Erityisherkän elämää -verkkokurssi

Löydä lahjat, jotka ovat piilossa haasteiden alla…

Erityisherkät kokevat usein olevansa jotenkin outoja, viallisia ja ulkopuolisia. Oma herkkyys on lahja, mutta tuntuu monesta myös rasitteelta. Kuitenkin osa erityisherkistä ”kukoistaa” ja he näyttävät tulevan hyvin toimeen herkkyyspiirteensä kanssa. 

Erityisherkän elämää -verkkokurssilla käsitellään teemoja jotka auttavat tasapainottamaan herkän sisäistä hyvinvointia, tutustumaan omiin rajoihin, kuuntelemaan omaa jaksamista ja sallitaan tilaa sille, mikä itsessä on ainutlaatuista ja arvokasta.

Sanotaan että herkkyys on sekä lahja että rasite – miten opin löytämään sen lahjana? Miten opin löytämään tasapainoa maailman menossa, joka tuntuu itselleni liian kovalta? 

Erityisherkkyyden, sen paremmin kuin muidenkaan piirteiden, ei ole hyvä antaa määritellä sitä MITÄ voit tehdä, vaan ensisijaisesti ne vaikuttavat siihen MITEN juuri sinulle on paras tapa tehdä haluamiasi asioita.

Käytännöllinen, inhimillinen, itsetuntemusta ja iloa lisäävä kurssi erityisherkälle ja herkälle

 • 7 viikkoa kestävä verkkokurssi käsittelee erityisherkkyyteen liittyviä teemoja, voimavaroja ja sudenkuoppia.
 • Kurssi sisältää viikoittaiset podcast-tyyppiset äänitteet, kirjallista materiaalia sekä käytännönläheisiä harjoituksia. Kurssimateriaalin voit ladata itsellesi talteen
 • Kurssiin kuuluu myös 4 rentoutusäänitettä, jotka jäävät käyttöösi.
 • Tämän lisäksi inspiroivia haastattelu äänitteitä joista vertaistukea, inspiraatioita ja peilipintaa omaan elämään
 • Kurssin hinta 49€

Kurssin jälkeen

 • huomaat löytäneesi itsestäsi voimavaroja ja työkaluja kohdata tilanteita, jotka aiemmin helposti suistivat raiteiltaan.
 • osaat tunnistaa paremmin tarpeitasi, milloin on aika hiljentää, milloin on aika ottaa kevyemmin ja analysoida vähemmän.
 • opit tekemään rauhaa itsesi kanssa ja löydät hyväksyntää itseäsi kohtaan arvostelun sijaan – tarpeeton häpeä ja itsesyytökset kun vain lisäävät kuormittuneisuutta

Kurssi sopii myös sinulle joka et ole varma oletko erityisherkkä vai et, mutta herkkyys ainakin jollakin tavalla koskettaa sinua.

Etene omassa tahdissasi, omalla tavallasi sitoutuen

 • Kurssimateriaalin saat aina kerran viikossa, kullakin viikolla on oma teemansa. Voit luonnollisesti valita itsellesi sopivan hetken kuunnella äänitteitä. Kurssimateriaalin voit ladata itsellesi.
 • Kurssi sisältää myös tehtäviä, jotka sopivat hyvin arkeen: niiden ei ole tarkoitus lisätä kuormittumista, mutta ne kysyvät sinulta sitoutumista omaan hyvinvointiisi.
 • Voit edetä kurssilla myös omaan tahtiisi. Voit myös ladata kurssimateriaalit itsellesi talteen.
 • Verkkokurssi ei sisällä henkilökohtaista valmennusta tai ohjausta, mutta kurssisivulla voi kysyä lisää tai jakaa kokemuksia. Palaamme tarvittaessa paljon keskustelua herättäneisiin aiheisiin. Vertaistuen ja tutkimisen voima on tärkeä osa matkaa. On kuitenkin myös täysin ok käydä kurssia itsekseen, osallistumatta keskusteluun.
 • Kurssi kestää 7 vk. Kurssin ensimmäisen viikon materiaalin saat käyttöösi heti tilattuasi. Seuraavien viikkojen materiaalit ilmestyvät aina viikon välein.

 

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

Kurssin ohjaajat

Eevi Minkkinen 

 

Eevi Minkkinen. Kuva Arto Wiikari 2017.

Eevi on työskennellyt ihmisten parissa monenlaisissa tehtävissä, sairauksien parissa sairaalassa, kunnon kohotuksen parissa personal trainerina sekä itsetuntemuksen teemojen äärellä itsetuntemusohjaajana ja kouluttajana.

Luontainen veto tutkia ihmisyyttä ja tunteita on ollut lapsesta alkaen. Eevin taustaan kuuluu nuoruudessa vahvasti kielletty herkkyys, sen päälle rakennettiin valtavia suojakuoria ja panssareita.

Eniten Eevi on oppinut elämältä itsestään, juuri niiden elämän käännekohtien kautta. Tänä päivänä Eevi osaa olla kiitollinen herkkyydestään, vaikka toki tämä on lopun elämän harjoitus joka ei suinkaan ole se helpoin juttu.

 

Tuula Ahde 

Erityisherkän elämää -sivuston perustaja ja ylläpitäjä. Tuula toimii kurssilla kokemusasiantuntijan roolissa. Tuula on ollut mukana taustajoukoissa Suomen erityisherkät ry:ssä sen perustamisen valmisteluista asti ja on yhdistyksen asiantuntijapaneelin jäsen. Hän on aktiivisena jäsenenä useissa kansainvälisissä HSP-ryhmissä sekä -yhteisöissä.

Oma matka erityisherkkyyden ja itsetuntemuksen opintiellä sisältää edelleen päivittäin uusia oivalluksia ja arvokkaita kohtaamisia, mutta myös haasteita. Suorittamisen kautta haettu hyväksyntä, liika tunnollisuus ja oman kehon kuuntelun unohtaminen ovat johtaneet useampaan pohjakosketukseen. Hyväntuulisuuden ja ilon kautta on tämä sosiaalinen introvertti kuitenkin sieltä ylös rämpinyt.

Huomioitavaa 

Verkkokurssi ei sisällä henkilökohtaista valmennusta tai ohjausta, mutta kurssisivulla voi hyvinkin kysyä lisää tai jakaa kokemuksia. Palaamme tarvittaessa paljon keskustelua herättäneisiin aiheisiin.

Kurssi ei sovellu akuutin uupumuksen hoitoon, mutta voi toimia hyvin tukena muiden hoitomuotojen yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.


Palautteita edellisiltä kursseilta:

”Opin hyväksymään itseäni enemmän. Ennen kaikkea ymmärrys itseä kohtaan lisääntyi. Opin paljon itsestäni ja ymmärsin paremmin tapaani toimia. Sain työkaluja arkeen. Kurssi oli erittäin hyvä. Kiitos. ”

”Kurssi antoi valtavasti oivalluksia siitä, miksi olen semmoinen kuin olen ja ”selityksiä” moniin vuosia ja vuosikymmeniä vaivanneisiin asioihin. Auttoi hyväksymään itseään ja vapauttamaan ajattelua muihin asioihin kuin oman viallisuuden pohtimiseen. Käynnisti hyvän prosesssin mielestäni itsessäni. Vertaistuki oli ehkä parasta. Koskaan ei ole pahitteeksi palata miettimään elämän tärkeitä kysymyksiä ja asioita.”

”Lämpöiset kiitokset teille molemmille ihanasta kurssista! Pidin kovasti rennosta, avoimesta ja lämpimästä otteesta, jolla toitte erityisherkkyyden eri teemoja esille. Myös meditaatiot ja kummivierailut olivat tosi hyviä. Kaunista kevään jatkoa, toivottavasti jatkokurssi tulee jossain vaiheessa :)”

”Ensimmäistä kertaa todella ymmärsin, miksi minusta tuntui juuri siltä kuin tuntui kun ennen olin aivan ihmeissään tunteideni kanssa. Kiitos tuhannesti, saitte minut arvostamaan itseäni ja se on iso asia.”

”En muista milloin, mutta jo kauan sitten olen hyväksynyt itseni näin, mutta en kuitenkaan ole tiennyt selitystä sille miksi olen kuin olen. Kurssilta tuli vastaukset. Täysin minun elämäni. Tuli myös iso itku ja sitten iso nauru. Kiitos!” 

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image