Tyyneyttä mielelle ja lämpöä vilukissan varpaille – Tämä rohtokasvi lämmittää lempeästi kehoa ja mieltä

Terveen elämän puolesta on sarja, jossa esitellään laadukkaita luontaistuotteita. Omaan elämäntilanteeseen oikein valitut ravintolisät tukevat kehoa ja mieltä matkallasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sarjan kustantaa Biomed Oy.

Ashwagandhan hidas, vakaa, lämmittävä ja ravitseva vaikutus elvyttää uupuneita kudoksia. Sen ajatellaan vahvistavan erityisesti hengitysteitä, hermostoa ja hormonitoimintaa.

Rakentavat vaikutukset tunkeutuvat kirjaimellisesti luihin ja ytimiin. Lue ashwagandhan stressiä lievittävistä ja hormonitoimintaa tehostavista vaikutuksista täältä.

Ashwagandhan soveltuvuutta harkitessa on hyvä pitää mielessä vanha neuvo: ’ei kuumaa kuumalle eikä kylmää kylmälle’

Sinulle, joka leuhotat talvipakkasella takki auki, ilman kaulaliinaa ja käsineitä ja valittelet kuumuutta heti sisälle tullessasi, ashwagandha ei ehkä ole se kaikkein paras valinta. Jos annostelet sitä liikaa, niin se kärväyttää sinulta käämit. Ashwagandhaa ei voi suorittaa, sen vaikutus on aina välillinen ja siksi hidas. Sinun kannattaa miettiä muita vaihtoehtoja stressistä palautumiseen.

Ashwagandhan lämpö ja ravitsevuus ovat mannaa sinulle, jolla syksy ja talvi tuntuvat kylmyytenä nivelissä, luissa ja ytimissä tai ainakin jatkuvasti palelevina sormina ja varpaina.

Kun hermostuksen ja levottomuuden lisäksi kärsit hilseilevän kuivasta ihosta ja nivelet rutisevat ja naksuvat liikkuessa. Tai jos kärsit lihaskadosta. Ashwagandha on erityisen hyvä valinta sellaisissa tilanteissa, joissa koet mielesi pyörivän ja hyrräävän kuin tuuliviiri syysmyrskyssä.

Pimeät tunnelmalliset talvi-illat ovat kuin luotuja intiimiin kanssakäymiseen, jonka seurauksena saatetaan toivoa perillistä tupaan. Siinä saattaa olla hyödyksi ashwagandhan siittiöitä ja siemennestettä lisäävät vaikutukset.

Shoden® -uutteen kehittäjät ovat halunneet erityisesti nostaa esiin ashwagandhan immuunipuolustusta tukevia ominaisuuksia. Ashwagadhahan tunnetaan myös sen tulehdusta hillitsevistä ja mikrobien liikakasvua estävistä vaikutuksista. Näitä ominaisuuksia pidetään erityisen tehokkaina hengitysteiden alueella.

Jos päädyt kokeilemaan Hidasta elämää ashwagandhauutetta, niin kiinnitäpä huomiota kuinka pian liityt ympärilläsi pärskivien joukkoon vai vältytkö tänä talvena flunssilta.


Lue Hidasta elämää -ashwagandhan monipuolisista vaikutuksista täällä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image