Mindfulnessin perusteet -verkkokurssi

Mindfulness-taitojen perusteet verkossa

Verkkokurssi hyvinvointisi puolesta, omassa tahdissasi.

Haluamme Suomen mindfulness-instituutissa tarjota mahdollisuuden opiskella mindfulnessin perusteet oman aikataulusi mukaan ajasta ja paikasta riippumatta. 6 viikon Mindfulnessin perusteet -kurssin tarjoamme seuraavan kerran alkaen 4.6.2019.

Voit ilmoittautua hidasta-koodilla alennettuun hintaan  mukaan 6.6.2019 asti, ja saat kurssista 120€ alennuksen. Ilmoittaudu mukaan jo tänään ja hyödynnä alennus (käytä koodia hidasta)!

​Sopiiko kurssi minulle?

Mindfulnessin verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat oppia mindfulnessin perusteet kätevästi verkkokurssina. Kurssi on myös mainio tapa kerrata ja syventää oppimaasi, jos olet jo opiskellut mindfulnessia ja käynyt esimerkiksi MAPs I -kurssin tai muita mindfulnessin peruskursseja. Olet siis tervetullut verkkokurssille ennakkotiedoistasi riippumatta!

Verkkokurssi sopii myös sinulle, jos ryhmässä jakaminen ei tunnu omalta. Verkkokurssilla kuulet kyllä muiden kokemuksia, mutta ilman ryhmää, jonka kanssa sinun “pitäisi” jakaa kokemuksesi. Sun ei tarvitse olla valmis jakamaan mitään. Keräämme kommentit anonyymisti ja juuri sinun sanomasi eivät tallennu mihinkään.

 

Mitä opin kurssilla?

 • Mitä mindfulness on ja minkälaista mindfulness-tutkimusta tehdään
 • Erilaisia harjoituksia, joista on helppo löytää itselle parhaiten sopiva
 • Erilaisia työkaluja, joita voit käyttää omassa arjessasi
 • Istumaharjoituksen sekä tietoisen kävelyharjoituksen ja taidot tehdä harjoitusta itsenäisesti
 • Miten kehittää positiivisia tunteita ja lempeyttä itseä ja muita kohtaan
 • Miten työskennellä stressin ja haastavien tunteiden ja ajatusten kanssa taidokkaasti ja tietoisesti
 • Tietoista vuorovaikutusta

Mitä saan kurssista?

 • Opit miten mielesi toimii ja kehität itsetuntemustasi
 • Saat työkaluja, joiden avulla opit kasvattamaan positiivisia tunteita ja lempeyttä itseäsi kohtaan ja tulemaan toimeen haastavien tunteiden kanssa
 • Huomaamaan myös hetket, joilloin koet positiivisia tunteita, kuten iloa ja rakkautta. Tämä lisää tutkitusti onnellisuuttasi.
 • Tunneälysi kehittyy. Opit ottamaan tunteet tietoisesti käyttöön voimavarana ja hyvinvointia lisäävänä tekijänä.
 • Opit toimimaan stressin kanssa ja keskittymään olennaiseen
 • Kehität sosiaalisia taitoja
 • Opit olemaan enemmän läsnä omassa elämässäsi ja nauttimaan tästä hetkestä
 • Opit johtamaan itse itseäsi ilman että ajatuksesi ja mielesi johtavat sinua
 • Masennus, ahdistus ja murehtiminen vähenevät
 • Hyvinvointi ja onnellisuus lisääntyvät

 

Tarkempi kuvaus kurssin sisällöstä

Mindfulnessin perusteet -verkkokurssi on laadittu pohjautuen UCLA:n (University of California, Los Angeles) lääketieteellisessä tiedekunnassa kehitetyn mindfulness-kurssin sisältöihin, jota on tutkittu paljon erittäin positiivisin tuloksin. Tutkimusten positiiviset tulokset on saatu 6-8 viikon kursseilla, joten siksi myös tämä kurssi on rakennettu kuuden viikon mittaiseksi. Kurssin voit suorittaa omassa tahdissa itsenäisesti. Kaikki materiaalit ovat käytettävissäsi vielä kaksi viikkoa kurssin jälkeen 28.7.2019 asti.

Kurssi alkaa 4.6.2019 ja kestää 6 viikkoa. Mukaan voit ilmoittautua 6.6.19 asti. Julkaisemme jokaisen uuden kurssiviikon aluksi uuden viikon materiaalit. Kaikkeen materiaaliin ei siis pääse käsiksi heti, sillä emme suosittele ahmimaan kaikkea yhdellä kertaa, vaikka aiheet mielenkiintoisia ovatkin! Jokaisen viikon materiaalit voit käydä läpi omassa tahdissasi joko yhdeltä istumalta tai useammassa palassa ilman aikatauluja. Jos haluat käydä koko viikon materiaalit läpi kerralla, kannattaa aikaa varata yleensä noin tunnin verran. Olennainen osa kurssia on myös kotiharjoitukset, jotka voit tehdä oman päivärytmisi mukaan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kotiharjoitukset kestävät 5-20 minuuttia.

Opiskelumateriaaleissa vaihtelevat audiot, videot, lukutehtävät, kirjoitusharjoitukset sekä äänitteiden kanssa tehtävät ohjatut mindfulness-harjoitukset. Harjoitusten tekemiseen liittyy olennaisena myös harjoituskokemuksesta jakaminen kurssilaisten kesken. Tämä tehdään kuitenkin täysin anonyymisti, joten voit vapaasti kertoa kokemuksistasi.

Kurssiviikkojen teemat syventävät mindfulness osaamistasi viikko viikolta lisäten hyvinvointiasi

VIIKKO 1: Johdatus mindfulnessiin

VIIKKO 2: Mindfulness jokapäiväisessä elämässä

VIIKKO 3: Positiiviset tunteet ja niiden vahvistaminen elämässä

VIIKKO 4: Haastavat tunteet ja niiden taidokas kohtaaminen

VIIKKO 5: Ajatukset ja stressaavien ja ongelmallisten ajatusten taidokas kohtaaminen

VIIKKO 6: Tietoinen vuorovaikutus

Kurssin hinta

Kurssin normaalihinta on 219€. HUOM! Kun ilmoittaudut mukaan 6.6.2019 mennessä käyttäen hidasta-koodia, saat kurssista 120€ alennuksen eli 6 viikon kurssin hintaan 99€.

Kurssin maksaminen

Kurssin maksaminen tapahtuu Suomen mindfulness-instituutin tietoturvallisessa verkkokaupassa. Siellä maksutapoina käyvät kaikki Suomessa käytössä olevat yleisimmät maksukortit sekä verkkopankit.

100% tyytyväisyystakuu

Kurssillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos toteat ensimmäisellä kurssiviikolla, että et ole tyytyväinen kurssiin, voit lopettaa kurssin ja rahasi palautetaan täysimääräisenä. Voimme ilolla todeta, että jo sadat asiakkaat ovat olleet kurssiin 100% tyytyväisiä.

Mukaan voit ilmoittautua 6.6.19 asti! Me vietämme suurimman osan ajasta ”päissämme” märehtien menneitä tai murehtien tulevaa. Silloin menetämme sen mitä elämässämme tapahtuu nyt ja tässä. Tutkimusten mukaan mitä enemmän kykenemme olemaan läsnä elämässä tässä ja nyt, sitä onnellisimpia olemme. Onnellisempi elämä odottaa!

Ilmoittaudu kurssille nyt, koska sinä olet tärkeä!

Kurssin sisällön on laatinut Suomen Mindfulness-instituutin perustaja ja pääkouluttaja Hanne Laasala. Hanne on ensimmäinen Euroopassa ja USA:n ulkopuolella, joka on saanut koulutuksen ohjata UCLA:n (University of California, Los Angeles) Mindful Awareness Research Centerin mindfulness-kursseja sekä Hanne on niitä harvoja Euroopassa, joilla on UCLA:n yliopistotasoinen mindfulness-ohjaajan pätevyys.

Hän myös kirjoittaa väitöskirjaa mindfulnessista Helsingin yliopiston käyttäytymistieteelliseen tiedekuntaan. Hanne on koulutukseltaan filosofian maisteri, erityisopettaja ja toiminut opettajana monta vuotta. Hän on kolmen pienen lapsen äiti.

“Olen innoissani, kun voin tarjota mindfulness-tietoutta laajemmin verkon kautta. Tule oppimaan työkaluja, joiden avulla selviät stressistä ja löydät tasapainoa kiireiseen arkeen oman hyvinvointisi tueksi. Saat enemmän läsnäoloa ja lempeyttä elämääsi. Monet ovat sanoneet näiden taitojen olevan tärkeimpiä taitoja, joita he ovat elämänsä aikana oppineet.

Tavataan verkossa!”

Hanne

Muista käyttää maksaessasi hidasta-koodia, niin saat kurssin tarjoushintaan 99€!

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Voisitko auttaa meitä? Vastaa kyselyyn ja auta meitä kehittämään Hidasta elämää -kanavia? ❤️
Vastaa tästä!
close-image