Sinä olet seksielämäsi tärkein henkilö – Itsetunto nousuun näiden 2 vinkin avulla

1. Itsetunto lähtee hyväksynnästä – Hyväksy itsesi täysin!

Kun sinulla on hyvä itsetunto, olet tyytyväinen itseesi ja suhtaudut armollisesti myös tekemiisi virheisiin. Jos taas itsetuntosi on huono, käyt jatkuvaa sotaa itsesi kanssa, etkä ole tyytyväinen itseesi. Et koe myöskään olevasi tarpeeksi viehättävä, menestyvä tai rakastettava. Sotatilan lopettamiseen on vain yksi keino: sinun on hyväksyttävä itsesi täysin.

2. Ole nautittavaa seuraa itsellesi!

Nauti läheisyydestä itsesi kanssa.
Silloin voit jakaa tunteesi toisillekin.

Siitä, että rakastat itseäsi vapaasti, voi seurata vain hyvää. Nauti olostasi, kehostasi ja ihanista ominaisuuksistasi. Tutustu sellaiseen tapaan olla sinä ja olla seksuaalinen: hymyile itsellesi, keimaile peilikuvallesi, leikittele ja naura kevyesti. Anna itsesi olla ihana!

Artikkeli on mukaelma Mitran kirjasta Seksi ja läsnäolo.

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image