummitin järjestää Biomed Oy, joka on kotimainen perheyritys, joka on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Oletko Sinkku? 🤍 Tule Sinkkujen iltaan 8.9.
LUE LISÄÄ
close-image