Sinä olet seksielämäsi tärkein henkilö – Itsetunto nousuun näiden 2 vinkin avulla

1. Itsetunto lähtee hyväksynnästä – Hyväksy itsesi täysin!

Kun sinulla on hyvä itsetunto, olet tyytyväinen itseesi ja suhtaudut armollisesti myös tekemiisi virheisiin. Jos taas itsetuntosi on huono, käyt jatkuvaa sotaa itsesi kanssa, etkä ole tyytyväinen itseesi. Et koe myöskään olevasi tarpeeksi viehättävä, menestyvä tai rakastettava. Sotatilan lopettamiseen on vain yksi keino: sinun on hyväksyttävä itsesi täysin.

2. Ole nautittavaa seuraa itsellesi!

Nauti läheisyydestä itsesi kanssa.
Silloin voit jakaa tunteesi toisillekin.

Siitä, että rakastat itseäsi vapaasti, voi seurata vain hyvää. Nauti olostasi, kehostasi ja ihanista ominaisuuksistasi. Tutustu sellaiseen tapaan olla sinä ja olla seksuaalinen: hymyile itsellesi, keimaile peilikuvallesi, leikittele ja naura kevyesti. Anna itsesi olla ihana!

Artikkeli on mukaelma Mitran kirjasta Seksi ja läsnäolo.

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image