Toivu sydänsuruista -verkkokurssi

Tämä kurssi on ensimmäinen rakkaustieteeseen perustuva kurssi sydänsuruista toipumiseen.

Minä olen Emilia Vuorisalmi. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti, mutta minua kutsutaan rakkauslääkäriksi, koska olen perehtynyt syvällisesti rakkaustieteeseen.

Tällä kurssilla kerron sinulle, miten rakkaustiede selittää eron aiheuttaman tuskan, ahdistuksen ja kivun. Saat myös uusimpiin tutkimuksiin perustuvia vinkkejä ja työkaluja oman olon helpottamiseen.

TIEDÄN OMASTA KOKEMUSKSESTA, MITEN KIPEÄÄ SYDÄNSURU VOI TEHDÄ:

”Mitä jos tää kipu ei lopu koskaan?”
”Mä varmaan sairastan koko loppuelämäni yksin!”
”Kukaan ei enää välitä musta.”
”Mä en varmaan enää ikinä löydä ketään.”
”Kukaan ei tiedä miltä musta tuntuu.”

Näin synkkiä ajatuksia pyöri päässäni, kun makasin oman eroni jälkeen influenssassa sängyn pohjalla. Olin varma, että elämäni oli ohi, enkä tulisi koskaan selviämään sydänsurustani. Se oli kauhea tunne. Ja ajatus siitä, että olin aivan yksin surun ja kivun kanssa, teki olosta aina vain kauheamman.

Koska luet nyt tätä, arvaan, että tiedät, miltä minusta silloin tuntui. Uskon, että minä tiedän miltä susta nyt tuntuu.

Usein kokiessamme voimakasta kipua toivomme, että meillä olisi lääke, joka voisi kivun pois. Mutta jos kivun alkusyytä ei hoideta, lääke tuo vain väliaikaisen avun.

Oma toipumiseni sydänsurusta vei pitkään, koska minulla ei silloin ollut käytössä kaikkea sitä tietoa ja niitä tekniikoita, jotka minulla on tänään. Ja siksi juuri loin tämän kurssin – auttaakseni sinut toipumisen alkuun mahdollisimman nopeasti ja helposti.

Vaikka sinusta voi juuri nyt tuntua siltä, että rakkaussuhteesi kariutuminen on ollut pahinta mitä sinulle on ikinä tapahtunut tai että sydämesi on lopullisesti särkynyt, niin minä vakuutan, ettei niin ole.

ALOITA SYDÄNSURUSTA TOIPUMINEN JO TÄNÄÄN!

Tämä omaan tahtiin opiskeltava kurssi auttaa sinua pääsemään erosta yli ja jatkamaan elämää entistä vahvempana. Kurssi soveltuu niin akuutin erokivun kanssa kamppaileville kuin niille joiden erosta on jo kulunut aikaa.

Kurssilla opit, miten ero on vaikuttanut mieleesi ja kehoosi. Saat konkreettisia, tieteeseen perustuvia ohjeita eron aiheuttamien fyysisten oireiden helpottamiseen ja sydänsurun lievittämiseen.

Ensimmäinen osa on eron ensiapupaketti, joka antaa sinulle rakkaustieteeseen perustuvia työkaluja hermoston rauhoittamiseen ja kipujen lievittämiseen sekä selittää miksi sydänsuru tekee niin kipeää.

Toisessa osassa tutustutaan tieteeseen rakkauden takana, jotta ymmärtäisit paremmin miten rakkaus ja sen menettäminen vaikuttaa meihin. Samalla saat lisää työkaluja sydänsurusta toipumiseen ja itsetuntemuksen parantamiseen.

Eron keskellä olemme haavoittuvassa tilassa ja siksi alttiita ajautumaan tilanteisiin, jotka satuttavat ja hidastavat erosta toipumista. Siksi kolmas osio auttaa sinua tunnistamaan eroansat ja löytämään vaihtoehtoisia, parempia tapoja lievittämään eron aiheuttamaa tuskaa.

Neljännessä osiossa pääset unelmoimaan ja rakentamaan uutta elämää, joka tuntuu entistäkin kirkkaammalta, kiinnostavammalta ja on täynnä rakkauden hetkiä.

Lisäksi kurssiin kuuluu bonusosio, josta löydät lisää materiaalia auttamaan sinua sydänsurusta toipumisessa.

Voit aloittaa kurssin heti, ja saat kaiken kurssimateriaalin käyttöön, jotta voit käydä kurssia läpi juuri sinulle sopivaan tahtiin.

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi vuoden ajan, joten voit halutessasi palata uudestaan eri osioihin.

Kurssin osiot:

1. Eron ensiapupaketti — Parhaat vinkit olon parantamiseen helposti ja nopeasti.
2. Tiede rakkauden takana — Rakkaustieteen perusteet ja lisää työkaluja sydänsurusta toipumiseen.
3. Eroansat — Vältä sydänsurua pahentavat ja pitkittävät vaaranpaikat.
4. Uusi elämä — Anna itsesi unelmoida ja aloita itsesi näköisen elämän rakentaminen.

Kussakin osiossa on 4–7 lukua, joista ensimmäisessä on yleensä video, jossa kerron osion pääasiat. Muissa osion luvuissa syvennän videolla kerrottuja asioita. Jos olet eron aiheuttaman kuormituksen keskellä aivan loppu, voit katsoa pelkät videot.

Kurssin lopusta löydät kaikki videot, rakkausjumppa-videon vielä omalla sivullaan, kurssin testit, Rakkausreseptivihkon ja lisää tieteellisiä vinkkejä hyvänolon lisäämiseen.

Suosittelen, että lataat kurssilta itsellesi Rakkausreseptivihkon eli pdf-muodossa olevan työkirjan, jonka tehtäviä voit tehdä joko tietokoneella tai tulostaa ja täyttää ne paperille käsin kirjoittamalla.

Uskon, että kurssin käytyäsi:

  • Koet eheytyneesi, ymmärrät paremmin itseäsi ja tunteitasi.
  • Erosta johtuvat fyysiset kivut ja oireet lievittyvät ja unenlaatusi paranee.
  • Voit paremmin ja näet miten tämäkin kokemus voi auttaa sinua jatkamaan elämää entistä vahvempana, viisaampana ja rohkeampana.

Kurssi ostettavissa elokuun 2019 loppuun saakka koodilla hidasta 69€ (Norm. 89€)

OSTA KURSSI TÄSTÄ

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image