Kiitos, että saan olla minä -verkkokurssi

  • Meneekö elämä helposti liiaksi analysoimiseksi?
  • Onko sinun haastava antaa itsellesi lupaa iloon ja huolettomuuteen, mutta kammoksut tekopositiivisuutta?
  • Meneekö itsetuntemustyöskentely helposti liian vakavaksi, muistat kyllä katsoa itseäsi raa’asti peiliin mutta unohdat että elämä on myös kokemista varten?
  • Haluatko harjoitella hellittämään liian kovista vaatimuksista itseäsi kohtaan ja opetella viihtymään itsessäsi?

Kiitos, että saan olla minä -verkkokurssi keskittyy tärkeisiin teemoihin, jotka mahdollistavat tunteen siitä että voit olla kiitollinen siitä että saat olla juuri sinä. Okei, tiedämme kaikki että se ei ole aina kivaa. On osuvasti sanottu että yksi vaikeimmista asioista elämässä on olla se kuka on. Ja samalla se on yksi parhaista asioista.

Yhtä tärkeää kuin on tiedostaa omia varjojaan, erityisesti analysointiin taipuvaisille on tärkeää muistuttaa itseään myös asioista jotka tuovat elämään tunteen ”Kiitos että saan elää juuri minun elämääni, kaikesta huolimatta”.

Kurssi sopii sinulle

  • joka olet taipuvainen suorittamaan, ylihuolehtimaan ja suhtaudut itseesi hyvin vaativasti.
  • joka tunnistat, että et aina koe itseäsi oikein arvokkaaksi ja riittäväksi.
  • jonka on vaikea rentoutua, vaikea sallia itsellesi iloa ja keveyttä.
  • joka haluat harjoitella suhtautumaan itseesi armollisemmin ja vapautuneemmin.

 

 

Itsensä hyväksymisestä puhutaan paljon. Tiedämme ainakin teoriassa että näin olisi hyvä olla, mutta miten ihmeessä sitä voi harjoitella? Kurssin teemat ja harjoitukset tukevat arkista itsensä hyväksymistä maanläheisellä tavalla, ilman ongelmien kieltämistä tai lakaisua maton alle. Elämä pysyy elämänä, siinä on edelleen päiviä, jotka ovat vähemmän kivoja sekä päiviä jotka ovat sellaisia joiden ei haluaisi loppuvan.

Elämän tarkoitus ei ole olla jatkuvasti huolissaan, suorittaa tai elää velvollisuudentunteen ohjaamana. Itsensä hyväksyminen ja halu kasvaa eivät sulje toisiaan pois. Päinvastoin.

Kurssi tukee hyvin prosessia jossa haluat työskennellä kohti itsesi hyväksymistä sekä sydämesi kuuntelua, realistisella ja aikuisella tavalla.

Kurssin voi aloittaa 24.6  ja voit ilmoittautua mukaan koska vain 1.8 saakka ja käydä kurssin omaan tahtiisi.

Kurssin hinta: 29€

 

Voit maksaa kotimaisella verkkopankkimaksulla TÄÄLTÄ.

Kurssin on toteuttanut Eevi Minkkinen.

Eevi on itsetuntemusohjaaja ja kouluttaja joka on kirjoittanut Hidasta Elämää sivustolle jo usean vuoden ajan. Eevin kirja Ole itsellesi armollinen julkaistiin alkuvuodesta 2018.

Eevi uskoo että suorituskeskeisessä ja ihannekuvien täyteisessä ajassamme tarvitsemme ennenkaikkea inhimillistä itsetuntemusta, armollisuutta ja myötätuntoa tiellemme.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: